*!* Всяка сутрин за ръчица водим на градина ЮЛСКИТЕ дечица *!*

• 20 386
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Великанчо е Laughing Ами сякаш по-лесно. Не обичам да ги сравнявам, но осъзнавам, че са много различни. Никола например не позволяваше всеки да го гушка. Валери е супер общителен, дори и непознат да го гушне, не плаче (започва да му бърка в очите  Laughing).Някак си е по-оправен, по-самостоятелен. Мисля, че обстоятелствата учат вторите деца да са такива (имам наблюдения и върху други, става въпрос за две деца с малка разлика обаче) Освен това, когато са заедно ми е по-лесно, отколкото когато съм само с Валери, защото Никола много се занимава с Валери, разказва му какво е било в ДГ (на мен не разказва), някакви сценки му прави и съответно малкият е супер щастлив, на глас се смее когато брат му общува с него (не че нещо разбира от това, което му говори), за мен не се сеща

Иве, взех си един крем на орифлейм за първи бръчки, розово-лилава опаковка, бях предубедена, но съм много доволна. Мисля да пробвам след това код младост на лореал

# 661
  • София
ЯНАААААААААААА
ВИКИИИИИИИИИИИИИ ще ви се разсърдя Twisted Evil

# 662
Сега се връщам от педиатърката. Потвърди бронхит. Изписа Бисептол течен, Вентолин и Проспан. Мъчно ми е, че я мотая. В петък ще иска да ни види и аз трябва да се правя на луда, че съм му давала лекарствата.

# 663
Добър вечер!
Опитах да се включа днес,но нямах възможност досега.Имах кошмарна сутрин,децата се успаха бяхме на гости вечерта в неделя.Никола изпадна в истерия та го обличах пред входната врата,защото днес нямаше начин имах си работа.Там сцени в градината,учителката се мота и обува на децата пантофите а Никола реве неутешимо и аз немога ни да го съблека ни нищо.По едно време й казах да го поеме пък ако трябва аз ще обувам на другит епантофите щото колко повече стоя толквоа по зле и повече се захласва.Тя влезе да пуска детско и да ми обеснява как съм го носила и возила и как той се бил обездвижил.Аз вече много събрах,че и с мъжът ми сутрин разправии и й заявих че го оставям така и излизам от градината а тя носи отговорност след като тръгна,тя да възпитава детето като иска но не и мен,много възпитатели ми стават мъжът свекървата сега и учителката,явно привличам такива натури.
Едва курмувах пак,голям зор но щом с тези притеснения си карам пак е някакво постижение.Днес се почувствах доста отпаднала и на мен ми допадат солите.Надина от снощи взе да се чеши пак и днес слетобе дкато я взех-кашля,значи тва е било винаги преди да прихване нещо се влошава.Утре ще я оставя и ще звъня на Галя.
Мислих да си празнувам рож ден но да ви кажа ми мина мерака,много се чувствам уморена.
Бубе макар че мъжете ни са много различни и аз минах през всички етапи включае и този за който описваш.И с педито съм така,какво да правим и нашта не е лесна.
Бързо оправяне на Дели и Никола,на всички на Искрето също!
Днес бяха качили Никола при кака му слетобеда,ако знаех нямаше да си счупя краката да бързам да го вземам.Той обича при кака си и при големите.
Незнаех че Ози имат и храна за големи,ай стига бе супер.

# 664
  • sf
Хопс
Аз бачкам яко,за туй нямах време да пиша,ама четох. Тая седмица остава и после релакс, надявам се.
Виктор се пазари за градината,мрънка,ама като го взема е спокоен,разказва ми това онова.
В събота вечерта бяхме при баща ми на гости, починах си добре, нахраниха ни, поиграха с децата , супер съм доволна  Joy
Ние правим 1-2 пъти в месеца много голямо пазаруване, към 200 и отгоре, обаче после само хляб и зеленчуци купувам. И все пак смятам,че готвенето вкъщи излиза по-евтино от това да си поръчваш храна .  Joy ама аз ви знам вас, използвате го за оправдание да не готвите
мъж ми се побърка с тая рибена чорба, през 3-4 дена ме врънка да му я готвя  Crossing Arms

# 665
Янче, каква е тая учителка, много нахална, как така ще ти говори Shocked

Бубе, ти нали му даваш хомеопатично. Вземи и небет шекер, ако искаш, помага. Щом мъжът ти е ок с хомеопатията, давай. Десо, когато Никола беше с бронхит, и антибиотик беше купил даже, който така и не дадох, но той настояваше, за всеки случай

за евтино не знам - но да осигуриш една манджа и една супа на ден си иска време Wink

# 666
На мен пазарът за месец ми излиза окло 300 лв. Всеки ден готвя. Плодове и зеленчуци има винаги. Имахме период, в който давахме за храна по 600лв. Тогава доста се поглезвахме. Сега откакто не правим такива големи пазари, а аз всеки ден купувам това, което ми трябва намалихме парите наполовина.

# 667
  • sf
Време, време колко да е време? Вчера готвих две неща, подготовката ми беше не повече от 20мин, после яденето само се готви, аз само го наглеждам. Аз много обичам да готвя, въпрос на организация е според мен.
Ама как пък мразя да чистя  Joy

# 668
  • USA
Янче, и според мен е страшно нахална и невъзпитана тази учителка. Аз ако съм ще я отрежа още на пръвият път. Откъде накъде ще ти чете морал как да си гледаш детето  Shocked. В БГ много ме дразни, как всякакви хора се считат квалифицирани да те съветват. И аз бая критика отнесох там защо си карам детето в количка и т.н. Нейната работа е да гледа децата и да ги успокоява сутрин, а не да ти се бърка как да си гледаш детето.

За мен да се поглезим значи да ядем на ресторант по-често Simple Smile. В иделния случай, бих готвила по-често. Проблемът е, че Кристиан яде само няколко неща и на мен вече ми писна да ги готвя. Яде ми се нещо по-разнообразно Simple Smile. Въпрос на време си е готвенето и за мен, пазар 30 мин, подготовка 20 мин, да баеш над тенджерата още 30-40, ами то си е поне час работа. Ако си с нормално работно време този час много тежи. Поне на мен ми тежи, ама аз определено не се разтоварвам с готвене. Simple Smile

Иве, снимки щеше да пускаш?  Simple Smile

# 669
Аз също определено не се разтоварвамс готвене.Но пък почнали да бъркам сладкиши или кексове ми е яко кеф.Решила съм да правя новогодишни сладки тоя път и разни такива.Бубе как 300лв. на месец бе душа.направо ме изуми.Ние пазаруваме основно 4 пъти в месеца,всяка събота или неделя и оставяме по 150лв. приблизително,допълнително купувам през седмицата.Може би заради алкохола на Димитър освен да е така знам ли или от месото.  newsm78
Така е за учителката,много ме издразни на мен се кара и на един татко.Този татко хм един симпатяга висок един такъв добре сложен а момиченцето му толкова мъничко направо не ми се вярва че е за градина,една душичка как да не си го гушне да го качи на ръце и все му забравя раницата в колата.Все се засичам с него с мойте сутрешни драми и днес попита щерка си как се казва тва момченце дето все плаче,да му говорила да не плаче,после ме пита с чоропогащник ли да я пусне вътре или с чорапи,обаче аз така бях блокирала че го гледах лошо няколко секунди и си тръгнах.  Embarassed Ще се реванширам и ще съм любезна следващия път.
Ще й покажа на тази че няма да ми налага темпо.Макар че ме успокоиха че е взискателна била с добра душа.Ама тва нейното не е взискателност ами е направо нахално.

# 670
мммм Бубе тези 300 лв ми се струват просто нереални.аз почти всеки ден оставям по 20-30 лв в магазина за нищо неща, след това 150-200 всяка събота или неделя Crazy Иска ми се да пестя от храна ,но някак не става.
На Ева й текна носа, утре сутрнта съм при Галя, дано намери решение Grinning
Доста смела тази учителка, как така ще се държи с родителите не ми е ясно  Thinking

# 671
  • USA
Да добавя, че според мен на всяка възраст повече гушкане е от полза. Голяма работа, че не се качило детето само по стълбите. Кристиан също го разнасям от време на време, хем аз съм доста дребна, а той вече си тежи.
Настроила съм се празнично, не ми се работи. Simple Smile Само за подаръци си мисля и ми се седи вкъщи. Какво ще си подарите за Коледа? Ние еспресо машина. Чакам я с нетърпение.  Laughing

# 672
  • София
Ей появихте се,за учителките незнам ама имаме един съсед който ми подмята за Ради ама как ще го....Ради го разнясам постоянно а и Ники също/но той по не иска/
Яна ние не купуваме алкохол и пак толкова заформяме.Обичам събота и неделя да не готвя Joy то с това ози и през седмицата не го правя.Примерно в неделя вечер ходим Макдонълдс,пица взехме събота вечер,гледам някакви пържоли риби да метна,купувам салати и толкова.
Вики на мен ми отнема около 2 часа готвенето,ако съм сама ще го правя с удоволствие но с децата Не искам,нервирам се много, немога да се отдам.
Велина общо май нищо,аз обаче имам списък,сега съм на тема коса часовник бръчки Laughing
Сега се сетих от месец си правим един ден от седмицата вечеря вино сирена и месни мезета уникално разпускащо,само дето Ради напира за виното,а с него не се усещат като правят лудории.
Ей го сега мъчисе да натика картата на булсата в парното ooooh!

# 673
  • sf
Ние ще си подарим вноска за лятната почивка  Joy
а аз лично мисля да си направя нови очила, а на мъжо ще взема някоя книга,че е на вълна исторически, политически,все ще измисля нещо.
За децата нищо специално- ще мина през джъмбо и ще има накупя дреболии, те се радват на количество  Mr. Green
аз много бързо готвя, само да е наазарувано,де. режа, бъркам, и междувременно пооправям из нас и съм готова.
аз все се кная да правя коледни сладки,ама ме домързява баж на празника,обаче тая година обещах на децата, ама те дано забравят  Joy

# 674
Всичките ми желания за подаръци се изпариха,защото в главата ми е само да взема книжка и да си имам кола а тва е подарък за няколко празници напред.
Иве стига с тия бръчки.Аз съм ползвала на Виши на Авене и на Галеник доволна съм,но най-добре ми влияеше един с колаген български на Колагена .Обаче го спряха и само за износ и като спрях колагена усетих страхотно отпускане така че стоя колаген шега небива.
Никола иска голям Хълк,Надина сто неща в общи линии,подаръците за Димитър са само жест и символични че не са ми по джоба желанията му.
Мими ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за снимките от коелдното,гледахме ги сто пъти пак,колко са били малки.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт