Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 49

• 37 502
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
След като изгледах новия трейлър - ей в такива моменти ми се иска да знам турски език.  Shocked

# 46
ббНо ако нямат брак лейля не е наследник на къщата на |али , която оуз купи, дано да я е купил на нейно име
ББ: Ако не е на нейно име, наследници са Джейда и Каан.
smile3511ББ: Да не дава Господ Джейда да се докопа до къщата! smile3515

ББ: А Аху само с трите пачки под леглото ли ще остане? Shocked

# 47
ма Ферхито е изискана мадама. Иска да й мирише на френски парфюм, а не на кюфтета.  35

------------------------

В тази златна одая само Шефкетчу липсва да и вее с палмово листо, а Митхат облечен като евнух да и маже телеста с благовонни малсла.А той кюфтета и кьопоолу
-никаква романтика Confused

smile3532  newsm10

ббНо ако нямат брак лейля не е наследник на къщата на |али , която оуз купи, дано да я е купил на нейно име
ББ: Ако не е на нейно име, наследници са Джейда и Каан.

Хе-хе, ще задминете ХайриетУ!  Mr. Green

# 48
ББ:Още не е отворено завещанието на Оуз,но къщата я купи на Лейля зада и напомня за семейството.Би трябвало да е на нейно име .

# 49

ББ: От това по-драматично, здраве му кажи.
soya-fen, направо, даже и сме и по-лоши. Човекът още не е изстинал, даже не сме сигурни дали е мъртъв, и взехме да му разпределяме наследството. hahaha

# 50
Недейте рИва момичета.  Flutter
Нека да гледаме първо серията. Така ми изглежда реакция малко в стил "нероден Петко".  Peace
От "Стъклен дом" знам, че трейлърите не са това, което са и всяка ситуация или реплика изкарана от контекста и вкарана след друга придобива друг смисъл. Не казвам, че и тук е така, ама да видим първо и тогава да коментираме.  Flutter
Мерси Снежи. Лейля ми е слабост, ама това не значи да не констатирам положителното в Неджля, когато го виждам.  Hug

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 16:25 от Cheburashka

# 51
ББ Дано трейлъра да е подвеждащ.  Praynig

# 52
Хайде турско говорящ АКО МОЖЕ да преведе тейлъра.Може в думите зад кадър да е подсказано какво става. Praynig

# 53
Недейте рИва момичета.  Flutter
Нека да гледаме първо серията. Така ми изглежда реакция малко в стил "нероден Петко".  Peace

Права си ,и като падна Петко и се посече на брадвата и умря...
А трейлърите наистина на моменти са подвеждащи

# 54
ББ Къщата Оуз като я купи на нотариалния акт пишеше неговото име, затова горещо моля  baby_neutral baby_neutral baby_neutral турско говорящите да разяснят дали в последствие я е прехвърлил на Лейля или гадорията ще е пълна и Джейда ще я наследи?

# 55
Хайде турско говорящ АКО МОЖЕ да преведе тейлъра.Може в думите зад кадър да е подсказано какво става. Praynig

Мишеееелллллллллл хелп ! Hug

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 16:29 от angel4e_f

# 56
Да трябва да помогне на семейството си.,както те й помогнаха и я приеха.Да не забравя и колко е виновна за състоянието на сестра си.

# 57
  • Варна

Мишеееелллллллллл хелп ! Hug
И аз викам Мишел дано преведе  Praynig Praynig Praynig

# 58
# 59

Общи условия

Активация на акаунт