*!* Всяка сутрин за ръчица водим на градина ЮЛСКИТЕ дечица *!*

• 20 398
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Какви са тези соли на вкус,разтварят ли се?
Ками защо даваш остилок. всяка вечер?Ако е нещо превантивно ме устройва защото мойте го харесват,а за тези соли се съмнявам че ще пият.
Лук като бях малка ми капеше майка ми че все бях със запушен нос.Аз съм споделяла че по една време на майка ми и писна от доктори и взе сама да ни лекува,купуваше си книги от детски болести и хирургия до народна медицина и в краен етап само на компреси карахме.С една година разлика двамата и на ясла тръгнали от година и нещо.Но ние много дисциплинирани бяхме,щом ни кажеше така трябва и търпяхме.Сега с времето виждам,че аз не съм успяла в това отношение.Последния път като си дойде и каза че съм ги изпуснала вече много се обидих,но май има нещо вярно.Никола продължава да изчаква с яденето докато не прегладнее и не пребледнее,лошо да му стане и чак тогава ама къде сме какво може не пита голям стрес създава.Свеки щом днес каза,тва дете го прави от глезене в главата му е всичко трябва по-строг подход,незнам.

# 616
  • София
Яна само името им е соли иначе са дребни хапченца и се смучат/силно казано за секунда две се разтварят в устата/
Ками Г дава ли осцилок.?
Аз правя трети ден синапени лапи-държа по 15-20 мин нямат зачервяване и нещо незнам дали действат ама ми го каза Х.Това с капенето на лук съм го правила ама при течащ нос,много е гадно а и ако се взима хомеопатия трябва да има поне 3-5 часа разлика да не сугистират лекарствата.
Я кажете Г по колко време казва преди и след храна да давате и за водата?Колко пъти тръскате шишето?

# 617
  • На края на вселената!
Иве, помня 30 мин преди и след храна. 20 пъти тръскане за да се потенцира. За солите - помня, че №3 е ферум фосфорикум Д12, тоест това си е хомеопатично лекарство. И да дадеш цялото шише накуп и едно хапче е все тая. Важно е колко пъти е допряно до устата - това се брои за прием, ако на един път се вземе едно или 5 няма значение. Ако след 15 мин се вземе второ хапче се брои за втори прием. Та за мен си е търговия това с 5 хапчета. Според нашата педи има значение ако се разтваря да бъде в топла вода.

# 618
Яна, давам осцил.за изчистване на организма, тя имаше едни обриви м/у пръстчетата на краката( май съм ви казвала) Т яс това и с калиев перманганат( топене) се оправиха.Сега, последният път ми каза да продължа с осц., ще я пази доколкото е възможно в това вирусово време.
Да Иве даде й , досега не беше го давала.Но тя казва да се взима само от 2-до 5,6 топченца  Peace Иначе поне 30 мин преди ядене, не се пипа лек.(ако е хапче) , не се доближава капачката до устата ако са капки., тръска се интензивно.Какво за водата???Ако е за приема й след или преди лек.,случвало ми се е и да пие почти веднага, не мога да я спра когато е жадна  Peace
Яна ,ако си давала Инфлуцид , нещо подобно са солите, дори много по бързо се топят Peace

# 619
  • София
Аз потенцирам 30 пъти вода може 10 мин преди и след лекарство храна 30 минпреди и след/казвала ми е след ядене по добре да давам/Аз за осцил.знам-дава се в капачката на шишенцето,май толкова събира 2-6топченца.Мими точно и на мен ми каза в топла вода Солите-но специално за едно мое лекарство и на глътки да го пия.Добре де тези соли как да ги дам без да ги докосна?
Уф да ни извинят другите обърнахме го на хомеопатичен Hug
Сверявам си часовника
Момичета имам нов номер виваком и глобул, м-тела си е актуален моля който иска да ми прати номера си че от местене загубих повечето.Аз ще изпратя такъв какъвто ви е по ефтин Mr. Green

# 620
  • На края на вселената!
Иве, отделяш си нужните хапченца в капачката с леко потръскване на шишето, после капачката изсипваш в устата без да докосваш нищо.

# 621
  • София
Мими мерси то се иска акъл,моя го няма. Embarassed
А като са ви течни лекарствата по колко капки дава Г?

# 622
  • На края на вселената!
От течните половин капачка, която е висока около 8мм и широка около 9-10мм в диаметър. Отсипвам си от шишенцето в капачката внимателно и в устата.

И аз се извинявам за хомео-спама Embarassed

# 623
  • София
Мимито идва около 10 капки това.
Много ми пада косата и за това я постригах,нещо немога да се възпрема май ще ходя на поправка Mr. Green днес се разрових и ще взема биотин да пия за косопада,солите ще ги оставя за по парични времена.Харесала съм и елха от кауфланд ама няма да е днес че ще искат да украсяваме и в този ред на мисли вие кога ще почнете с украста?

# 624
Не се притеснявайте пишете така и ние се образоваме в тази насока.Иве аз писах ли ти колоко е такаста на докторката .Май забравих  BlushМайка ми каза че вземала по 40 лв,но това може да важи само за тук а в София може и повече да взема знам ли newsm78

# 625
  • София
Аз незнам че и в София преглежда,да не би да е първичния толкова,все пак при вас трябва да е по ефтино защото тук рядко надвишава прегледа 30лв като изключим Хирон 50лв и за обаждане взимат ooooh! Хубаво разпитай Кирова ако пък имаш и познати с дете което водят мисля че ще ти е от полза.Ето виж колко момичета вече лекуваме с х. а пък тя си е доктор там е сигарно че ако има нещо съществено ще се намеси навреме.Лично за Галя знам още докато децата бяха на 4 месеца но не посмях защото имахме проблеми на по късен етап.Избрах нашата защото е лекар и слага слушалка

# 626
Ками,аз съм споменавала че мойте са пили минимум варианти и на витамини и на лекарства,само най-наложителното и ако съм давала само със залъгване в сок и то саностол и киди,което отрих че пак са пуснали на сироп та взех да давам отвреме на време.Инъче купувах по едно време всичко за което чуя,отказват и си остава ей така,а като го смеся и дам с нещо незнам какво му е влиянието.Надина ме вбеси,нали нямат вече пастата аквафреш и съм им оставила три други варианта дето са без мента,взела от нашта да се измие е тва ако не е на пук,сега се ядосвам дали ще спре влиянието на лекарството.
Иве,айде дай да те видим.Ако не да си направим декември месец среща?С децата едва ли ще искате нещо с тия вируси,а единственото ни Коледно парти с тях беше наистина чудесно.Утре ще потърся пак снимките и ако не намеря ще моля да ми ги пусне някой.Харесах неща от Ларедут,ако поръчва някой да ми пише моля.Мисля да не чакам че размерите ни се котират много и по намаления незнам дали ще останат.
Единствените витамини дето съм пила за себе си бяха Центрума и бях доволна а излязоха гемео.Преди да забременея се бях запалила по Аквасорс и се пречиствах с тях и двата пъти преди бременостите.Също и на хомеопад отидох преди да забременя с Надина за да видя дали съм готова,нещо като равносметка.Така че отдавна съм в схемата дет се вика.И затва ми е писнало от всичко и от лекарства и от добавки и може да ти се пръсне мозъка от видове,дози и предпазни мерки ама какво да се прави,длъжни сме да сме ефективни.

# 627
  • София,
Иве да се включа и аз към спама, дай пълно наименование отново ако може на тея соли - ама дето ги даваш ти на децата - тези за лигавиците - да пробвам и аз на вероника - утре ще пусна секрета да видим какво става, ама ми се ще да пробвам и аз  с тези соли.
Ками това драскане при теб в гърлото и то само нощем да не е от сухия въздух, от парното.  newsm78 Устните сухи и напукани ли са ти, носът запушва ли ти се. newsm78

# 628
  • София
На лични Дани ще ти пратя и точните указания,но ако не ги спазваш правилата е безмислено да даваш 20 лв помисли

# 629
  • На края на вселената!
http://juli2007.snimka.bg/children/koledno-t-rjestvo-13-dek-2008-g.318353

Яна, това ли търсиш?

Общи условия

Активация на акаунт