SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 303
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Брей, брей че жертвоготовни войни-градинарки в лицето на Галчето имало! То направо да изпадне в почуда човек как е възможно подобна жертвоготовност - хем си брани своето, хем с един такъв виден пацифизъм и любов къ чуждото се отнася (щото и него не можела да отрече, че й харесва).

Здравейте, да си кажа и аз, че много обичам като стане темата една такава - нажежена с аргументи и доказателства "на кой-са му по-по-най ... ловните умения" Mr. Green Цял ден си загинах от яд като гледам как се вихрите, а нямах време да ви изчета подробно и да споделя вещо мнение в защита на любимия Тренер, който не давам Фейчето да отпуква пък! Crossing Arms
Стиче, стой си плийз в Градината, колкото и Изи да разправя, че бивша Мараканка било като бивш пушач - гледайте си с Фейчето на Баш Градинаря фаянсово-теракотено-гранитогресената фасада и ни оставете батко му на нас - ние знаем как да го озаптим! Mr. Green

Снощи последно гледах края на трети и началото на четвърти сезон - ми Тренера е умопомрачително красив, завърнал се от Ада, на няколко пъти си връщах любимите моменти, за да се насладя на някой и друг дяволито-сериозен поглед или на чифт поутворени джукички и искам да заявя най-отговорно, че на очи и на устни, и на брадичка и на правилен чипичък нос от нашия Тренер по-'убаво няма! А като вземе да се разпорежда и да гледа лошо (върховен пример за лошото гледане ми е сцената, където мъчеше Алистър, ама не съм докарала още до там), направо ми иде да вляза в екрана и да го изпапкам! Heart Eyes

# 226
# 227
Давайте давайте момичета,
днес ме развеселихте страшно много.
Та да видите до къде стигат феновете ......

Та отивам да се изповядам, но ако греховете не ми се опростят, надявам се лично този Дявол да ме накаже  Twisted Evil Embarassed

# 228
Изпреварила си ме! Hug Ех, ама какви са ми сладко-обяснителни пак - аман ако цял сезон ми се возят в Импалата и си приказват сладки приказки - ИСКАМ ЕКШЪН! Пуцане и бой по лошите! Какви са ми тия "Анатомията на грей" драми, дето ги завъртяха!  ooooh!

# 229
  • # супернатурална #
Злате, благодаря за промото. Оф, едва понеделник е, а вече ми е едно такова, нетърпеливо...
bichito ,много лош този дявол, бре! Внимавай, че като те бодне с...рогата... Laughing

...гледайте си с Фейчето на Баш Градинаря фаянсово-теракотено-гранитогресената фасада
Joy Joy
Е то фасада като фасада ли е? Събра погледите на половин Маракана Joy

# 230
...гледайте си с Фейчето на Баш Градинаря фаянсово-теракотено-гранитогресената фасада
Joy Joy
Е то фасада като фасада ли е? Събра погледите на половин Маракана Joy

Шшшт и ти сега! Ний с критическия поглед на неподвластни на Самчовите прелести я гледаме и оценяваме фасадата! (Е, няма да си кривим душата, че й даваме 6 точки от 6 възможни!) Mr. Green

# 231
Импалко  Heart Eyes , признавам, добра си! И като се сърдиш, и като се отсърдваш Hug
Ох, камък ми падна от сърцето. Как ли не мислех да се компенсирам. Щях да те къпя:
Да те водя на козметик:
Да ти осигуря романтично уединение (залисвайки Сам Flutter)
Сега, склонна съм да направя всяко едно от трите (последното поне два пъти), но това АРХИВИЩЕ ме хвърли в размисли. Нищо, ти ако решиш, само свирни Laughing

Фиу!

# 232
  • срещу двата комина :)))
би-бип  Joy може ли и аз  Embarassed

# 233
  • В средата на времето
Та да видите до къде стигат феновете ......

Дийн същинско слънце го направили Crazy На Сам брада тип латино-любовник му тича някак Laughing

# 234
  • Разпиляна във въображението
Ох, не споменавайте Анатомията. Там на края на сезона се получи заличаване на половината актьорски състав, а другата имаха близки срещи с психолог. В нашия сериал това ще е пагубно. Не ми се ще да жертваме никой. Praynig

# 235
Та в днешния дух Ще ви обстрелям с ....

Тренер

и с Градинар ....
(цък за по голяма)  (цък за по голяма)

A и Кас да не го забравям ....

Злате мерси за промото ....   bouquet

# 236
  • В средата на времето
bichito, обстрелвай, обстрелвай  Whistling Първата снимка на Тренера си признавам, че я виждам за първи път. Какъв пропуск smile3544

Ох, не споменавайте Анатомията.

Анатомията ми е много любим сериал Heart Eyes

# 237
На Сам брада тип латино-любовник му тича някак Laughing
Чакам го всеки момент да измърка "Каррра миа"  Joy А Дийн какъв са го направили брилянтинен, лъщи чак  Laughing

bichito, чудни тренерски снимки!  Hug Ето и едно гифче, да си върви комплект с първата снимка

# 238
Хайде, пак се почна френския гледам, лошо няма, да не почваме китайския обаче... hahaha
Лили, ти зададе въпроса, който от доста време ме мъчи, не може ли като не мотика, поне някой лизгар да съм (някой ако не знае какво е лизгар, ще обясня Joy), ако не друго, че така ми е самотно без подобаваща титла.
Допълвам, че и аз не харесвам плочките на Сам, не ме вълнуват особено. Вълнува ме това, което е нагоре и надолу.
Както казва една моя приятелка, но за друг обект, не мога да реша дали го харесвам повече съблечен или облечен Joy

цък и цък

# 239
  • В средата на времето
Ето и едно гифче, да си върви комплект с първата снимка

Страхотно е Heart Eyes Ще го крада Grinning

Общи условия

Активация на акаунт