*!* Всяка сутрин за ръчица водим на градина ЮЛСКИТЕ дечица *!*

• 20 401
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Ками ние днес оставихме 200 лв. в Метро и 50лв. само за бонбони Мерси,че нали съм рожденичка през седмицата и въобще не съм очаквала че струва толкова Мерсито ама излезе че е скъпо,а другото за алкохол за храна един хляб и едно сирене.Но поне Никола поиска д аму отчупя от хляба и изяде две парчета а с баща му още малко щяхме да се просълзим от щастие че хляб не е ял от август месец.А купих си и бебешки кърпички на Тео бебе най-сетне са пуснали,харесват ми.
Сега се прибрах от един рожд. ден на наште приятели в тях с децата и ни се надуха главите,ужас аз пих една ракия и едвам си тръгнах премерих се и пак съм с темп.Но вече знам от къде,приятелката ми дето бяхме на Произведено в Б-я ми се обади вечерта  да ми каже че е на АБ с много висока темп. и явно ми е предала вируса за тия пусти три часа,не мога да повярвам че съм болна ама какво да се прави,моля се само децата да не прихванат.
Бубе дано спите добре и утре да сте добре!

# 601
  • София
Ей за това не купувам вече за готвене взимам ози.
Ние взехме на децата солите че не са ефтини,а за мен и мъжа ми поред на номерата.Иначе трябваше 200лв да дам.
Бубе нурофен течен свещички няма а и как ще му ги сложиш той е голям.Да не се налага  Hug И на мен ми ставаше така и трябваше да ям и пиех газирано,от кръвното е.
Ще пусна снимки ама няма да ми се смеете,нали?
Искам да се извиня на Мими публично два пъти говорим и все я претупвам,но първия път мъж ми нещо се беше разпалили и разфучал,трябваше да му кажа някои неща,а втория път пак същия караше като луд и щяхме да се ударим,а и децата вече му правят забележка а на мен ми смешно а той се пали та Мими извинявай

# 602
Добро утро Hug

Янче, бързо да оздравяваш Praynig

И Никола е с вирус, явно стомашен - повърна снощи и през нощта подържа около 38Т, преди малко му я мерих 36.5. Дадох му две обикновени бисквити, дано не му стане тежко. Иначе снощи му сложих вомакур свещичка, голям рев беше. И той като е с Т се буди често и ме търси мене, не иска баща си в такива моменти. Това са ми най-трудните нощи, защото аз по принцип си спя с Валери, а сега се налагаше да прескачам от едната стая в другата...може ли стомашен вирус да обърне в сополи и кашлица? А явно вирусът си е чисто стомашен, защото миналата седмица едно детенце беше с Т и повръщане, в петък бяха викнали майката на едно дете да го вземе пак по същите причини. Ако сега Валери го лепне, Ками, официално си променям мнението за спирането от градина. Тази седмица Никола ще е вкъщи, още повече, че в неделя ще кръщаваме Валери и искам да са здрави

# 603
  • На края на вселената!
Иве, не се притеснявай  Hug Аз нямам такива спомени от разговорите ни  Joy Виж това с неразумното шофиране не ми хареса, особено с деца в колата.

Надявам се бързо да мине и на Дели и на Никола. А вярвам, че Валери няма да хване заради кърмата.

# 604
Иве, имах предвид Нурофен течен, а свещичките са Еферелган.
Тази нощ мина доста добре. Към 11 часа вече нямаше температура. Разрязах лук на две и сега си мисля, че е заради него. Ками Hug
Докторката ми обясни кашлицата как трябвада се променя, за да се подобри състоянието. Засега така става.
Сега брат ми ще го вземе да го заведе на фризьор, че откакто беше с гола глава не е пипан. Вече един час повтаря, че не иска без мама. Супер яко се е залепил за мен. ПРез нощта като се пробуди и само повтаря колко ме обича Heart Eyes Сега сме в период на разбирателство, а и  защото не се чувства добре и ме търси Heart Eyes
Марти, според мен може да е стомашен вирус с температура. Дели е карал така. бързо да се оправяте Hug

# 605
добро утро
Ние закусихме и сега се чудим къде да водим Ева на разходка.По скоро да я водят де, аз ще си лежа вкъщи.
Моето гърло ме озадачава, боли ме главно нощем , през деня почти не усещам  Thinking
Бубе, лука помага за много неща  HugРадвам се че Дели е по добре.
Бързо оздравяване и на Никола   bouquet
Аз тази седмица също няма да пускам Ева като ви слушам за какви вируси говорите.Само в четвъртък ще я заведа за снимки за календарите и после си я прибирам  Grinning
Браво на Никола за похапването  Grinning
Бубе я обясни за кашлицата по подробно  Hug

М/у другото тези соли може да се съчетават и с медикаментозно лечение  PeaceЕто малко повече инфо за тях :
http://www.schusslersalts.com/wcm/mb/schuessler/bg/schuessler-salts/index.html

# 606
  • sf
И аз се чудя къде да водя децата,че съм сама с тях. Ама май ще заложа на макдоналдс и Борисовата.
Болничките да оздравяват бързо  Hug
И мен ме е страх от тия вируси,ама ще го пускам на градина,че хем работа,хем да свиква, че все реве като не отиде с баба си. Дано тая седмица да не са вече сборни групи,че е гадно.

# 607
Ками, тя за неговия случай ми обясни как трябва да стане, всъщност ми го показа, та сега ще ми е трудно да го повторя тук Mr. Green
Алукът за какво помага?

# 608
Бубе, когато режеш лук нали се просълзяваш , носа ти започва и той да тече.Вчера гптвих грах и боб и рязах кромида в робота, като отворих каната я оставих така няколко минути, гушнах Еви и двете се въртяхме около кухн.плот.След 2 мин започнахме да сълзим отвсякъде, много прочиства!!При зачатъци на хрема може да се капе сок от лук( това от Мими го знам , че е много ефикасно).
И мен ме спира това ,че свиква да е с мен вкъщи и после й е доста тегаво като ходи на градина ,но сега за случая ще я задържа, страх ме е доста от болестите Rolling Eyes

# 609
  • На края на вселената!
Ками, да допълня, че ако се капе сок от лук като капки за нос да се добави и щипка две захар, да убие остро лютивото. Последния път забравих захарта и ги измъчих. Сетих се като им спря хремата  Embarassed

# 610
Аз досега не съм капала, само сме се "инхалирали " с Еви и ефекта е бил моментален, изтича толкова много секрет ,а преди това съм се чувствала с празен , сух и запушен нос  Rolling EyesСтранна работа.Мерси за допълнението ще го имам впредвид
Аз сега дадох на Еви от солите защото от сутринта киха поне 4 пъти  Sick Те се приготвят и отивам в Южният парк ,аз ще изчистая отгоре отгоре и ще си лежа  Flutter

# 611
  • София
ДУ
Да допълня лекарството за течащт нос бистри секрети/като водичка/ и сълзене от очите е алиум сепа/лук/ защото точно така тече както като режем лук.
Мими майка инквизиторка си Laughing милите деца.
И аз давам солите,а и другото хубаво е че може да пуша и да пия кафе каза Х.
Мисля че всеки може да ги взима и без хомеопат само да избере правилната комбинация при нас за изчистване на сополите и кашлицата плюс секретите сутрин №6 -5бр вечер №11-5 бр една седмица и втората по 3 бр в същия ред.
Ками как са при вас?
Ние сме в къщи Twisted Evil забранено ни е да излизаме

# 612
  • sf
Ние сме в къщи Twisted Evil забранено ни е да излизаме
Защо? Заради кашлицата ли? Не е ли добре на Витоша например да ги качиш? Х ли каза?

# 613
Иве , аз ще давам на Ева номер 3 по едно , сутрин ,обед и вечер.Галя каза че е опитвала и с 5 бр и с 1 бр , ефекта бил един и същ.Това с 5-те бройки било търговски номер ( свършва по бързо и си купуваш пак  Mr. Green ) Но тя така лекува по принцип.Ето например Ева вече почти месец и половина пие осцил.само че по 2-3 гранулки вечер Grinning.Иначе да ,ако има секрети и на мен ми каза да давам номер 6-този номер покрива лигавиците  HugИначе Еви засега няма схема на тези соли,само за мен направи такава PeaceНямах време обаче да я питам ефекта от тези соло като при хом.лек.ли ще е - ще има ли засилване на симптоми.Ако съдя по мен ,явно не.Аз си стоя на едно място , гърлото си ме драска като преди 3 дена  Thinking
А защо наистина не ви дават да излизате???

Сори за спама  Hug

# 614
  • София
Ако наистина е така с търговска цел е гадно ще питам утре Х.Наистина така излиза много пари.
Не дава да излизаме за да не хванат още нещо и пак да се объркаме в лечението,този път се препокриваха едно след друго.
Вики ако е само сопол ще ни разреши,ето както зза Велинград,но пък този път се влошиха.

Общи условия

Активация на акаунт