SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 23 953
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Не знам, Изи, и на мен ми се вижда невазможно, но пък от друга страна СПН ще прекратят снимките сега в края на ноември, а той и преди докато е играл в Дните не е бил с кой знае какво участие - мярвал се е за по 10-15 минути в епизод и то от време на време. Не знам къде ги снимат Дните, в ЛА ли? Ако е така, едва ли ще може да пътува и да снима едновременно със СПН. Не знам доколко е достоверна информацията в Уикипедията.

# 541
  • В средата на времето
Ема пак..това е договор за една година...Как ще ги съвместява? Rolling Eyes Явно Дните са му слабост щом се е съгласил пак да се снима там Laughing

# 542
Хехе наистина името и супер за новата тема,
може да благодарите за текста на Florence +The Machine - Drumming Song  Mr. Green Heart Eyes

Ще чакам до довечера да изгледате, за да коментираме,
но само да кажа, че епизода с изключение на 2 момента ми се стори........ постничък.....  Rolling Eyes   tiptoe

п.п.Badass Sam - hell yes!

# 543
  • # супернатурална #
Видяхте ли това: In the Fall of 2010, Jensen Ackles inked a one-year deal with Days of Our Lives to reprise the role of Eric Brady on a full time basis and is expected to return on-screen in December.  Shocked Shocked Shocked Shocked

Остава Джаред да се върне в Момиетата Гилмор (така ли беше?) и СПН да се окаже пикът в кариерите им ooooh! ПУ-ПУ да не дава Господ, чукам на дърво!

PPS. Благодаря, че никой не се заяде къде е Боби на фейския колаж.

Аа, това е защото повечето от нас не са го отразили, нещо като препарирания броненосец Laughing

Кога започваме с коментарите newsm78 Имам няколко конструктивни критики към Сара, но ще почакам Laughing

# 544
Ема пак..това е договор за една година...Как ще ги съвместява? Rolling Eyes Явно Дните са му слабост щом се е съгласил пак да се снима там Laughing
А бе, не съм много сигурна, че са му слабост. Спомням си на един кънвеншън феновете как бъзикаха Джаред дали би се върнал в Gilmore Girls и той с готовност каза - ооо, да. А после като зачекнаха Дженсън за Дните и той каза - да, разбира се, за 5 млн долара веднага.  Joy Та освен ако от Дните не са много забогатяли напоследък не виждам как ще се върне. По-склонна съм да приема това като майтап, въпреки че би ми било интересно да го видя как ще се представи в подобна роля със сегашният му опит и доста подобрен вид.  Grinning
Един Дженсън от времето на Дните  hahaha

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 14:42 от Злата с метлата

# 545

PPS. Благодаря, че никой не се заяде къде е Боби на фейския колаж.

Аа, това е защото повечето от нас не са го отразили, нещо като препарирания броненосец Laughing

Кога започваме с коментарите newsm78 Имам няколко конструктивни критики към Сара, но ще почакам Laughing

Ей, Гале Heart Eyes , колко нежно ме похвали: чак ме сравни с градинарски wet - буквално - dream Flutter . Благодаря   bouquet : засега така, друг път - по-съществено.

Догоних ви Peace . Готова съм за вечерното обсъждане.

# 546
Не вярвам Дженсън да се върне към Дните, особено по време на снимките на Свръхестествено Rolling Eyes За Джаред поне няма такава опасност, по повод Гилморките, защото сериалът отдавна е свършил Laughing

Новият епизод и на мен ми се стори постен. Но Badass Sam... Party

Roll over, Lucky, speak! Joy

# 547
  • # супернатурална #
А бе, не съм много сигурна, че са му слабост. Спомням си на един кънвеншън феновете как бъзикаха Джаред дали би се върнал в Gilmore Girls и той с готовност каза - ооо, да. А после като зачекнаха Дженсън за Дните и той каза - да, разбира се, за 5 млн долара веднага.  Joy Та освен ако от Дните не са много забогатяли напоследък не виждам как ще се върне. По-склонна съм да приема това като майтап, въпреки че би ми било интересно да го видя как ще се представи в подобна роля със сегашният му опит и доста подобрен вид.  Grinning

А защо Джаред би се върнал, а Дженсън-не? "Момичетата" по-качествена продукция ли са от "Дните"?. Не съм ги гледала, само половин серия от "момичетата", какво представляват, помийки ли са?

Импалко, което си е вярно-вярно си е, не е никакво похвалване Laughing

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 14:57 от Г. Краули

# 548
А защо Джаред би се върнал, а Дженсън-не? "Момичетата" по-качествена продукция ли са от "Дните"?. Не съм ги гледала, само половин серия от "момичетата", какво представляват, помийки ли са?
Не съм гледала нито един от двата сериала, но Дните са си класическа сапунка, а Момичетата май се водят за тийнейджърско шоу. А това защо единия би се върнал а другия - не, просто така са си решили двамцата. На кънвеншъна не дадоха обяснение защо.

# 549
Доколкото съм гледала в YT клипчета със сцени с Дженсън от ‘Дните’, не се учудвам, че на Злата би й било интересно да го види в подобни сега, вече порастнал Mr. Green . Естествено за чисто нАучно-изследователски интерес става дума Laughing .

PS. Joy Joy Joy Новият sneak peek - супер  Joy Joy Joy Браво на Сами!

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 16:01 от Impala

# 550
  • # супернатурална #
Уоу, още едно промо:
http://www.youtube.com/watch?v=mU1HOq4rCfg
Сами е  Heart Eyes , и нямам нищо против да ме гледа така Blush, обаче КАКВО СТАВА? Laughing Подозирам, че не просто няма душа, а че неговата е в Дийн, а тази на Дийн в Сам Shocked

# 551
Новото клипче е велико!  Joy
Как да не обича човек Бен Едлънд?  Heart Eyes

"But couldn't I just, do all that and have sex with the hippie chick?"
"No!"
"It'll be in the dark."
"No!!!"
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Много го харесвам Сами откакто престана да се преструва, а Дийн е супер като му се ядосва. Освен това е голям лицемер - все едно той не е свалял сервитьорки докато светът около тях се разпада.  Mr. Green

Доколкото съм гледала в YT клипчета със сцени с Дженсън от ‘Дните’, не се учудвам, че на Злата би й било интересно да го види в подобни сега, вече порастнал Mr. Green . Естествено за чисто нАучно-изследователски интерес става дума Laughing .
Не е само за това  Mr. Green. И друг път съм го казвала по повод това в какви други продукции, освен СПН, искаме да виждаме Дженсън и Джаред - би ми било интерасно да ги видя и двамата да гостуват в различни сериали.

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 15:18 от Злата с метлата

# 552
Дийн по-скоро трябва да се радва вместо да критикува, защото, както не спи изобщо, Сами е по-добре да се занимава с нещо - както разбрахме от закачката с друг филм, може да стои и да го гледа как спи Joy  Crazy .

А иначе, винаги съм мислела, че разумът потиска инстинктите. В Сами е останал именно той, докато липсва душата, чувствата, съвестта. Не знам, но е забавно.

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 15:28 от Impala

# 553
Тези гаври виждали ли сте ги?  Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=US1HkhnPGeI&feature=player_embedded
А на клипчето се задавих чак от смях като се появи ангелчето  Joy Joy Joy Joy Joy

# 554
  • София
 hahaha hahaha hahaha ох, злате ще ме събориш под бюрото от смях Joy Joy Joy Joy отивам да си пускам епизодчето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт