*!* Всяка сутрин за ръчица водим на градина ЮЛСКИТЕ дечица *!*

• 20 409
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Привет,

ЧРД, Дес! Здраве, много щастие и безмерна обич, споделена с близките ти пожелавам!  bouquet

Ох, не мога да ви настигна момичета!
Другата тема с майските бебоци пък съвсем я зарязах - там пък въобще не мога да ги следя Crazy

Ама какви са тия болести - аз ви пожелах само с хубави работи да се похвалим, а то... Cry Бързо да се оправят всички! Hug

Обаче продължавам да се удивлявам (и друг път съм го споделяла) как каквото ми минава през мислите или ми се случва, в същото време се обсъжда и тук във форума!!! Shocked
Ето - миналата седмица Коцето си беше вкъщи. Падна една нощ от леглото и си удари врата - водихме го на прегледи и слава богу се оказа, че всичко е ОК, но казаха да се старае да си го щади, докато му отшуми болката. Та за това баща му рече и отсече, да си стои вкъщи (не че през това време не пада и не се изтърсва откъде ли не ooooh!). Та тази седмица не знам какво беше това чудо, каква криза преживяваше, но беше невъзможен - толкоз инат, тръшкане и лигня наведнъж не ми се е случвало. Направо ми разказа играта и в същото време беше с рязко понижен апетит, без видима причина. А това съвпада точно с периода, когато тук няколко от вас споделяха, че и техните отказват да се хранят. newsm78 Аз как процедирах - отказах да му предлагам да яде каквото и да е и да му се моля, чаках го сам да си поиска. В един от тия дни изкара с половин филийка от закуската и после чак към 6 часа с една готова баничка - това за него е нищо и в същото време имаше енергия за цял отбор! #Crazy

За градината - нашия свикна, даже вече с удоволствие ходи там. Вече всяка вечер като се върне и разиграва сценки с неща, които са се случили там. Не знам дали ви казах, че сам поиска да ходи на английски и вече това му е любимото. Явно учителката наистина е успяла да спечели децата, защото всеки път след като са имали занятия, Коцето е много развълнуван - едно че се връща с лепнати стикери на ръката (шестици), друго че цяла вечер след това пърпори из къщи и само ни пита това как е на "инглийски", онова как е Laughing А, и Били, и нашите вчера са учили за формичките - вечерта точно това разиграваше вкъщи - посочва някакъв предмет и ни пита това кръг ли е, а това "крадат" ли е? Играеше ролята на учител Wink (Иначе той тези форми си ги знае от много отдавна, още от играчките, които се мушкат във отворите).
Единственият проблем, който продължаваме да имаме, е видимия отказ да се научи да се облича сам - ударил го е на инат, не че вече не е способен.  Пробвам различни методи, но с променлив успех  Thinking

Момичета и да питам нещо този път за майското ми детенце - малката се оказа, че иска да пие от чаша, от биберон отказва категорично, та си спомням, че навремето някой тук споменаваше за малки бебешки чашки, големи колкото напръстник, които били удобни за тази цел, но каква марка и къде ги продават не си спомням - хелп, вие сещате ли се?

Исках да ви пиша и за една издънка наша като родители - от рода на ония "мила мамо, за мен си зло голямо", ама малката се събуди, та ще го оставя за следващ път. Ако забравя напомнете ми. Wink

Ах, да, Дани - много ти отива тази прическа! Peace

# 556
  • София,
Десс ЧЕстит Рожден ДЕн! Много щастие и много успехи! Да са здрави всички в къщи и много да слушат и радват!
Леле и сестра ми днес има рожден ден, добре че ме подсети, направо бях изключила Wink, ще и се обадя - по късно че още спи сигурно.
Иве точно си прерових тел. указателите и на двата телефона, сигурна съм че имам номер на Мими, но нещо не го открих Rolling Eyes. Сега ще преровя из ЛС-тата аз по принцип номера и важтни неща не трия ако имам пускам веднага.
Яна чакаме снимки на подаръците за РД.
А аз как съм пропуснала снимките на Ками Лина и Кати newsm78, голяма съм блейка. Tired
Да се оплача че нещо много ме болят очите в последно време - явно от компютъра и лаптопа. като съм по цял ден на тях, явно ще трябва и на очен за очила да се ходи, снощи страшно ме болеше главата и една гледах.
Бързо оздравяване на болничките. Аз се чудя дали да ходим с Вероника до лекарката за бележка - в понеделник мисля да я пускам на градина, а те ще искат бележка като не е ходила четири дни.  newsm78
П.П. Благодаря, вече ми омръзна с права коса - отивам да си я измия че да ми се накъдри Crossing Arms
Велинче това за ДГ беше много интересно, хубаво ще е и при нас да измислят такива неща и да се провеждат. Peace

# 557
  • София
ДАНИ писах ти лично
Мерси за тел на мими

# 558
Добро утро
Честит рожден ден Дес .Много щастие ти желая.  bouquet
Изпратих Сашо на градина .Вчера беше добре и реших да не го задържам в къщи .Явно е било от храната .
Барзо да се оправят малките болничета ,че пак новички попълнения виждам Hug
Много сладки са Кати и Евка ,а Лина много пораснала ми се видя.Дани и на мен ми хареса новата ти прическа ,но не знам защо къдерева ми по харесва.
Ичезвам па задачи .

# 559
  • Асеновград
Здравейте ,
Елче , най-накрая се разписа , от три дена те гледам , че си в темата , пък не пишеш.
Искре , вирус е , еднодневен , дано и при Сашо мине бързо.
Видях Кати , Лина и Ева , на Кати май и се посмекчило дяволитото излъчване , много са хубави и трите  Heart Eyes.
Колажа е супер , но нямам снимка за сега , ще се опитам да снимам тези дни или да харесам някоя.
Дани , много те харесах .
Честит рожден ден , Дес   bouquet, много щастие !

Мен нещо ме е налегнала депресията , работата хич не върви и ми е криво , вечер се прибирам емоционално опустошена , нямам сили и желание за нищо.Тедо е добре , две седмици вкъщи му се отразиха добре , станал е послушен.Гошо казва , че е защото от градината имитирал децата и сега е позабравил.Аз смятам, че там доста ги строяват и има нужда да отпусне малко вкъщи , затова ни прави номера.
Снощи взеха мерки за новата ни кухня , сега ще я мислим , избираме плочки за баните , Тедо бил "майстоль" с меко "л" , почваме това дето трябваше по план преди три години , почвам пак да мечтая , че се бях отчаяла.

# 560
  • София
Ядосах се на тези в продавалника,дала съм толкова инфо снимки а какви въпроси задават дали е имало инциденти със столчета дали не са спряни от производство коя година модел #Crazy

# 561
  • sf
е, Иве, ама и ти си един търговец  Joy
ГОлямо бачкане при мен, голямо чудо,а толкоз ме мързиии,че нямам думи за описване.
Мъжо и той ме дразни яко,ама не конкретно, ами и аз не знам защо, и колко повече се старае да е добър,толкова повече ме дразни  Joy няма угодия
Ще ходя следобяда по-рано за ВИко и ще поседя в групата да натрупам клюки  Mr. Green

# 562
привет  Grinning
Днес Ева стопи и моите нерви, как не изяде шамара незнам, но определено й посиних ръката от дърпане.Много лигава беше. ooooh!Наложи се да отидем до Солунска пеша и докато се завлека с нея се препотих сто пъти.Сега корема ми е камък ,краката топузи и главата ме заболя за капак Crazy
Еви и Кати всъщност не успяха да поиграят качествено заедно  Laughing.Кати не може да настигнеш ,тя хуква съвсем неочаквано и бързо  Laughing.Не е много по висока, така ви се струва на снимките  Grinning
Тези които лекуват с Х , ползвали ли сте Шуслерови соли???
Аз днес си купих и започвам да пия по една схема от Галя.Дори ми изписа нещо за раждането  Grinning

# 563
  • София
Ками тъкмо мин седмица е бил семинара и нашата Х ми разправяше за тези соли тя ползвала отдавна но от този месец ги внасят в бг много доволна,но нищо повече не ми каза че нали с децата се разправяме,кажи ти цени и кой може да ги пие?

