Помощ за Биби 5г. /DMS BILYANA/

• 15 699
  • 204
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,

Ето и актуалните салда към днешна дата:

30 405.71 лв. по левовата сметка
     976.82  Евро по евровата сметка
     578.86  Евро от paypal

5 650 SMS Съобщения

Благодарим на всички които се отзоваха и ни помагат!!!

# 91
Момичета, Ауди Клуб България организират шествие за Биби   http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=90347
Ако някой иска може да се присъедини   Praynig   Praynig

# 92
  • Шумен
Момичета, Ауди Клуб България организират шествие за Биби   http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=90347
Ако някой иска може да се присъедини   Praynig   Praynig
Много ме зарадва тази новина   bouquet. Аз не мога за съжаление  Sad.

# 93
  • Бургас
Миленски ,кураж  !

И аз ще помогна с каквото мога  Peace

Много се радвам ,че сте предприели сериозни стъпки за събиране на сумата .

Вярвам ,че ще успеете  Hug

# 94
Благодаря на всички за подкрепата!!

Сумите към днешна дата вече са:

33 917.77 лв по левовата
  1 541.20 евро по евровата
     680.32 евро po paypal

Утре очакваме репортаж по Нова ТВ относно отказите от "Комисията за лечение в чужбина".

Дано да има резултат.

# 95
Миленски ,кураж  !

И аз ще помогна с каквото мога  Peace

Много се радвам ,че сте предприели сериозни стъпки за събиране на сумата .

Вярвам ,че ще успеете  Hug

Разбира се, че ще успеят. Пред толкова много любов болестта е безсилна. 

# 96
Благодаря на всички за подкрепата!!

Сумите към днешна дата вече са:

33 917.77 лв по левовата
  1 541.20 евро по евровата
     680.32 евро po paypal

Утре очакваме репортаж по Нова ТВ относно отказите от "Комисията за лечение в чужбина".

Дано да има резултат.

Комисията за лечение в чужбина от март месец насам няма никакво място в процедурата по финансово подпомагане на болните деца. Но въпреки приетото Постановление на Министерски съвет, въпреки приетия нов Правилник да дейноста на фонда - http://212.50.16.91/cfld/PRX.html - наглите чиновници продължават в същия дух.  Даже на сайта на фонда още стои стария ред за кандидатстване, с двете молби, с безкрайното чакане и т.н. 
Хем Батман изгони предишния директор Николай Добрев точно заради такива неща, хем Сметната плата излезе с унищожителен доклад за дългогодишните безобразия на тези престъпници. От тогава се смениха трима министри и трима директори на фонда. Резултатът е близък до нулата.   Единственият светъл лъч е съставът на новия Обществен съвет, в който наистина има хора, знаещи за какво става дума и на които им пука за съдбата на всяко дете.
Остава да бъдат отрязани пипалата на мижитурките, които не искат да пуснат сладкия кокал с даването или недаването на разрешения, което им създава чувството за световна значимост, а и генерира отлична среда за подкупи и мишкуване. Родителят на болно дете е готов на всичко и те отлично се възползват от това.

# 97
  • София-Лагера
Цитат

Дано да има резултат.

Ще има резултат.Сигурна съм, Peace

# 98
И аз помогнах с каквото можах. Сигурна съм , че след шествието на АКБ сумата ще бъде събрана. Успех

# 99
Пуснете си Нова Телевизия  - ще дават репортаж за Биби

# 100
Оказа се че репортажа по Нова може би ще го излъчат в Неделя. Днес питахме репортерката , но и тя не можа да каже със сигурност... подготвили са го за днес, но явно ще е друг ден.

Ето и резултата от кампанията до момента:

40 905.63  лв. по левовата сметка
  3 556.34 евро по евровата сметка
      698.21 евро po paypal

За SMS-ите за сега нямам информация, утре ако ми ги кажат ще публикувам и тях.
Благодарим ви още веднъж!!!

# 101
  • Плевен
С добро темпо се набират паричките! Браво!

И аз правя каквото мога, дано и след шествието и репортажа още по-бързо да се събират  Praynig

Прегръдки на Биби от нас  Hug

Милене, ако може, споделете малко как се чувства тя сега, как възприема случващото се, с какво се занимава - книжки, телевизия?

# 102
  • welcome to the Jungle

# 103
С вас съм. Praynig

# 104
  • Бургас
Милене,
исках да ти отговоря ,но кутията ти е пълна . Лимита ти е малък и трябва да се трият съобщенията, иначе не можеш да получаваш нови .

Hug за Биби  и вас !

Общи условия

Активация на акаунт