*!* Всяка сутрин за ръчица водим на градина ЮЛСКИТЕ дечица *!*

• 20 402
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Мими пия 5,3 и 2 , сутрин , обед вечер съответно.И си взех за раждането 7 номер  PeaceИмаче да номер 3 е за първи стадии на вирус, настинка  Grinning Ти откъде знаеше за тези соли, нали отскоро ги внасят в БГ??Бързо оздравяване на двете маймунки  Hug
И в нашата градина има конюктивит  Rolling Eyes

# 586
  • На края на вселената!
Явно някои хомеопати (Глужгулова) имат тези соли отпреди, макар и не на същата фирма. Поне тези които пи Лина пролетта не бяха. Това което пи Кати преди около месец и нещо явно са от този нов внос.

# 587
Здравейте!
Днес нямах минутка спокойствие.
Сутринта ходих на курс за бременни. Лекцията я водеше акушерката, която ме изроди.
Дели остана с майка вкъщи. Прибрах се, пазарувах, чистих. Дадох хомеопатично на Дели.Приспах го и тъкмо седнах да хапна и той ме викна. Отивам наповръщал всичко. Тресе се от студ и плаче.Измерих температурата 38.4. След това не можа да заспи.
Направих сиропа с ябълките и други, че кашля. Утре сме на преглед. Сега го усещам доста топъл и го дебна да заспи, за да измеря темп, че не дава.
Иначе той винаги като я е вдигнал диша тежко и учестено.

# 588
Ох милия Дели и Никола така пъшка и диша учестено като е с темп. дори бълнува.Дано днес е по-добре!  Praynig
Аз вчера цял ден бях с болки в тялото и на края на силите си правих всичко и като изпратих мъжът ми към 7.30 седнах на канапето и съм заспала.Децата ме събудиха,ставам пак ме боли всичко и добре че се сетих да си премеря темп. излезе че имам близо 38 и сигурно така съм си карала цял ден,изпих един колдрекс легнах с повече дрехи и се изпотих сега май съм по-добре.Аз мислих че е от цикъла пък то нещо друго е било и аз незнам какво ще си покаже.
Иве,много ме успокои няма що хихи ама пък мъжът ми обеща да ме води на тоя ресторант като компенсация че все немога да ходя с него.
И по-важното нали в сряда дадох новото лекарство хомеопатично за дерматита на Надина и чаках резултати,защото е много трудно да се прецени кога се успокоява реално кожата й какво е състоянието й.И днес сутринта за първи път мога да кажа че видях ефект и реално по изчистена кожа,но малко да я засърби някъде и тя като разчеши става рана,все затова говорим как трябва да спре като няма нищо да чеши или по внимателно да го прави,но...С мойте деца имам чувството че съм пълен провал откъм дисциплина и респект,нито на едното влияя нито на другото.Те ме нагласят според тях,все едно аз съм с тях а не те с мене.

# 589
  • София
ДУ
Яна радвам се че има ефект от хомеопатията и Г е успяла да уцели.Направи си и ти профил слд НГ.А за Турския ще ти завидя,моля кажи кой е?Ако и ходите без деца ще се пръсна JoyБързо да се оправиш,ама ти си се оправила знам аз.
Бубе и ние днес ще ходим в 10ч да ги чуе пак,надявам се да се е подобрил Дели и моите дишат тежко когато са с Т а на спазъм ooooh!
На нас със сигурност не ни разрешават да ходим на градина 2 седмици,отиде и този месец,но да се оправят че...
Мими Hug голяма подкрепа си.Нашата Х каза че си ги е взимала за нея си отдавна от Германия,днес ще питам за децата и за разширените вени на  мъж ми.

# 590
добро утро
Дано Дели е бил спокоен през ноща  Praynig
Янче , да не си гепила върлуващият грип??И аз си мислех че се разболявам от него ,но пък нямам никаква Т , само леко червено и дразнещо гърло.
Аз спах добре, но се будех заради червеното гърло.Днес съм малко по добре, поне мускулите са ми по спокойни.Пия солите , да видим какво ще излезе.
Ева ще ходи на театър с татко си и баба си ,а аз ще си чета вкъщи нещо Grinning

# 591
  • sf
ПЛьос
Как сте всички?
Аз днес съм почивка от децата, но пък имам куп неща вкъщи за вършене. Мъж ми ги заведе в Северния парк, дано да слушат,че насполедък и двамата са в едни настроения.
Вчера следобяда поседях към 2 часа в градината и за сетен път се убедих,че Вико е голяма драка  Rolling Eyes все се ръчка, бута с някой, взима играчките на децата , биха се , бутаха се, ужас, дано е от това,че другите бяха от 2ра група , а и още не са се опознали и сближили. А как ми се наду главата само от 4 хлапета,няма да ви казвам  hahaha хич не им завиждам на учителките

# 592
Дели хич не спа спокойно. До към три през нощта поддържаше 38.5 кашляше  и повръщаше.
Сутринта спахме до 11.30.
Отидохме на преглед. Оказа се бронхит. Каза, че състоянието му е леко, но ми стана криво. Тази седмица ще си седи вкъщи.
Докато бяхме там на мен ми стана много лошо, щях да припадна, притесних всички, но бързо ми мина.
Сега си лежим и гледаме Немо, няма темп, само кашлица.
Благодаря на всички за вниманието Hug

# 593
Бубе, бързо ще пребори Дели бронхита, сигурна съм Hug

# 594
Бубе   Hug, бързо да се оправя Дели.Тази кашлица с повръшане ми е до болка позната  ooooh!Когато спите сложи в стаята кромид лук ,само разрязан на две, без да го белиш, мисля че ще помогне малко  Peace
Ева разказа как е било в театъра , малкос е е поуплашила от вълка  Laughing, но после дори се е снимала с него.
Аз си починах , но не спаха за да леган после с нея.Тя пък не пожела да спи наобяд  Laughing

# 595
  • София
Бубе какво изписа?Как ти стана лошо от какво Hug М и тя ли се уплаши?
Аз съм с нова прическа Crazy ще кача снимки ама не ми се ще.
Ками нали на Солунска и Витошка беше аптеката  Whistling

# 596
Да Иве  HugЧестита прическа   bouquet

# 597
  • София,
А Иве искаме снимка,  Crazy без такива, аз как пуснах да ме видите, е вече съм къдрава де Joy.
Бубе бързо да оздравява Дели, дано тази вечер се наспите спокойно  Praynig. Какво ви изписаха? За кашлица с повръщане Ипеката действа добре, при нас имаше ефект.
И мен нещо ме дращи гърлото, но аз днес се изкъпах и цял ден обикалям навън не съм се спряла, днес доста покарах колата, не е изстивала цял ден  Mr. Green., та сега съм супер уморена и мисля да си лягам вече.

# 598
Сега се опитвам да разчета лекарстмото, но не мога. Тя ми го каза, но забравих  Embarassed
Еми всички се притесниха, защото аз излязох навън и седнах на земята, за да не припадна. Както лекарката ми обесняваше за тези соли и усещах, че губя почва под краката си и ми причерня. И друг път ми е ставало така през бременността, но сега все едно колокото повече тя говореше, толкова по- зле ми ставаше. Странна работа.
Сега пак е с 38.5, но тя ме предупреди. Попитах я, ако вдигне 40 какво да правя, тя каза, че няма да се случи, но все пак ако стане Ефералган свещички и Нурофен.
Лека нощ на всички Hug

# 599
Бубе и на мен ми става така няколко пъти - от кръвното беше .И то странно все във Фантастико ставаше и бях с детето , добре че тя беше спокойна по това време и седяхме на една пейка с нея близо 20 мин.
Пожелавам ви спокойна нощ Hug
Отидохме до Хит да пазаруваме за седмицата- купуваме главо зеленчуци и плодове ,разни сирена, масло , яйца и тем подобни.През седмицата купувам месо за готвене .Оставихме 150.00лв  Shocked, а няма нищо за готвене ,освен риба за утре ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт