*!* Всяка сутрин за ръчица водим на градина ЮЛСКИТЕ дечица *!*

• 20 392
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Марти ,пих арника преди 2-3 месеца по предписания на гинеколожката ,само че не сполучих с нея.Когато казах на Галя тя ми каза че не е съвсем безопасна.От нея получих болки в крака, в ставата и повече от месец не ми нима Peace
Елче ,аз съм привърженик на класическата хомеопатия Hug
Ние се обличаме и ще ходим до Фантастико на пазар ,после вкъщи да не я духа много Евичка  Grinning

# 646
  • София,
Привет
Днес Вероника е на градина, заведох я пък дано се опази  Praynig. Така про един два дни ще я водя колкото да не губи тренинг.
Иве аз досега разглеждах линка дето го е дала Ками и доста попрочетох за тея соли, наистна и мен много ме заинтригуваха. Обаче гледах че № 11 е за кожа, коса и нокти  newsm78 на вас защо са ви го изписали и него, или може би то прави комбинация с дургото newsm78. На мен и № 10 много ми допадна - за вероника и нейния запек е супер - и мисля и него да и го взема зъдължително, но незнам как ще ги комбинирам и трите, може би това последното да го давам на обяд. newsm78 А колко време могат да се приемат тези соли  newsm78

# 647
  • София
Сега говорих с х. каза че тези потенции действат на клетъчно ниво и трябвва натрупване затова по 5 и после по 2.
Дани това ми е дала за изчистване на сополи и кашлица,ти вземи каквото си прецениш.

# 648
  • София,
Аз ще взема и аз и двете, но искам и третото, може ли като и се обаждаш да я питаш кога и как може да се вмести или пък да изчакам две седимици докато пие другите две и после да ги спра тях и тогава да давам от това № 10 - тя има страшна нужда от нещо такова - Биогаята вече не и действа, ако знаете колко е запечана. Вчера шести ден не беше акала, а яде като за световно и се чудя при тези 12 кг. стомахчето и е супер мъничко къде я побира толкоз храна - особено като я преработи. Вчера дори я боля коремчето - защото и се ака, а неможе, голямо мъчение беше докато свърши малко работа и после и мина. Не ми се ще да давам разни там разхлабителни, а пробиотиците не и действат чак толкова, даже въобще вече. Tired

# 649
  • София
Немога да я питам "дали можеш да го вместиш" това е изписвано за моите деца,поемаш отговорнаста ако го даваш на Вероника,ако няма сополи и кашлица незнам защо да го даваш.Немога да разбера защо не я заведеш на интервю и да има специално за нея.Хомеопатията е индивудуална не е като алопатията.Извинявай за острия тон  Hug но искам да разбереш че е сериозно,може да се обърка още повече леченито на В макар да звучи налудничаво и да го приемш като безобидно билкарство  Hug Hug

# 650
Ние излязохме да напазаруваме и да си дам телефона за поправка. Времето е хладно и духа вятър. Не знам дали е подходящо за състоянието му Rolling Eyes
И аз много се заинтригувах от солите, но и така не успях да чуя какво ми говори х. А щом има и за кожа- супер. Тя ми каза за мен да почна да пия Афа. Аз нямам, сега ще видя цените.

# 651
  • София,
Иве не се притеснявай, и не си мисли че ще ти се разсърдя и то точно на тебе   Mr. Green, знам че всико което пишеш и казваш е за наше добро. Не съм си и помисляла да сравнявам хомеопатията с билкарството естествено, а и то и билкарството не е хич безобидно.
Аз исках просто да я попиташ вашата лекарка какво и емнението за тези соли, но щом неможе не се притеснявай, няма проблем. А знаеш защо не съм я записала при хомеопат моята и то при сериозен - класически - все още немога на тоя етап да спра асмотерапията и - страх ме е. Още повече че виждам че много добре се повлиява в момента и ме е страх да не почнем всичко от начало - заради постигнатото до момента. Може би на един по късен етап, да поотрасне още малко, знам ли. Виждаш че гледам и аз да се дистанцирам от сериозните лекарства и се опитвам да оправя някои неща с Боарон, засега класиката ми е немислима, а се насочих към тези соли именно, защото казахте че може да се използват и с алопатичните лекарства, иначе не бих посмяла да ги комбинирам.
Но както и да е, да приключваме с хопеопатичния че ще ни линчуват  Mr. Green.

