SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 311
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • # супернатурална #

Стиче, недей моля ти се! На тебе само това ти остава - изсънуваш ли го веднъж Тренера, край с градинрската ти кариера.
Аа, и това не е съвсем сигурно. Аз като го сънъвах, все за Самито се оглеждах(вярно, че само танцувахме, целувки и баня по задължение не е имало, ама и аз не съм типичната градинарка. Мен ми стига на предверието да ме държат, обгрижвам Патрона докато влиза, излиза, влиза, излиза...в/от градинката Flutter)

Дийн все още има шанс до момента, в който не започнат да се изваждат компроматни снимки на голи до кръста мъже в действие.

Мириел, ако знаеш сега как ще те заръфат Главните... Whistling

# 211
Г. Краули, претеснявам се че хич не се загрижиха, Fairy най-спокойно заяви, че са зли кучки и ще го опазят, ама те не знаят какво е това чудо ненаситница в дийнстиненция, шанс за опазване просто няма да имат Mr. Green

Мила ми съотборничке, Hug

Изобщо няма нужда от това: ние ненаситниците не се бием за любимците си с останалите им почитателки – тези, които харесват само единия от тях – а ги уважаваме, въпреки че не ги разбираме докрай. Само се чудим защо монотеистичните толкова пламенно спорят: да си харесват любимеца и толкова, без да нападат или обиждат чуждия такъв и/или респ. почитателките му. А докато те спорят, ние имаме дооооста време да хапнем хамбургер, да разтърсим салатата и дори да направим по някое и друго кръгче.

# 212
Стиче, недей моля ти се! На тебе само това ти остава - изсънуваш ли го веднъж Тренера, край с градинрската ти кариера.
Shocked Днес просто ми разбихте крехката душевност, толкова ли хилав ми изглежда ангела (no offence, Cas Stop Laughing)???
Злата, за твоя информация, с тренера мога да мачкам чимовете, без изобщо нищо да ми трепне, пак ще съм си градинарка по душа Naughty Mr. Green И ако това не е професионализъм, не знам какво (е, само дето бранша не е много за хвалба Laughing)

# 213
  • Разпиляна във въображението
Дийн все още има шанс до момента, в който не започнат да се изваждат компроматни снимки на голи до кръста мъже в действие.
Мириел, ако знаеш сега как ще те заръфат Главните... Whistling

Кой? Кой ще ме заръфа?

Не съм заблудена все пак. Сам има по-хубаво тяло и по-прави крака, но... До тук. По отношение на изразителността на лицето Сам ми идва малко смешен. Мимиките му на моменти са преекспонирани и излишни. При Дийн не забелязвам такова нещо.

Дийн завинаги, въпреки краката, въпреки ... лееекото коремче, въпреки ... Мисля, че сте показали достатъчно материал в подкрепа на баткото Wink

# 214
Ламята Simple Smile хич да не се плашиш. Още помня времената в коитo Fairy само като чуеше за банята ми изпадаше в потрес и си скубеше косите  Twisted Evil Зли , зли колко зли да са Simple Smile а като се съчетаем и с загубилите си тренера Мараканки жадни за мъст виж че отма сме разорали градинката. Joy Blush Mr. Green

# 215
Злата, за твоя информация, с тренера мога да мачкам чимовете, без изобщо нищо да ми трепне, пак ще съм си градинарка по душа Naughty Mr. Green И ако това не е професионализъм, не знам какво (е, само дето бранша не е много за хвалба Laughing)
Joy Joy Joy Joy

Само се чудим защо монотеистичните толкова пламенно спорят: да си харесват любимеца и толкова, без да нападат или обиждат чуждия такъв и/или респ. почитателките му.
Ми защото е по-интересно така, а и по време на спора кой е по-по-най се вкарват доста очоплакнещи аргументи и от двата отбора в подкрепа на двамата любимци.

# 216
  • В средата на времето
Днес ми е явно ден за шокиране Crazy Joy ама идеята за загубилите си тренера Мараканки взе да приема застрашителни размери и от  Shocked -Богиня, ще стана  Twisted Evil - Богиня ...Как с лека ръка се прежалва Тренера не е истина направо. Crossing Arms

# 217
И аз се чудя как от мараканки стават градинарки. Не се оплаквам, бих искала да са на тълпи, на тълпи, обаче все пак... Просто не си го обяснявам.

# 218
Само се чудим защо монотеистичните толкова пламенно спорят: да си харесват любимеца и толкова, без да нападат или обиждат чуждия такъв и/или респ. почитателките му.
Ми защото е по-интересно така, а и по време на спора кой е по-по-най се вкарват доста очоплакнещи аргументи и от двата отбора в подкрепа на двамата любимци.

Съгласна съм: и трите отбора пИчелят, особено неутралния, защото харесваме както аргументите за така и компроматите против.

И аз се чудя как от мараканки стават градинарки. Не се оплаквам, бих искала да са на тълпи, на тълпи, обаче все пак... Просто не си го обяснявам.

А защо искаш да намалява броя на мараканките, ако съм те разбрала правилно?

# 219
Колкото по-малко толкова по-добре. Ще има повече място. Но фактът, че се случва, ме изумява.

# 220
Еми може би любовта трае три години, в някои случаи и по-малко  Joy   Леле ошашкахте ме, дами  Rolling Eyes  Не запомних на кого какво щях да отговарям, само се сещам да питам - Злате, бе как хич ли не ти харесва Сами по толкова плочки ?  Sad    Аз направо залягам, че да не го отнеса от "приятелски огън"   Joy   Малко съм нова в темата и дори не смея да си помисля да нося мотика, но поне една лейка мога ли да поразмятам  Sunglasses

# 221
Как с лека ръка се прежалва Тренера не е истина направо. Crossing Arms
Ф никакъф случай не се прежалва Тренера, камо ли пък с лека ръка!  Naughty Просто евентуалната евентуалност Стичето да се върне някога обратно на Маракана и да задейства веригата от събития завършваща с опушкването на Тренера е толкова малка, че няма смисъл да се говори за нея.

Лили, ми не ми харесва толкова плочест Сам, аз най го обичам какъвто е в трети сезон и началото на четвърти. Сега нямам време да покажа негова снимка от тогава за сравнение, но като се поосвободя след малко и това ще стане.

# 222
  • # супернатурална #
Сега, може да изненадам някой, но на и мен плочките на Сам не са ми приоритетни. Не ми пречат, но аз си го харесах от началото на първи сезон заради усмивката, трапчинките, очите. Тяло се прави и се разваля, но си мисля, че и да се поотпусне, и коремче да пусне, пак ще си го харесвам. За мен си е слънчице. Само дето, даже и на майтап, не мога да кажа нищо лошо за Дийн (то и за това защитата ни беше толкова слаба Laughing) Дет се вика, не отвърнах на огъня с огън Joy
В заключение ще си пусна самопоздравителна картичка

(Злате, това май е от твоя период  Wink )

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 19:18 от Г. Краули

# 223
Импалко, обичам те, ама си знам, че си в пъти по-красива, отколкото добра. Затова направо не повярвах на щастието, което ме осени, предлагайки ми да делиш(братята) и да споделиш (себе си, аз така го разбрах в последствие). Последното особено ме учуди и зарадва, но основно учуди, знаейки нетърпимостта ти към други...елементи.  Laughing

Добра съм си пък Crossing Arms . Доказателство за това колко съм и дОбра Wink : цък (снимка от личното ми архивище).

# 224
  • # супернатурална #
Импалко  Heart Eyes , признавам, добра си! И като се сърдиш, и като се отсърдваш Hug
Ох, камък ми падна от сърцето. Как ли не мислех да се компенсирам. Щях да те къпя:

Да те водя на козметик:

Да ти осигуря романтично уединение (залисвайки Сам Flutter)

Сега, склонна съм да направя всяко едно от трите (последното поне два пъти), но това АРХИВИЩЕ ме хвърли в размисли. Нищо, ти ако решиш, само свирни Laughing

Общи условия

Активация на акаунт