Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 10

• 84 626
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!До преди 2-3 седмици гърдите ми бяха пораснали доста ,леко като ги стисна излизаше коластра,а сега изведнъж сутиените ми станаха големи и никаква коластра не се отделя?Някой имал ли е същия проблем  Sad Sad

# 661
  Според мене няма нищо  притеснително. И аз имах моменти, в които ми потичаше, а в други не.

# 662
Здравейте момичета, след няколко дена съм на поредната консултация. Винаги когато отида и просто не знам какво да попитам докторката. Тя ме гледа на УЗ, почти нищо не казва, освен, ако не я попитам дали всичко е наред. Може ли да ми кажете какви точно въпроси задаваъе на лекарите си по време на консултация? Не съм сигурна даи сега ще ми каже нещо за пола на бебето...  newsm78

# 663
  • София
viarvam2010 не са ти казали още пола на бебето? Ами попитай на прегледа, аз лично питам каквото се сетя...много въпроси са и всеки път различни....последния път попитах с каква плацента съм, колко см. ми е шийката,понеже измериха бебето колко грама е попитах все пак колко  е дълго в см.,..няма списък с въпроси.....питам всичко което ме интересува в момента.

# 664
Здравейте

Бременна съм в 10 г.с. и откакто е започнала бременността ми, постоянно ми се повдига. Преди беше по-нормално и поносимо, обаче сега направо не мога да заспя вечерта и направо незнам какво да правя. Повръщам много рядко досега два пъти, обаче постоянно ми се повдига и не мога да заспя. И това е всяка вечер. Имам чувството, че след като се нахраня вечер ми става още по-зле. Може би трябва да ям по по-помалко. И след като повърна се чувствам по-добре, обаче много трудно повръщам. Кажете ми някакво решение? Витамини, хапчета, билки, отвари... знам ли и аз, че да се подобри. Все пак не ми е само бременността на главата. Предполагам има още много такива бъдещи майки със същите оплаквания като мен. Аз ще питам и лекаря си, но докато дойде време затова......  #Crazy

# 665
Здравейте

Бременна съм в 10 г.с. и откакто е започнала бременността ми, постоянно ми се повдига. Преди беше по-нормално и поносимо, обаче сега направо не мога да заспя вечерта и направо незнам какво да правя. Повръщам много рядко досега два пъти, обаче постоянно ми се повдига и не мога да заспя. И това е всяка вечер. Имам чувството, че след като се нахраня вечер ми става още по-зле. Може би трябва да ям по по-помалко. И след като повърна се чувствам по-добре, обаче много трудно повръщам. Кажете ми някакво решение? Витамини, хапчета, билки, отвари... знам ли и аз, че да се подобри. Все пак не ми е само бременността на главата. Предполагам има още много такива бъдещи майки със същите оплаквания като мен. Аз ще питам и лекаря си, но докато дойде време затова......  #Crazy
Търпиш и това е. Пробвай с нещо кисело- лимонов сок със вода, кисели краставички, има едно хапче "Емил" /аз не съм го пробвала/, препечени филийки, банани... На мен до някаква минимална степен ми помагаха филии пресен хляб, непрепечени. При мен не беше гадене, а направо си  Sick всичко, дето хапнех. даже свикнах. Мога да ти дам съвети за по-лесно  Sick ако искаш. Спец съм  Mr. Green Laughing

# 666
  • ул. "Мечтание"
curse, пробвай се да вечеряш колкото се може по-рано и нещо леко, необилно.
На мен много ми помагаше хапването на грейпфрут. Peace

# 667
При гадене много помага и газираната вода:)

# 668
  • Севлиево
ЧНГ !!! Желая на всички бъдещи мами леко раждане и много здраве !
А сега на въпроса ми... Колко е голяма възглавничката с пясък ,която се слага на корема след раждането.Мисля да кажа на майка ми да ми направи една такава,защото знам че в болницата я дават само за 15-20 минути.Какъв е горе долу размера и колко тежи?Мислех да попитам и доктора,но да не каже че задавам глупави въпроси.Утре съм при него на преглед,в частния му кабинет,за да мога да разбера дали всичко е ОК за раждането.Мисля днес да си приготвя и багажа за раждането,нищо че е раничко.Термина ми е на 30,но знам ли,може бебчо да поиска да излезе по-рано!А и се надявам утре най-после да разбера какъв ще е пола  Praynig и вече да купя всичко неоходимо!

# 669
При гадене много помага и газираната вода:)
обаче газираните напитки образуват киселини Wink

# 670
Здравейте

СПРАЙТ  Peace СПРАЙТ мила! Аз до сега не бях повръщала, но около Коледа и Нова година пообърках храните какво ли неядох претоварих си стомаха и на 3 пъти повръщах! Само това ми помогна да се съвзема за няколко часа станах на парцал  Tired

# 671
Здравейте! Вече съм в 8 г.с, но нещо се разболявам. Боли ме гърлото и имам хрема, какво да взема да пия? Знам, че не трябва да пия лекарства.

# 672
  • Berlin
Каква е тази възглавница с пясък? newsm78
Аз съм като няма, когато отида на лекар, всичките ми въпроси изчезват от главата ми и само гледам тъпо... Sad Изобщо не се сещам какво да питам.
Сега съм в 13 седмица и ми предстои БХС.

# 673
Някой хомеопатичен препарат, клеева тинктура, мед, лимон, физиологичен разтвор, но преди това задължително се консултирай с лекар. Успех и скорошно оздравяване.

# 674
Аз също като отида на лекар и забравям абсолютно всичко, изобщо не се сещам какво да питам... за това питах и малко по-горе на тази страница какви въпроси се задават  newsm78
Гаденето при мен поотмина, но като го имах се тъпчех с лимон в несвяст. Първо бях започнала със сок от дренки, но от него се бях запекла, или може ни запека си върви заедно с бременността. По едно време пиех и много фанта лимон, всичко, което ми киселее, но определено лимона ми помагаше най-много!
Иначе след ражданаето ти дават да си сложиш лед и възглавница с пясък, за да се свие матката, корема,, това го знам, но не знам за колко време се оставят върху корема.... Предполагам достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт