*!* Всяка сутрин за ръчица водим на градина ЮЛСКИТЕ дечица *!*

• 20 411
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София,
А ВИки ще се накъдри естествено Peace. Днес все още ми е права, само в краищата е леко начупена. Мъжа ми  също много ме хареса, а Ицко като ме видя и се изплаши - така се изпищя Joy.
Благодаря ви  Hug аз обаче да ви кажа честно си се харесвам повече с къдравата коса, незнам защо.А тя всъщнос тне винаги ми е бира така къдрава  Mr. Green, в пубертета ми беше даже като парз права, после почна леко да се начупва, след първото раждане вече доста се начупи някак си. А пък през втората бременност пак ми се изправи и стана една никаква, след раждането обаче учудващо ми се накъдри newsm78.

# 541
Здравейте!
На работа съм. Сутринта рано заведохме Дели на градина. Сестрата видя, че гърлото му е леко зачервено. Но каза да го оставим щом сме го довели Shocked Аз обаче го върнах и сега майка го гледа. Като се събуди покашля и аз се зачудих дали да го оставя, ама мъжа ми -нищо му нямало. Сега давам  хомеопатично и утре ще видим.

# 542
  • София
Голям смях мъж ми ми показва упр.от каланетиката леле от сърце се посмяхме.Накрая една прстотия изръси,кво се кълчотим а не отидохме отатъка CrazyЕй това е много гадно хем изглежда лесно хем изпъваш всички мускули на ми харесва каланетиката повече от това да друсам сланини на аеробика.
Детето кашля и свири аз се занимавам с глупости
Бубе бързо ще мине щом е хванато в началото

# 543
Иве, и на мен по ми допадна каланетиката,дори и пилатеса отколкото аеробиката,тае бо и другите по динамични програми.
Много са сладки Кати, Евичка и Лина:love:

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 19:33 от dess76

# 544
То тези спортове са според мен повече до темперамент ЛМ  Peace
Опитвах се дълго време да харесам йога и пилатес, големи усилия полагах, но не успях
Виж тае бо ми пасна идеално от първия път, когато го пробвах  Flutter
Трябва да пробвам да играем с Ина - голям купон ще падне със сигурност  Joy

# 545
Здравейте!
Дани супер си с тази прическа,но къдрева ми харесваш защото много младежко ми изглежда а и аз нали с напълно права обожавам чупливи коси.
И аз днес бях само на подстрижка,че нямах време ходих до Произведено в Б-я с една приятелка и там отрепахме 3 часа.Накупихме си някакви сенки дузина всякакви цветове и на един щанд за бижута авторски се заплеснахме та тя ми подари за рож. ден пръстен и обици супер артистични.Пръстена е лице ще показвам.Много ми беше добре като махнем непрестанните обаждания от свеки,минимум 10 пъти днес ми звъни и едно и също едно и също,гони я склерозата и забравя ли незнам какво прави кошмар е.Откак почнах зачестиха контактите,откачам и няма да издържа дълго,само изолирането  ме спасява макар че е невъзможно тва изолиране защото основните доходи ни идват от там.

# 546
  • USA
Янче, много хубаво, че си започнала работа. Хем ще има какво да кажеш, че си правила, когато започнеш да интервюираш, хем ще си заета с нещо по-различно.

Аз харесвам и динамични аеробики и йога. Най-любимо ми беше като ходех на спининг и на йога. Много добре се чувствах тогава, но сега нямам време за нищо такова и се чувствам дебела и разплута.

Веси, много е хубаво. Ще се организирам и аз тези дни да ти изпратя снимка.

Дани, много ти е хубаво с новата прическа. Аз самата повече се харесвам с къдрава коса, защото съм си свикнала така. И на мен много ми се доходи на Рилските езера.

Ауу, много са сладки Евичка и Кати. Изглежда, че много хубаво си играят заедно. А Лина много е пораснала.  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 19:22 от Winx

# 547
  • USA
Днес ходих до детската градина на Криси да говоря на неговата група за нашето семейство. Simple Smile Показвах им снимки и им четох книжка и после ги черпих със сладки, които направихме с Криси. Много беше хубаво. Той беше на върха на щастието. Учителката му е много точна жена. Не знам как учителките се оправят с толкова деца по цял ден. Едно като ме видя се разрева за майка си и мрънка през цялото време, но на другите им беше интересно да си говорим.

# 548
  • София
Велина, много интересно това за градината!

Веси, хубав е колажът и това е снимката, благодаря!

И аз харесах Дани с новата прическа, а Евичка с Кати и Лина са  прекрасни Heart Eyes Ева май е много висока.

Бързо оздравяване на Ради, Виктор, Дели и Веси!!! Иве, а Ники как е?

Аз утре съм в отпуск и отиваме за три дни до Къщата с червените врати, да видим дали на живо е толкова хубаво като в сайта.

# 549

Добро утро! Да почерпя за мое здраве!
Дани, честит рожден ден и на сестричката ти!
хубав ден на всички! Hug

# 550
  • Sofia
ДД!
Сашо днес принудително е вкъщи. .. Снощи каза, че го боли стомахчето, 2 пъти ходи до тоалетна и после вдигна Т.  Tired
Направо се чудя какво може да е. Нито кашля, нито има сополи. Не съм давала нищо за Т. Може някой стомашен вирус да си е гепил от някой.  #Cussing out

# 551
  • София
Добро утро.

Честит  Рожден Ден на Десс!Много здраве и щастие!  bouquet

Аrksi, вероятно е вирус. Бързо оздравяване на Сашето. Hug

Днес трябва да се жертваме и да стигнем до лекар /поне  да го преслуша/. Лечението което прилагам до сега на Виктор се препокрива с нейните препоръки. Просто ме е страх, че ще лепнем и някоя екстра докато чакаме. Confused

Лек ден. Hug

# 552
добро утро
Честит рожден ден Деси , да си жива , здрава и обичана   bouquet
Ние сме ранобудни ,защото имаме ранен час при хомеопатката.А така ми се спи Tired
Днес мисля да заведа Ева на кино следобяд ,стига да не съм гроги Laughing
Бързо оздравяване на всички
Иве какво стана про Х.?/

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 08:59 от kami27

# 553
  • Бургас
Честит рожден ден на Деси, да си здрава и обичана.   bouquet

Дани много ти отива прическата.  Peace

# 554
  • София
ДУ
Честит Рожден ден Деси  bouquet
Някой да ми прати на лични тел на Мими-томасе
Т.спадна на Ники но още кащля,Ради я върти около 37,5-38 днес поиска да закусва  Praynig
Бубе как е Дели

Общи условия

Активация на акаунт