SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 23 836
  • 740
  •   2
Отговори
# 15
Щях да подхвана за Чистилището или е рано? 

За темата   bouquet

# 16
  • Разпиляна във въображението
Мише, здравей. Пропуснах да приветствам Катрин и Лили  Wink 

Миш, ти си знаеш, че те приветствам с по-малко от половин уста на Маракана. Краули, не само че ги посипвам с пепел, ами и една-две къдрици бяха опънати от яд.

Пускам серията. След като леееко промених мнението си от предходния епизод, сега ще я гледам по-малко предубедено.

# 17
Стиче, благодаря за новата тема!   bouquet С нетърпение чакам да видя каква ти е концепцията.

И аз още не съм изгледала епизода, сега сядам и го отпочвам. Коментарите после.

mi6eto, добре дошла в темата и на Маракана!

# 18
mi6eto, добре дошла и от мен! bouquet

# 19
Изгледах серията и съм невероватно доволна, ама много. Краули се появи, какъв велик кеф, и нещата малко по малко се изясниха. Надявам се скоро да върнат душата на Сами, че страдам така като няма чуффффства, hahaha нали съм един възел от чуфффсства аз. Дано като му връщат душата да бъде епично, страстно и секси Joy
А Дийн... ех, Дийн, как му трепери горната устничка като се ядоса, направо се зазяпах хехе...
Поздрав за всички, щот съм хепи!

първо музикален, в който съм флюбена
http://www.youtube.com/watch?v=Uto3VfA8yoI

When I thought that I fought this war alone, you were there by my side on the frontline трала-ла-ла-ла

и снимков (само в единия съм флюбена Joy)

Май така и няма да се науча да праскам снимките с краткото и звучно "цък", може пък Импала да ми покаже Grinning

# 20
Стич, благодаря ти за темата   bouquet

Лежерно съм си отворила ЮТ иии имам поздрав за Импала  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=nCUx_95F5MY

Люси, за чистилището и на мен ми е любопитно много....

п.п. Дали пък дядото не е направил някоя маниакално глупава сделка с Краули и сега да му е длъжен до..... когато и да е Thinking или пък да измъкне щерката?  Явно знае много, но поне може да сподели на Сам и Дийн, ако толкова му е важно семейството, а не го ползва само за извинение за грешките си .....

# 21
Стиче, благодаря за новата тема!   bouquet С нетърпение чакам да видя каква ти е концепцията.
Злате, на Фейчето е концепцията, да видим дали с Дейна ще успеем да я осъществим.

Да доложа, гледах серията, много ми харесва Самито, бе, много е хамав така без душа Laughing

# 22
Дано да успеем - задачата е по-трудна, отколкото си мислех, но ще се справим, имам готовност в някаква нищожна част от 4-5 кадъра. Wink

Много е готин Самито без душа, един ми е такъв - послушен. Simple Smile Дийн ядосан обаче обра точките днес! Аз от сутринта само за BossyDean си мечтая! Чак ми пламват бузите като си помисля колко е готин, когато е лош. Wink

# 23
Така малкия заспа Simple Smile Но преди да отида да гледам и аз Simple Smile За всички онези , които са за идеята и ги четат с удоволствие:

СВРЪХЕСТЕСТВЕНО: Сезон 1 епизод 3 – Мъртвец във водата

В линка Две легенди кратко описание и галерия Simple Smile
Приятно четене, а аз отивам да гледам и после да коментирам настоящата серия.  Hug

# 24
Пускам серията. След като леееко промених мнението си от предходния епизод, сега ще я гледам по-малко предубедено.
Има ли някаква вероятност да разберем на какво точно се дължи липсата на предубеденост или ще е прекалено доволното потъркване на ръцете на Фейчето и няма да рискуваш? Честно казано мен ме гризе любопитството Laughing

Изгледах серията току що, доволна съм. Краули е едно свежо попълнение и колкото и да ме дразни на моменти ролята му, нямам нищо против да му се наслаждаваме. И на мен ми е интересна цялата тази работа с чистилището и защо дядката е "Crowley's bitch" LaughingКас израдва максимално, когато се засегна за размерите си, дано по-често има подобни изпълнения. Другото, което чакам с нетърпение, са въпросните моменти със сритването на нечий з*****, ако правилно помня Laughing И да, подобно на Apocalyptic city, се надявам скоро да върнат душата на Сам, защото въпреки всичко не го възприемам като, ъ, робот.

п.п. Очаквам с нетърпение и новото оформление на темата, изглежда ще бъде интересно Grinning
Поздрави на всички Peace

# 25
  • # супернатурална #
Я, Джаредина, къде се губиш? Laughing
Уоми, ектра е, пиши и пускай. От тази серия е любимата ми героична снимка на Дийн. Ако може само героични и деспотични (и чат-пат голи) да ги дават, аз ще съм доволна Laughing
Дейна, ако можем с нещо да помогнем, пиши...знаеш къде
Малко спам Blush Надникнах в блога на Катрин и...лекинко изневерявам с един английски сериал, Being Human

(това е от подписа на mu ry)
Мнооого добър!

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 22:54 от Г. Краули

# 26
Злате, на Фейчето е концепцията, да видим дали с Дейна ще успеем да я осъществим.
Стиче, и вие почнахте да въртите номерцата на Сара Гембъл и екип - държите ни в напрежение и пускате на час по лъжичка  Wink. Очаквам в скоро време да почнете на пускате и тийзъри  Laughing

Изгледах го епизода. Хареса ми, макар и да ми беше малко муден на моменти, но пък беше бая информативен. Защо толкова малко Кас?  Close Много му е лесно все с тая гражданска война да се измъква. Краули също беше на висота, ама много му пораснала работата напоследък (хи-хи-хи). Признавам си с ръка на сърцето, че хич ме няма в прогнозите - нали все си мислах, че някой ангел държи душата на Сами, но така както го извъртяха е по-интересно.
Ядосания, заповядващ Дийн и на мен ми напълни душата, а РобоСам  Laughing ме кефи какъв е кротичък и се съгласява с бате  Mr. Green. А накрая като зареди пищака да гръмне дядката ми идваше да му се метна на врата  Heart Eyes.
BTW стареца е гадина мръсна!  #2gunfire
Алфа-вампа беше много впечатляващ. Само не можах да разбера като е толкова печен и успя да надуши, че Сам и без душа, как така не позна, че гадния брат'чед е демон и не побърза да се чупи от там. Или пък е разбрал, но е рискувал да остане още малко за да гепи Сам. Горкото Сами, от как се родил не може да се отърве от мераците на разни адски сили и сек'ва друга гад - всички имат големи планове за него.
Само ми стана смешно когато Сам и Дийн отиваха там където беше затворен Алфата, как Сам пипна кръвта по вратата, погледна си пръстето и отсече - кръв на мъртвец. Как пък я позна каква е точно, трябваше и кръвната група да каже  Laughing. Даже и Грисъм не е толкова добър в разпознаването на уликите. Той ако не друго щеше поне да подуши какво е това, да опита на всус, в краен случай да изследва в лаборатория  Laughing.
А и накрая точно преди финалните раплики на Сам като пуснаха тази патетична музичка, да ни акцентират колко сериозно е решен Сам да си върне душата и как вече всичко между двамата братя ще бъде наред, малко ми беше прекалено.

Любима реплика:
Me - Charlie, you - angels  Joy  

PS. Кас как се докачи на размер  Laughing. Интересно дали ще си ги мерят накрая с Краули. И той много се докача на тази тема  Mr. Green

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 23:20 от Злата с метлата

# 27
Краули, Being Human е направо прекрасен сериал  Heart Eyes и аз покрай Катрин разбрах за него и бързо бързо изгледах и двата сезона  Heart Eyes

Злата, много съм съгласна за вампира, как винаги надушват Сам и Дийн, но не и другите опасности  Whistling и защо Краули събира алфите? (освен, за да разбере за чистилището.... че и какво ще дири там?!)

Сам много мъжки понесе "прегледа" на Кас (който вече често често забелязвам да го прави  Laughing ) и после като най-големия шеф си се развърза и си каза каквото му е на душа... или в случая ъммм каквото имаше да си казва  Mr. Green
Отново имаше тряскане на лаптопи - хич не обича машинките Сами, интересно ми е каква е марката, че не се е счупил още  Whistling

# 28
  • # супернатурална #

Стиче, и вие почнахте да въртите номерцата на Сара Гембъл и екип - държите ни в напрежение и пускате на час по лъжичка  Wink.

Маани, порасна им работата Whistling Grinning

Злата ме сети: Кас с каква ирония, граничеща със сарказъм каза на Дийн: "Разбира се, вашите дела са ми най-важни"  Laughing Ми що да не са? Ако не беше скочил Сам в клетката, щеше ли да е новия шериф в града и да се пери с модно шлиферче по промо снимките, м?
Много яко беше и: "Какво поиска-пари, жени, коса?"......"Леголанд?  Rolling Eyes" Joy На мен романтиката в края не ми дойде в повече, и още мога да понеса, ама Дийн още не е съвсем във форма, въпреки лафовете. Айде стига са го спасявали него (жена при това ама и аз как сексистки се изказах) и стига си е бърсал кръвта с погнуса. Екшъна между краката на приятелката му свърши, готов е за истинския такъв.
Аа, и Цвети ме подсети- Краули каза, че този, братовчеда е обладан от доста време, ама Кас защо не го усети, те нали им виждат истинската същност.
Цвети, можем да си спретнем и една тема за Being Human, май няма във форума.

PS. Кас как се докачи на размер  Laughing. Интересно дали ще си ги мерят накрая с Краули. И той много се докача на тази тема  Mr. Green
Joy

И на единия ще свети, а на другия ще гори в пламъци Joy

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 23:34 от Г. Краули

# 29
и защо Краули събира алфите? (освен, за да разбере за чистилището.... че и какво ще дири там?!)
Ами, съвсем така наслуки - ако отвъдното е разделено на три части (Ад, Рай и Чистилище) и ако досега Чистилището е било недостъпно място и неутрална територия в цялата тази битка между Рая и Ада, ако Краули получи достъп до него и успее да го превземе някак, ще владее 66% от задгробния свят. Тогава лошо им се пише на ангелите.   

Аа, и Цвети ме подсети- Краули каза, че този, братовчеда е обладан от доста време, ама Кас защо не го усети, те нали им виждат истинската същност.
Тъкмо и аз това си мислех, ама докато го напиша.....  Hug

Общи условия

Активация на акаунт