*!* Всяка сутрин за ръчица водим на градина ЮЛСКИТЕ дечица *!*

• 20 382
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • USA
Аз сега мажа с един противобръчков на Гарние в червена кутийка. За дълбоки бръчки се води. Имам си още бръчки, но ми харесва крема. Важното е да има фактор, той доказано помага срещу стареенето, другото е бошлаф мен ако питате Simple Smile. За лятото харесвам много Супердифенс на Клиник, но той сигурно е скъп в България.

# 676
  • София
Тази година  аз ще правя за коледа-меденки.
Яна аз с хилоронава ще си взема кремче,Велина я кажи в холивудските среди каква козметика ползват че ще си поръчвам от далече и з-а коса?Ти какво си харесала за подарък?
Вики къде и кога ще ходите почивка този път сме с вас?Много ли съм нахална

# 677
  • sf
Вики къде и кога ще ходите почивка този път сме с вас?Много ли съм нахална
Hug ти пък с удоволствие,само че как ще постигнем съгласие  Joy
още нямаме идеи, освен,че е Турция. ще видим ранните записвания.

# 678
  • София
Турция де,в Анталия ли?

# 679
  • USA
Аз се чудех между нов обектив и светкавица, но ще трябва да поправяме разни работи из банята и сигурно ще си остана само с еспресо машината. Може и някой парфюм да си самоподаря, но още не съм решила кой точно да е.
Холивудските използват ботокс предимно  Mr. Green, и всяка си хвали крема и салона, нямат край според мен. Виж, интересно ми е да разбера Деми Мур какво използва  Laughing Ти какво си си харесала? А за коса защо от тук? Според мен европейската козметика си е страхотна, не бих внасяла от Щатите ако за коса става въпрос.
Обожавам коледни сладки, баници етц. мммм

# 680
  • sf
Ами мъжо иска Алания или Дидим, на мен ми е все едно , само ядене да има  Joy
и най-вероятно ще направим една почивка края на май,началото на юни, а за август-септември ще видим после.

# 681
  • София
Аз европейска от при вас по ефтино е,chi керастас.ето примерно пресата с доставката ми излиза 80лв тук искат 150.Само iphon 4немога да си поръчам,излиза скъпо по пощата мита и тн.Ти си забравила да провериш в този магазин през който минаваш колко струва отключен,виж моляте.
Идеално Вики аз съм за

# 682
  • USA
Kerastаse тук е доста скъпа. Мисля, че в Европа е по-евтина. Поне, моята приятелка испанка си купува от Испания. Аз съм минала на американска, защото не мисля, че за коса прави страшно голяма разлика, не ми се дават $30 за шампоан. Уредите не знам как са.
Не съм минавала през на Епъл магазина от много време, ако имам път на там ще погледна. 3Гс струваше ок. $600 без договор. 4Г не знам колко е в момента.

# 683
  • София
3GS колко 16 или 32 гига?
Важно било и невър лок/ще побългаряваме/ Wink Криси играе ли на баща си на тел,николай много иска и успява ама му го крием Twisted Evil

# 684
  • USA
16 май, не ме цитирай за цени, само ориентировачно си спомням. Аз гледам цените с план, та може да не ми е точна информацията.  Mr. Green

# 685
  • USA
Ние и двамата сме с ай-фони. Криси играе като му дадем. Предимно с ай-пада и играе, пак ако му дадем. Не сме му забранявали нещо, но и той не е особено запален.
Давайте рецепти, кой какви сладки ще прави да обменим или да плакнем очи.

# 686
  • София
Ти виж за спорта моля.О и не си се похвалили че и ти имаш Naughty
Ники е пристрастен вече Twisted Evil

# 687
  • USA
Е, как бе, Иве. Похвалих се аз. За миналата Коледа ми беше.  Laughing

# 688
В Байландо има концерт в помощ на А.Баташов,дано се оправи!  Praynig

# 689
  • София
Аз си мисля че 4 си взела,хубави са.Ако и мобилния нет беше по ефтин цена нямаше да има.

Общи условия

Активация на акаунт