Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 49

• 37 514
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Нова тема нов трейлър и бб май убиха Оуз  ooooh! Confused http://www.youtube.com/yaprakdokumu#p/u/0/uThZj25X2qI

бб Очаквах го, но толкова мъчно ми стана  Sad Горкият, не успя да види и дъщеря си. Е,много е жестоко. Поне да беше видял малката.
Горката Лейля, още повече ще страда. Тя е най-трагичната героиня във филма. Почти се разплаках наистина. Най-любовната двойка във филма - Лейля - Оуз ! Оуз - човекът, който претърпя най-голямо развитие в този филм, не успя да скъса с мафията, но успя да заздрави раните на лейля. Много, много ми е мъчно за него.  Sad

# 31
ББ и на мен ми стана мъчно от изгледаното, дано сценаристите да се смилят и е само ранен Оуз.

# 32
Нова тема нов трейлър и бб май убиха Оуз  ooooh! Confused http://www.youtube.com/yaprakdokumu#p/u/0/uThZj25X2qI

бб Очаквах го, но толкова мъчно ми стана  Sad Горкият, не успя да види и дъщеря си. Е,много е жестоко. Поне да беше видял малката.
Горката Лейля, още повече ще страда. Тя е най-трагичната героиня във филма. Почти се разплаках наистина. Най-любовната двойка във филма - Лейля - Оуз ! Оуз - човекът, който претърпя най-голямо развитие в този филм, не успя да скъса с мафията, но успя да заздрави раните на лейля. Много, много ми е мъчно за него.  Sad

ББ: И на мен ми стана мъчно и гадно.    Sob  Sob  Sob Същата история като Менекшето-остана сама с детето с тази разлика,че то вече се роди. cry
ББ и на мен ми стана мъчно от изгледаното, дано сценаристите да се смилят и е само ранен Оуз.
ББ:И аз на това се надявам!  Praynig Praynig Praynig

# 33
Вчера в серията чичо Митхат сготвил,на принцесата й мирише къщата. ooooh! Tired Толкова ли беше трудно да го похвали?
Трябваше да се ожени за майчица Нурдан-как добре се разбират.

на мен ако милото ми сготви кИфтенца и кьополу гащите ми сами ще паднат Blush

И аз тъй.  Mr. Green
Ама Ферхито е изискана мадама. Иска да й мирише на френски парфюм, а не на кюфтета.  Joy

# 34

бб от това, което видях, умира с отворени очи.   Sad

# 35
бб сега видях - в акта за раждане детето май е записано текин. те с оуз не сключват ли брак. милото дете, дори няма да е записан като негов баща. е ,не..... Cry

# 36
ББ И аз се надявам Оуз да е само ранен/макар малко да ме съмнява/.Неговия герой го харесвам за сметка на другите има развитие.Лейля сякаш търсеше себе си на брега ,но се натъкна на Ферхито -и тя пак там ,на всяко гърне похлупак.

И за малката Аху сте прави, трябваше да я запише с името на баща и ,но как да докаже че е той/значи двамата не слючват брак/.

# 37
ББ: Дали полицаите го убиват? Мен ми се струва, че е поръчка на Сейфи, защото докато вечеряше с Ферхунде му докладваха нещо. Ако не са полицаите, няма да има такова нещо като ранен, ще го довършат. А и дори да са те, просто няма как да се спаси от мафията, разберете. Невъзможно е. То вярно, че е сапунка, ама турските сапунки, не са като латиното.

# 38
ббНо ако нямат брак лейля не е наследник на къщата на |али , която оуз купи, дано да я е купил на нейно име

# 39

бб Очаквах го, но толкова мъчно ми стана  Sad Горкият, не успя да види и дъщеря си. Е,много е жестоко. Поне да беше видял малката.
Горката Лейля, още повече ще страда. Тя е най-трагичната героиня във филма. Почти се разплаках наистина. Най-любовната двойка във филма - Лейля - Оуз ! Оуз - човекът, който претърпя най-голямо развитие в този филм, не успя да скъса с мафията, но успя да заздрави раните на лейля. Много, много ми е мъчно за него.  Sad

ББ: И на мен ми стана мъчно и гадно.    Sob  Sob  Sob Същата история като Менекшето-остана сама с детето с тази разлика,че то вече се роди. cry
ББ:И аз на това се надявам!  Praynig Praynig Praynig
Не-е-е-е-е!!!  newsm45 ББ Не искам Оуз да умира!!!

# 40
ББ Снежка, отдавна пиша , че го убиват, но исках поне да види детето си, да уреди отношенията си, ох, мъчно ми е за този престъпник и това си е......

# 41
ббНо ако нямат брак лейля не е наследник на къщата на |али , която оуз купи, дано да я е купил на нейно име
ББ: Ако не е на нейно име, наследници са Джейда и Каан.

# 42
ма Ферхито е изискана мадама. Иска да й мирише на френски парфюм, а не на кюфтета.  35

------------------------

В тази златна одая само Шефкетчу липсва да и вее с палмово листо, а Митхат облечен като евнух да и маже телеста с благовонни малсла.А той кюфтета и кьопоолу
-никаква романтика Confused

# 43

бб от това, което видях, умира с отворени очи.   Sad
ББ До колкото видях и аз умря, даже по челото си имаше кръв, а тя няма от къде да се появи там ако е ранен. Allisas73, ББ как разбра, че Оуз не е вписан като баща на малката, това е супер гадно. #Cussing out

# 44
ББ До колкото видях и аз умря, даже по челото си имаше кръв, а тя няма от къде да се появи там ако е ранен. Allisas73, ББ как разбра, че Оуз не е вписан като баща на малката, това е супер гадно. #Cussing out
ББ: В талончето, което Лейля показа на баща си в трейлъра - фамилията на малката е Текин.
Чеб, чудесен пост на първа страница на темата!

Общи условия

Активация на акаунт