*!* Всяка сутрин за ръчица водим на градина ЮЛСКИТЕ дечица *!*

• 20 406
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Canada
Десс, честит рожден ден!  bouquet

М@я, честита бременност! Да е все така лека и неусетна!  Hug В коя седмица си? През пролетта ли се очаква бебето?

# 571
А още ли не сте намерили телефона на Мими,веднага ще го напускам!
Майче хубаво че всичко при вас е наред!Е ние направо си се надушихме тук и тва е!  Hug
Иве,синята количка нищо и няма освен че е безобразно мръсна,направо медал за нея.
Ох Надина е решила да си подстригва куклите Барби и само нещо измисля.Ако Никола се събуди докато не се е стъмнило ще излезем.

# 572
  • София
Намерих го.
Дани виж цибалаб централата те работят в събота.
Яна едно нещо да издържи от джъмбо Grinning

# 573
  • София,
Яна аз го нямам пуснете го и на мен, сега пак си прерових телефоните, ама пак нищо не открих, тя Ива явно вече си е свършила работа де, но пак може да потрябва.
Иве обадих се и там и представи си точно те не работят микробиология по ЗК изобщо - въобще, ако си я платя да, но иначе не. То аз ако ще плащам ще ида в Токуда. Само Рамус приемат в събота, но до 12 ч по ЗК и то само на едно място в Дружба 1, ако мъж ми се съгласи утре да иде да го занесе ще дам, ако не в понеделник ще го пусна където и да е.  Peace

# 574
  • София
Дани сега гледах сайта даже и в неделя работят цибалаб но явно с пари Wink
Аз да те питам в Токуда без преглед ако искам цпр ще ми направят ли ?ще плащам естествено?

# 575
  • София,
Ще ти направят естествено, защо да не ти направят - щом си плащаш, няма да откажат да вземат пари  Peace

# 576
  • София
Те няма да ми откажат,може да кажат я минете през спешния да ви прегледаме-40лв и после ще ми пуснат изследванията 20лв

# 577
  • София,
Да бе ти ще кажеш че личния Ви е прегледал и че правите контролно ЦРП, ще обясниш, няма да ви искат нищо не се тревожи.   Peace

# 578
Деси, честит рожден ден! Много щастие и любов ти желая!  bouquet

elche, аз ползвам шише със спортен накрайник. Кепила съм и на двамата стоманени от мадъркеър.Когато става въпрос за бебе отначало трябва ти да му дозираш глътката, но много бързо се научават сами да си пият. А за чашка - предполагам всяка малка такава би свършила работа. Имам един порцеланов сервиз с чашки за кафе, но по-мънички даже от нормалните кафени чаши - на Никола му е много интересно да пие от него

Чакам си пратката от мадъркеър с коледните подаръци и съм много развълнувана Grinning

# 579
  • София
само привет Simple Smile
ЧРД на ДЕс!!!!!   bouquet
тази седмица не е като миналата и работа бол но не се оплаквам  Sunglasses
поздрави на всички и оздравяване на болните! Hug

# 580
November Rain благодаря  Hug в 10та седмица съм. Юни месец се очаква събитието Simple Smile Пак лятно бебе.
Десс, честит рожден ден и от мен  Hug

# 581
Иве схемата е за всички от семейството.И вече ако не помогнат те , се намесва и тя с хомеопатично от нея  Peace
Аз незнам дали утре ще успея да отида на театър с Ева, много ме боли гърбът и корема, освен това с тази настинка е по добре да си стоя вкъщи.Сигурно ще я водят свеки и баща й .

# 582
  • На края на вселената!
Здравейте!
Дес, здраве, късмет и любов!

Ками, аз съм давала Шуслерова сол комбинирана на Лина за свиване на сливица, когато имахме планирана операция на ушите през пролетта. Давах и на Кати (№3) преди около месец, имаше хрема и лека кашлица от гърлото. Имаше ефект. Не ми бяха изписани от Галя, но тя се съгласи да ги пият. Коя сол ти препоръча на теб? В аптеката при нас са по 9лв. Благодаря за снимките, бях ги забравила. Ти почивай и събирай сили  Hug

Иве, на теб специално много  Hug, на сладурите  Heart Eyes

Яна, цигари не се пушат преди и след приема, както и храната. Иначе можеш да пушиш. Но ако успееш поне ден два без цигари най-добре.

Днес малкото шило не беше на градина. Оплака се от ухо, а се усъмних и за конюктивит. Второто го няма, а за първото капя капки и продължава с хомеопатичното. Лина от вчера пък започна една кашлица като спастична. Не може и хапка залък да сдъвче, без да забуха. Днес учителка каза че много кашляла. Чудя се дали не е алергична кашлицата, защото няма друго. Дадох и на нея следобяд хомеопатично. Учудващо кашлицата стана с единично прокашляне и то доста на рядко  Mr. Green

Ако някой още ми търси телефона да пише, ще си го дам без бой и без пари Laughing

# 583
Мими имай предвид че в момента има вирусен конюктивит по градините,тва е масово вече две приятелки дечица са така.  Sad
Ками,почивай!Гледай всичко ще е наред,младежът си стои където му е мястото и малко остана до последната права!  Hug
Мими мен ме е страх и от хомеопатичната криза също.  newsm78
Ходихме до Хипо да видим Мики Мауса от рекламите,че ме пощуриха,леле много шумен тоя Мики Маус и те видяха,зарадваха се но се отказаха и според мен са големи за него,ама много вика и едно продължително говори.
Тази вечер мъжът ми е на турски ресторант,канени сме семейно от негови партньори и приятели които един път съм виждала защото никога немога да присъствам на вечерни мероприятия,аз съм жената в сянка но се успокоявам че нищо не пропускам,само ядене на корем от което нямам нужда.

# 584
  • София
Храната Яна знаеш как е в Турция,мисля че най важното пропускаш,кой ресторант?
Няма да те хване криза а и ако те хване тя държи 2-4 часа не повече,мен ме хвана Joy беше страшно но мина бързо а после колко ти е добре летиш Hug

Общи условия

Активация на акаунт