Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 77-та тема

• 138 210
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на всички именници  bouquet!

Да почерпя и за моите именници днес - съпруг, майка, баща и не на последно място - малкият ми син:

Шоколадови мъфини и торта "Генерал", продължението - после.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 10:25 от mari_eta

# 91
  • София
mari_eta, да са ти живи и здрави и много да те радват!
Честито на всички именници!
ние вчера хапвахме барбекю - бузи и кебапчета; картофи с грах и яйца.

# 92
Здравейте, вълшебници! Роца, naieli19, ивка27, Мама Ц., purple tulips, silviti, ditsan, alxinika, lina kaz, Винце, Viv-miv, FRESA, Нервакова, лулу, Ала-Бала, Аелис, много вкусни неща сте показали!
Роца, може ли да споделиш рецептата за пюре от тиква с песто? Изглежда много красиво и много добра комбинация.
Венета, благодаря коледните палачинки! Звучат както и изглеждат - страшно нежни и апетитни!

П.П. mari_eta, честито - огромен празник имаш днес! Да са ти живи и здрави всички именници!!! А за почерпката нямам думи!

П.П.П. Лулу, честита ти рожденичка! Да ти е жива и здрава! Заинтригувана от чийзкейка, видях много красиви сладкиши, соленки, покани и най-вече модел Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 10:34 от Apr

# 93
  • София
Кога успяхте да стигнете до 7-ма страница?!!!  Shocked Shocked Shocked

От мен за запис една баничка на Лео, страхотна   bouquet :

Отивам да разглеждам назад!  Hug

# 94
  • София
Момичета, направо сте невеоятни - нямам думи. До сега разглеждах, преглъщах ... Супер сте.
От мене: каша от сърнели - няма вид, но много вкусна

една салата с най-различни зеленчуци - чушки, цвекло, целина, зеле, краставица

яйца по панагюрски

и един сладкиш, който стана много вкусен, но не знам от кой е рецептата

# 95
добро утро и от мен, аз ще покажа само вчерашният десерт

# 96
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!
Лек ден на всички.
Да знаете много ме вдъхновявате всички.  bouquet

# 97
mari_eta, да са живи и здрави всичките ти именници днес, а ти все така да продължаваш да ги радваш с ястията си!   bouquet

От мен - Питка за Архангеловден (нямаме празнуващи вкъщи, но я омесох сутринта, заради самия празник) и Хлебчета "Данубио".

# 98
Честит имен ден на всички празнуващи Hug
Аелис не мога да откъсна очи от пълнените ти яйчица,обожавам такива,а кремът..ммм Crazy  , ice  искам и аз такъв фонтан Thinking,а колко е сладка управителката му.. Heart Eyes
У нас супа топчета,телешки маринован дроб на грил тигана и кекс за имения ден на малкия ми син Ангел!

# 99
mari_eta, да са ти живи и здрави именниците! Мъфините изглеждат зашеметяващо
beniii, да ти е живо и здраво детето!
Ах, как обичам такъв дроб, но сега не трябвало да ям такова Confused.

Аз за днес бях намислила да направя прасковки, но не намерих шипков мармалад. Всъщност видях в един супер, пише, че е от шипки, но не изглежда тъмен като нашия, а по-скоро червен.

# 100
  • Русе/София
Привет.ЧЕСТИТО на всички празнуващи.Мариета да са ти живи и здрави,Росонера страхотна питка,Зиче,моля покажи си тавичката,в която печеш питките,Вив-мив тоя кекс скромен,скромен,колко да е скромен,я какъв голям е станал
Скромно от мен-гювеч с праз,гъби и бамя

Приятна и успешна седмица

# 101
  • Mostly in my mind
Marieta, как ги правиш тези пърленки? на скара ли ги печеш или на тиган?? шишчетата изглеждат великолепни  Heart Eyes

На оребрен тиган  Peace. Благодаря  Blush.
а може ли рецептата ? изглеждат наистина изкусително Heart Eyes

# 102
Лолита, благодаря.
Ами тесто се меси с мая като за питка. Аз го правя всеки път различно. Този път ми беше останало тесто от мекиците.
Късат се малки топки, разточват се тънко. Тиганът се маже с масло и се слага пърленката. Като се изпече от едната страна се обръща от другата и изпечената страна мажа с масло, натърквам със скилидка чесън, поръсвам настърган кашкавал и шарена сол. Стават много бързо, много ефектни са за гости и са страшно вкусни, докато са още топлички.

# 103
Ох, аз чак сега, защото сутринта много се ядосах. Един час писах поста си (че на пресекулки в офиса) и накрая ми блокира компютъра и всичко изчезна.

Първо Честито на празнуващите - да са живи и здрави и дълго да носят името си!

Вълшено сте се справили през почивните дни. Аз успях да разгледам чак тази сутрин и ахнах направо! Hug

И аз ще чакам рецептата на Мариета за пърленките  smile3508, даже се каня да се върна да препиша и содените мекички  Mr. Green.

Аелис, и тази Лятна торта много ме заинригува - ако може да ми цъкнеш рецептчката.

Мама Цоцолана, незнам за твоите дечица, ама моето(дъртото) си дърпа чинийките от плота и дже се цупи като не му ги давам, за да ги снимам Mr. Green - затава гледам набързичко преди да е забелязал яденето.

От мен събота сутринта на милото закуската - принцески с топено сиренце и белени доматчета.
,

- зеленчукова крем супа - сложих картофи, гъби, моркови, праз, карфиол и малко босилек. Да ви кажа честно това е най-вкусната супа, която съм готвила някога и даже мъжото омете три чинии, а той супи не обича. Ще я повтарям скоро!

- нямаше как да се мине и без карфиолчето на Бени - уникална работа! Аз му добавих и натрошено сиренце и стана мозък( само другия път по-малко ще го варя)...аз даже одеве си похапнах, че си бях донесла за обяд на работата.

- неделната закуска - бутерки с плънка "пица" (лютеница+кремвирш)

Имаше и свинско с ориз, праз и гъбни, но ще опитам довечера да го снимам като си го дояждаме.

# 104
  • варненка от София
Ех, позабравих темичката аз, вероятно и мен сте ме забравили, ама с двете муцунки ми остава много малко време и все на бързо готвя, а и изгубих и тренинг да снимам каквото правя.

Ето с какво се занимавах уикенда, правих тортичка за едно приятелче на каката. Това беше подаръкът от нас:

и разрез на тортето:

Общи условия

Активация на акаунт