Аз да се похваля че днес моя приятелка роди - имаме си София, само това зная обаче - подробности още няма за нищо - било е секцио, а трябваше да е нормално Rolling Eyes. Надявам се че са добре обаче и всичко е минало успешно!  Praynig

# 652
дано всичко е наред с бебето и приятелката ти Дани   bouquet Hug
Ние бяхме навън доста време,защото изведнъж напече и стояхме зад блока близо 2 часа Grinning Преди това обиколихме Млаодст 4 в издирване на моркови CrazyНяма никъде.........
Иве колко ви излиза едно ядене в Ози, семейно , колективно - и за децата и за вас  Laughing
Ева сега налакира баба си ,със зелен лак  Mr. Green
Много ме е яд че вече не иска да спи наобяд малката Rolling Eyes

Дани, за тези соли специално пише че може да се приемат с лекарства  PeaceИ все пак Ива е абсолютно права, че е строго индивидуално.Иначе аз те разбирам добре , важното е Вероника да е добре, ти знаеш най добре как и с какво да я лекуваш  Hug

# 653
  • София
Дани знам че неможеш да спреш и за това те предупреждавам,за да не се обърка още повече.Ето казаха другите че по 1 хапче на мен ми обясни друго и ти давам точната схема. Hug знам какво ти е,просто поговори с нашата по тел или с Галя и обясни за страховете от спирането на алопатичните виж какво ще ти кажат.При нас беше поетапно спирането.Но най важното е ти да вярваш и да правиш това което ти казват,по скоро трябва да се убедиш сама,Вероника е готова винаги ама ти още не си.
Ками излиза ми 70-80лв за 5 дни,месо колкото искаш в порциите иначе давахме в магазина 150-200лв сега 80-за кашкавал сирене и такива за прихапване и закуски.много съм доволна има още един сайт ще го постна като се прибера че съм в офиса и тук го нямам

# 654
Дани, всяко хомеопатично може да се използва с алопатично - те действат на различни нива  Peace

И аз знам, че при класическата хомеопатия не се използват две лекарства наведнъж.

Аз по принцип съм ЗА всяко нещо, от което децата ми ще боледуват по-рядко и ще се възстановяват по-бързо (стига да няма странични ефекти). Известно време ми беше набивано в главата как боаронскта хомеопатия като микс от съставки само обърква нещата, бави оздравяването и прави по-тежко следващото боледуване. И като пробвах тая пуста боаронска хомеопатия видях, че не е съвсем така, даже хич не е така. Все още обаче съм фен на класическата хомеопатия и си мечтая да си намеря добър хомеопат, по възможност лекар (за да не е притеснен Десо) и да ми забърка едно лекарство, което да си седи в мен и да лекува всичко, само по телефона схемата да ми казва  Laughing

приспах децата едновременно и съм щастлива Grinning

# 655
  • Sofia
ДД!
И аз прихванах вируса на Сашо - вчера целия ден 38 и през нощта пак, и 4-5 пъти до WC-то. Явно има вирус такъв ...
Сега сме УЖ по-добре. Захранваме се.

Аз също не бих рискувала с хомеопатия (имам предвид да давам без профил), ако не е изписана от хомеопат и по схема.

Иве - точно пишех и аз да споделиш за ОЗИ. Ми то и ние толкова даваме за ядене - май ще минем на вашата схема Grinning.

# 656
  • София
http://www.mykitchen.bg/index/ ето и другия сайт мернах и че за деца има.
Ами хич не си заслужава готвене а и е прясно топло и няма запръжки,аз съм придирчива и ми харесва-понякога а децата и мъж ми го изяждат.
Нашата Х е изписвала и боаронска схема и е нямало след това трудно,за разлика от АБ последния път,страх ме хвана и неможах да се доверя,та сега си сърбам попарата.
Ау ще се удавя няма да го гледам менюто че днес Лунувам-водааааа

# 657
Иве, много ценна информация, най-важното е, че е прясно и всеки ден разнообразно. А на ози за големи с подправки ли е?

# 658
  • София
Да с подправки е,ама не е пикантно черния пипер е на зърна иначе са зелени.Аз ям много подправки и си добавям в моето.
На тема кремове за бръчки съм след сношния кандал по темата,искам хилурон -не ми трябвало Twisted Evil казвайте за между веждите и смешните

# 659
аз съм много доволна от кремовете на Виши, но не съм ползвала още за бръчки.наскоро се бях сетила че поне за околоочният трябва да взема вече  Rolling Eyes
Мисля да пробвам Ози, въпреки че сега свеки вкъщи готви, аз почти не припарвам до печката  Grinning
Леле Марти сега ти погледнах линийката ,колко голям е станал Валери,как лети времето само  Heart EyesКак е,по-леко ли го гледаш него ,той и Никола не ти е бил палав де.......??

Общи условия

Активация на акаунт