# 564
Това са минерални соли, на клетъчно ниво лекуват, 12 на брой.Има ги засега на малко места, едното за която каза Галя е денонощната аптека на Витошка и Солунска, другата е педиатрична аптека някаква,ама не разбрах адреса й.В опаковка има 80 таблетки( в листовката пише че прием на възрстен може и по 5 таблетки, но нашата Х . е прилага с по малки дози и също става).Описа ми една схема за лекуване на в различни стадии на болеста и че мога да прилагам ако не успявам да се свържа с нея в началото на заболяването.Една опаковка стува 9.45лв PeaceПият се от всички и от деца  Grinning

# 565
Честит рожден ден Десс!Желая много прекрасни емоции,зареждащи моменти и весел празник с любимите хора!  newsm59
Днес оставих децата,от вчера след градината са доста изнервени особено Никола.Аз съм ви казвала за неговото нежелание да ходи на разтояния и все си иска количката.Ако не е с количка сяда или ляга на земят и иска да го носят.Учителката му ми направи забележка да спра всички тези ''бебешки навици'' като количка и носене,че не е върпос на неумение а на чисто глезене от негова страна.И вчера отидох без количката,само като видя че я няма и изпадна в потрес.Той понеже вече често не я взимам и явно се осъзнава на къде отиват нещата,опитва нещо да се налага.Едвам се прибрахме,като ревне и се тръшне,сядаме с Надина и си говорим и го чакаме все едно нищо и така час направихме.Обаче днес ми дойде и ми е много зле,треперят ми краката и ръцете,тресе ме ей такова чудо ми се случва смао веднъж в годината,такъв труден цикъл.Сутринта ги оставих в баба им и дядо им и едва кормувах,взех ги й с последни сили се довлякохме в нас та досега съм изпила н-ти чаьове и кафета и още не мога да се престраша да изляза.Но те и не са спали,айде Надина е голяма но Никола седне ли в количката и край ще заспи а той едва се събира вече в тая количка отвсякъде прелива.
Снощи сънувах Рокси.Днес пък си мисля какво прави Майчето,как е?
Кати и Евичка са сладурки!
Велинче супер иниациатива,и тук ще е хубаво да се направи такова нещо но незнам на кой ще му се занимава-на учителите или на родителите няма да им допадне.Особено като почват в градината за да се опознаят ще е интересно,инъче после те ни разказват там и майчиното мляко.
Вики,много яко в новата градина а дано все да е така и да сте доволни и Вико и ти!
Ками,много интересно за солите!Аз след НГ мисля да си правя профил,но честно казано мен ме е страх да се третирам схомеопатия.Това никак не е безобидно и незнам като ми помогне на едно какво ще стане с друго.Мисля над това,да не говорим колко проблеми излизат по време на профила и т.н.

# 566
  • София
Кажи си Яна че те е страх че ще трябва да спреш коктейлите Joy
Жива ли е още синята количка?Учителките защо се бъркат където не им е работа Close
Ками ще питам и аз,щом е за начало при разболяване,за Ева ти даде схема ако отсъства правилно ли разбрах?

# 567
Коктейлите и кафето и ментовите неща и хубавата ментова паста за зъби с която съм свикнала,за цигарите незнам пречат ли и те.  Grinning
Мойте спряха да си мият зъбите,искат си само тази пуста аквафреш и това е.

# 568
Янче, тук съм, чета ви редовно, но няма нещо за писане.
Покрай малкия и всичко останало сякаш не усещам, че съм бременна. Нямам оплаквания и ... само вечер като легна се сещам за шкембето  Heart Eyes
В темата за очакващи се говори само за запек, повръщане и подобни... нямам спомен ние да бяхме такива  Rolling Eyes Малко в повече ми идва...
Стискам палци болничките да се оправят бързичко  Hug

# 569
  • София,
Привет и от нас за следобеда да се отчетем.
Яна ти нали имаш на Томасе телефона, ще ми го пуснеш ли на личин и на Ива също, че цяла сутрин се ровя и но ге намерих newsm78
Ние пък ходихме до личната за бележка за детската, че мислех да я пратя пак в понеделник и вторник и помолих личната само да и погледне гърлото,нали УНГ то и изписа едни капки, които капем вече седми ден, да видим какво става има ли резултат. Ама уви гърлото и пак е червено, а секрета вместо да се разкара се е събрал отново на топка в гърлото  Twisted Evil. Взех направление и ще пускам гърле секрет утре - ако намеря лаборатория, която работи в събота и прави микробиология по ЗК, не ми се чака до понеделник че да не стане пак късно Tired
Иве как са момчетата, кашлят ли?

Общи условия

Активация на акаунт