Ками защо даваш остилок. всяка вечер?Ако е нещо превантивно ме устройва защото мойте го харесват,а за тези соли се съмнявам че ще пият.
Лук като бях малка ми капеше майка ми че все бях със запушен нос.Аз съм споделяла че по една време на майка ми и писна от доктори и взе сама да ни лекува,купуваше си книги от детски болести и хирургия до народна медицина и в краен етап само на компреси карахме.С една година разлика двамата и на ясла тръгнали от година и нещо.Но ние много дисциплинирани бяхме,щом ни кажеше така трябва и търпяхме.Сега с времето виждам,че аз не съм успяла в това отношение.Последния път като си дойде и каза че съм ги изпуснала вече много се обидих,но май има нещо вярно.Никола продължава да изчаква с яденето докато не прегладнее и не пребледнее,лошо да му стане и чак тогава ама къде сме какво може не пита голям стрес създава.Свеки щом днес каза,тва дете го прави от глезене в главата му е всичко трябва по-строг подход,незнам.
Иначе поне 30 мин преди ядене, не се пипа лек.(ако е хапче) , не се доближава капачката до устата ако са капки., тръска се интензивно.Какво за водата???Ако е за приема й след или преди лек.,случвало ми се е и да пие почти веднага, не мога да я спра когато е жадна 
Майка ми каза че вземала по 40 лв,но това може да важи само за тук а в София може и повече да взема знам ли
Хубаво разпитай Кирова ако пък имаш и познати с дете което водят мисля че ще ти е от полза.Ето виж колко момичета вече лекуваме с х. а пък тя си е доктор там е сигарно че ако има нещо съществено ще се намеси навреме.Лично за Галя знам още докато децата бяха на 4 месеца но не посмях защото имахме проблеми на по късен етап.Избрах нашата защото е лекар и слага слушалка