*!* Всяка сутрин за ръчица водим на градина ЮЛСКИТЕ дечица *!*

• 20 412
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
момичета имате ли идея какво е CVC код на дебитна карта, кои числа да гледам  Thinking Опитвам се по нета да платя билетите за театъра ,ама нещо не успявам  Blush

# 526
  • Sofia
Ками, дебитните карти нямат по принцип такъв код ...
Иначе на кредитните карти - това е дин код отзад на картата - 3 цифрен е.

# 527
мерси Искре, видях в нета,пишеше за този код ,аз и на дебитна ,но Виза ,имам такъв код   Hug

Закупих билети по нета , в събота сме на Възраждане от 11.00  Grinning

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 11:54 от kami27

# 528
  • София
Не мога да кача снимка в албума, постоянно ми дава някаква грешка. А същата снимка съм я качила пак в нашия профил, като корица на албума от РД на Кая, без проблем.

НР, и аз за Мария се сетих първо, но аз на френски не знам как се чете, може би Мари? Яна ми е любимо и може би върви и в двата езика.

# 529
ayka качила съм снимката на Кая в албумчето само виж дали е точно тази, която искаш  Peace
И аз се тръшнах болна - глава, гърло като парцал съм  Tired
Прекрасен ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 530
ее Веси, бързо оздравяване   bouquetОще ли си в "депресия", пиши по често.
На мен уж ми няма нищо и това сутрешно драскане по гърлото вече го няма,ама знам ли.........Все пак днес няма да си показвам носа навън , да не ме надухва допълнително.Чак следобяд за Еви ще отида.
Свалила съм си Хаус ,ама нещо субтитрите са гадни и се ядосах  #Cussing out

Светнах се да пробвам да отворя и кача снимки в снимка.бг пре Мозила и успях  Party Ето малко снимки от Зоо-то с Лина и Кати( Мими съжалявам за закъснението  Praynig Hug )
http://juli2007.snimka.bg/baby/eva-rojden-den-i-krustene.393659.21478285

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 12:34 от kami27

# 531
  • sf
ДД
Бачкане  Tired
Сутринта ВИко се разрева и се опита да избяга през дворната врата  ooooh! тъй от много глезене.

Ками, билетите там за място ли са или за брой хора?
Аз съм пас за този уикенд, но по-натам мисля и ние да го пробваме тоя театър,че съм ходила преди години с Вероника.

Дани, оказа се,че е софтуерен проблем, преинсталирахе Уиндолса след време по друг повод и после нямаше проблем с апарата. ИНак си бях взела четец за карти, чудна работа ми върши, а има и евтини под 10лв.

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 13:35 от donsita

# 532
  • София,
Ето обещаните снимки, а тези са от Рилските езера, не са всичките обаче и не са много качествени. Peace

# 533
  • София
Привет.

Бързо оздравяване на новите болни. Hug
Да идва тази зима и студ и да поизмрат гадините. Crossing Arms
Виктор пак е с пристъп. Още не сме стигнали до лекарката, но не е спирал да кашля за повече от 3 мин. Как пък един път при него хремата не си остане просто хрема, а трябва да задълбае. От 5.30 сутринта не е спал, влачих го до работа с мен и обратно. Сутринта едно мъгливо и влажно - чудно. Сега е толкова уморен и кисел и дано заспи докато гледа детско. Струва ми се че и температура се опитва да вдига, но то от толкова зор с кашлицата. Confused Ще се оправи, но не беше момента.

Лек ден. Hug

Дани, отива ти с изправената коса. thumbsup

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 13:57 от uva_uva

# 534
  • София
Дани чудно,много ми хареса,имаш и - в лице,подмладила си се. Hug
Ради от тази суха кашлица и без слушалка го чувам че свирка,айде пак стиснете палци и се помолете довечера да има правилно лекарство и да минава,моля

# 535
  • Sofia
Иве, дано  Praynig
Ува, и при вас да минаватболестите.

Дани - супер изглеждаш!!!!

Аз малко по-малко си отмятам задачките, ама още доста се задават. Работа да има - ще е супер и ако плащат адекватни пари клиентите ...  Tired

# 536
И аз искам да застудее вече  Crossing Arms
Искам сняг и коледно настроение 
Чак в депресия не съм по скоро ме е обзела някаква овча апатия и се дразня сама на себе си  Sad
Дани страхотно изглеждаш  newsm10
Ние и този и другия уикенд сме на К-л на рождени дни
Вижте тази идейка и казвайте дали ви харесва да продължавам да я изкусурявам  Peace
Уточнявам, че това е само грубо нахвърляно и има още доста работа по него  Wink

# 537
  • sf
Аз пък не искам сняг, имам си коледно настроение и без зимата  Joy
На мен колажа ми харесва, няма никакви претенции  Mr. Green
Дани, супер е, ама ще седи ли така, или като я изкъпеш ще се накъдри?

# 538
Здравейте!
Дани,много ти прилича с изправена коса.
Веси и на мен колажа ми харесва,качих и аз снимка на Дани и Цвети.
и аз не искам сняг,даже и студове искам да ми е топло
бързо оздравяване на болните
 Hug

# 539
Дани много хубава прическа, отива ти определено  Grinning Hug
Колажа е супер Веси  Grinning
Аз тръгвам за Ева .Преди малка правих един десерт , но не съм го опитала още ако става ще ви кажа рецептата, става изключително бързо  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт