Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 49

• 37 539
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Стига с Лейля и Неджля обърнете внимание и на любимката на Слави.  hahaha

В анкетата гласувах с 4-тата опция!

# 16
  • Пловдив
Три теми само за Неджля пишем, дайте малко и за Ферхунде, де.  Laughing
Какво ли са намислили двете с Джейда?
Скоро ще й дойде времето и на нея.  Mr. Green
С нетърпение го чакам Mr. Green

# 17
  • Пловдив
Три теми само за Неджля пишем, дайте малко и за Ферхунде, де.  Laughing
Какво ли са намислили двете с Джейда?
Скоро ще й дойде времето и на нея.  Mr. Green

Много се надявам да си получи заслуженото Ферхунде.

# 18
  • Варна
Нова тема нов трейлър и бб май убиха Оуз  ooooh! Confused http://www.youtube.com/yaprakdokumu#p/u/0/uThZj25X2qI

# 19
Честита нова тема и благодарности на всички, които са се трудили над нея

# 20
За анкетата гласувах, че Неджля има право да е самостоятелна и да не се съобразява с Текин.  Peace

Нова тема нов трейлър и бб май убиха Оуз  ooooh! Confused http://www.youtube.com/yaprakdokumu#p/u/0/uThZj25X2qI

Аман вече. Аз ви казах, че мъжете в този сериал не държат, а все дават фира и остават льольовци като Шефкет, които да седят на слънце и да правят сянка, защото тях за друго не ги бива.  Joy

Хайде да ви пусна и "Номинации за най-абсурдна двойка". Коя двойка от героите би ви седяла най-абсурдно на екрана? Номинирайте до неделя вечер. Имате право на 2 номинации, в смисъл 2 двойки.  Flutter
Специално за алабала ще кажа, че, ако мисли да пуска двойката Джем-Шефкет, че ще и се брои, ама по принцип номинациите са за двойка от жена и мъж.  Crazy

# 21
Мито-Ферхунде
Седеф-Шефкет  Flutter

# 22
  • Варна
Мито-Ферхунде
Седеф-Шефкет  Flutter
И аз тях. Особено новия Шевкет със Седеф  Sick

# 23
biskit заради теб ги пускам номинациите още днес следобед, защото знам, че не можеш почивните дни.  Hug
Аз си затрих подвеждащите постове от миналата тема, за да не се бъркат хората и да ходят в другата тема.  Flutter

# 24
ББ Убиха го полицаите. Малко странно, защо обаче, не ми изглеждаше въоражен? Гадна робота  Cry Cry Cry, но не мога да кажа, че не се очакваше, накрая на филма всички ще си умрат самотни  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 25
Номинации за най-абсурдна двойка:

Али Ръза -  Джеврие
Хайрие -  Митхат
(представямс и ги като двойка двамата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

# 26
Записвам се и аз!
По повод анкетата, мисля че Неджля има право да бъде самостоятелна, но не така грубо и рязко, можеше да им го покаже и без тези силни думи!Хайде Хайрието си ги заслужаваше, ама на нея дори и да и го каже в прав текст няма да се трогне особенно.

# 27
Вчера в серията чичо Митхат сготвил,на принцесата й мирише къщата. ooooh! Tired Толкова ли беше трудно да го похвали?
Трябваше да се ожени за майчица Нурдан-как добре се разбират.

на мен ако милото ми сготви кИфтенца и кьополу гащите ми сами ще паднат Blush

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

# 28

ББ: Лейля показа на Али Ръза,че Оуз не е вписан като баща на дъщеря й. Confused Оуз може да е всякакъв,но според мен Аху трябва да знае кой е баща й и неговото име да е вписано. #Cussing out
Какъв ли е шанса Оуз да е прострелян,а не убит ? Cry

# 29
Чеб, мерси за жеста!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт