*!* Всяка сутрин за ръчица водим на градина ЮЛСКИТЕ дечица *!*

• 20 394
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Да , Дани ,често ми е запушен носа, устните са леко напукани .Ама ние спим без парно ,то в момента работи само в хола ,където хапваме и това е .Иначе в спалните и нашата и на Ева го изключвам.  PeaceЕва киха още  Laughing, ще си откара една семдица вкъщи.Мъжа ми е против, твърди че трябва да я пускам ,за да гради имунитет,ама изобщо не ми е до разни зарази , и без това трудно спя нощем ,пък тя ако се разболее това означава че ще бдя по цели нощи ,а мерси  Naughty

# 631
  • София
ЧРД на Дес и сестрата на Дани!  bouquet

Янче, много хубаво, че Никола яде вече разни неща!!! Да оздравяваш бързо, пак преди рождения ден си в дупка сигурно!

И Дели и Никола да оздравяват!

Ние сме много доволни от екскурзията, мястото е страхотно, много ни хареса. Бяхме с още три дечица, всичките на годинка и нещо. Осъзнавам колко е по-лесно с 3-годишно дете - и пътуване и всичко. Кая си играе сама часове наред - измисля си разни неща, тича си насам-натам - с нищо не ни ангажира по сума време.

# 632
Здравейте!
Сега успях да ви изчета и пиша.
Дели е залепен към мен като бебе. Не ме пуска и до тоалетна, непрестанно повтаря, че ме обича.
Утре ще ходя за бележка и педиатърката ще го преслуша. Температура вече не вдига само кашлица и сополи.
Моят мъж също дава зор да го давам на градина след ден два. Може би щото аз му мрънкам, че не помага и само аз съм с Дели. Но той от два месеца се прибира в 8, наяжда се и ляга на дивана. Знам, че е уморен, но и ние си имаме нужди. Почива един ден в седмицата и го ползва да се види с приятели, така че пак ние сме сами. Мисля, че е нормално да се понацупя. Той обаче е толкова "чувствителен", че след моя забележка си плащам с дни мълчание и цупене.
На майка ми нещо и става. Като я помоля за помощ ми поставя условия, дава зор да си го взимам и така. Наоплаквах се посред нощ.

# 633
  • USA
Бубе, и аз имам такива моменти с моя мъж, разбирам те напълно. Разбира се, че сега ти е времето да се пооплакваш.

След като миналата седмица оревах света, че ми миришат ръцете на лук, да ви кажа, че открих лек  Mr. Green. Натърква се ръката в неръждавейка (stainless steel) и воала, вече не мирише. Една колежка ми го каза, изпробвах го и проработи и бързам да разпространя. Laughing Натърках в една тенджера и няма и помен от лука. Много съм щастлива.

Този уикенд имахме много наситена програма, сега ме чакат 3 дни работа и после 4 дена Ден на благодарността. Simple Smile

# 634
добро утро Hug

Никола вчера цял ден беше добре - не е повръщал, нямаше Т, но и не беше ходил до тоалетна. Вечерта решихме, че е минало и му дадохме картоф (той както не е хич ящен два дни само мрънка, че е гладен) и сирене и след един час имаше разстройство. През нощта спа добре и от сутринта (при нас започна преди повече от час) не му се ходи до тоалетна. Явно обаче като са по-големи ги карат леко тия вируси, още ми е притеснено за Валери

Ками, какво значи инхалации с лук - в инхалатора ли слагаш или просто се дишат пари?

къде мога да видя информация за тези соли?

# 635
добро утро
Аз спах зле, имах едно часова гадна суха кашлица, но пък после мина.Ева и тя спа неспокойо ,само бърбореше нещо, накаря изпратих мъжа ми в нейната стая.Тя също е настабилна, има малко запушен нос и очичките й текат - това при нея са първи признаци на разболяването ooooh!
Марти ето инфо за солите:
http://www.schusslersalts.com/wcm/mb/schuessler/bg/schuessler-salts/index.html
Дишаме изпаренията от лука, просто така се изразих Марти  Hug
Бубе напълно ти влизам в положението, това при нас е най честият скандал.Мисля че сме напълно прави , все пак тези деца не са само на майката, бащата трябва да участва в този процес колкото и майката.Само като е малко бебчето има нужда от повече майчина ласка  Peace

# 636
Ками, мерси, харесах си 3,4,5. Като си ги взема по каква схема да ги давам - разбрах, че едно вместо пет, но колко пъти на ден. И това за кукувици колко дълго мога да го пия. Да се излекувате бързо с Евичка Hug

# 637
  • София
ДУ
Ками Мими като се изписва схема за Солите как така по едно?
Аз мисля че все пак трябва да го прецени Х примерно за първи симптоми ясно №3 за нервите на мен №7 вечер в топла вода,ама на мъж ми за разширените вени е комбинация според Х newsm78

# 638
  • София
Привет.

Заинтригувахте ме с тези соли.

Бързо оздравяване на всички болни. Hug

Успешна седмица.

# 639
Марти , това за кукувиците( номер 5 май имаш впредвид)  Laughingаз го пия сутрин( една табл) , наобяд пия номер 3( пак една) и вечер номер 2( пак една) ,ама това е съобразено с предстоящото раждане.Честно казано не бих се наела да ви казвам кое кога да пиете Rolling EyesДа Иве , по добре Х да каже  Peace
Сега например на Еви ще давам номер 3 , три пъти в деня по едно Peace

# 640
  • София
При нас приема е 2 седмици,при вас Ками.
Това са хомеопатични които ги има и на боарон,така че за мен е строго индивидуално и може да се замаже картината.

# 641
Моята схема ще е докато родя, като когато започне раждането ще добавя още един номер- 7 за болки  Peace
И аз мисля че не бива да се правят експерименти особенно със схеми  Peace

# 642
Мерси  Hug

Ками, препоръчвам ти арника за раждането, питай Х де, но д-р Михайлов я изписва общо, не според индивидуалната схема

Никола ходи до тоалетна, нямаше разстройство. Сега му правя ризото с моркови за захранване

# 643
 Hug
Минавам само набързо да ви поздравя, че след 1 седмица отсъствие са ме затрупали от работа
Едва си виждам бюрото от наслагани бележи със задачи  Tired
Всички болнички да оздравяват  Hug  bouquet Hug

# 644
Добро утро! Добър ден!

Само набързо - дзак, че да не ви догонвам с много пак.

Интересна е темата за хомеопатията - пишете - черпя информация. По принцип съм ЗА такова лечение, но нещо не ми се получи следването на схеми - ядене-пиене преди след - не мога да удържа Коцето - винаги му се приисква да яде нещо, точно, когато не трябва, та отлагам този метод на лечение за по-нататък, когато ще разбира повече. Peace
Аз себе си лекувам с боаронските - Осцилококцинум, Хомеожен и Коризалия - открила съм, че ми помагат и то успешно. Може би по-нататък заедно с моите, ще си направя и аз един профил.
Иначе Х., при която водих Коцето си е дипломиран лекар и при това много добър диагностик, обаче изписваше прием на гранули по схема - 5 бр. от това сутрин, 5 от онова на обед, 5 от трето вечер, а четох, че класическата хомеопатия препоръчва прием само на едно лекарство.  newsm78 Какво е вашето мнение за това?
Тия соли също ме заинтригуваха.

Хайде леко и бързо да се оправят болничките! Hug

Общи условия

Активация на акаунт