SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 082
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
bichito , и мен отвреме на време ме няляга носталгия по младостта...им  Rolling Eyes

.... и не само по младостта им, и не само.... Mr. Green

# 406
  • срещу двата комина :)))
госпойце Краули  Hug много ви е убав подписа  Wink

# 407
Момичета,

ще оспамя яко, но не мога да ви спестя това Mr. Green : няма само мен да ме боли, я. Пoмните ли италианската водеща, която се точеше на J2? Ето я този вторник вечерта: http://www.youtube.com/watch?v=vC4LmK5hhoA .  No comment #Shocked.

# 408
Мен не мож оспами - не мога да отварям туба в работата Mr. Green
То е ясно че довечера ще цъкна, а дотогава ще ви следя зорко и ще разбера за какво иде реч Laughing

Абе момичета нещо не мога да си намеря идеалната снимка или гиф на сами, да си комплектовам с гифчето на дийн в подписа, дайте предложения с отиващи, моля. Мога да кажа че последните твърде обработени промота не ми допаднаха много*, предпочитам ги по-истински момчетата.

*под: не ми допаднаха много разбирайте имат много по-страхотни, и не проточих лиги неприлично много

# 409
Импалка, мерси, че сподели!  Hug Поредното доказателство, че стига да имаш голямо самочувствие, не ти трябва талант  hahaha. Умори ме от смях тая мадама  Joy.

Сега да те питам, Импалке, защо така са те овързали яко - не си ли слушала, а?  Wink

Ако ви се гледа още вързана Импала, ето тук може да го направите - http://gypsysunday.imgur.com/10_nov_2010__spn_film_set

Има едно чудо снимки от вчерашния снимачен ден. Освен класическата кола тук-таме се мяркат и Дженсън и Джаред.

# 410
  • гр. София
Здравейте отново, този път с думи, а не с пиктографско писмо като вчера Blush
Обожавам този сериал, тъй като историите в него се въртят около неща, които са ми много интересни - демони, религии, богове, окултизъм.
Понякога се опитвам да си съставя теори относно това как ще се развие сюжетът, но гледам да не го правя много-много, тъй като не винаги сценаристите използват "истинската" история. Например в предишният сезон Луцифер беше представен според догмата на християнската църква, а това няма нищо общо с действителността. На мен лично щеше да ми е много интересно, ако бяха "поизлезли" малко от канона.
Друго, което щеше да ми хареса, е да намесях Енох, а не само да се споменава, че това или онова било написано на енохов език (в субтитрите на сериала май беше преведено като "енокийски", но е "енохов").
И сума други неща ме вълнуват, но да не се впускам в дълги-предълги излияния...

Поздрави на всички фенове в тази тема   bouquet

# 411
Здравей, Зимна роза и добре дошла в темата!   bouquet
Изобщо не се въздържай да се впускаш в дълги излияния, интересно ни е да чуем ново мнение за любимия ни сериал, че ние вече сме си казали всичко, даже и неща дето не са много за казване  Wink.

# 412
Злате,

Хелп! Освен че ме връзват, ме и наказват . И всичко това, защото съм толкова не палава, колкото и добра, т.е. много, пък (уточнението е заради Г. Краули, която не е много сигурна колко добра съм в действителност). Почес-почес зад предните врати.

Здравей, Зимна роза и добре дошла в темата!   bouquet
Изобщо не се въздържай да се впускаш в дълги излияния, интересно ни е да чуем ново мнение за любимия ни сериал, че ние вече сме си казали всичко, даже и неща дето не са много за казване  Wink.

Присъединявам се Peace .

PS. Злате, това камъче, с което ме прасна по предното стъкло... малко беше, но все пак ме заболя.

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 13:54 от Impala

# 413
Joy Пак ли се започвате вие двете - Златето и Импала? Joy Mr. Green

# 414
Joy Пак ли се започвате вие двете - Златето и Импала? Joy Mr. Green

Ми като ни оставяте сами, все трябва да се занимаваме някак. А с Галинчето как хубаво си играем...

# 415
Ауууу, Импала, Дийн от твоето гифче е невероятен!  Heart Eyes

PS. Злате, това камъче, с което ме прасна по предното стъкло... малко беше, но все пак ме заболя.
Просто попитах защо така се е получило с връзванката. То аз знам, че си "толкова не палава, колкото и добра, т.е. много", ама просто търсех причина за случващото се.

# 416
Ауууу, Импала, Дийн от твоето гифче е невероятен!  Heart Eyes

bowuu От извора.

Просто попитах защо така се е получило с връзванката. То аз знам, че си "толкова не палава, колкото и добра, т.е. много", ама просто търсех причина за случващото се.

Имах предвид нещата, които не са за казване: гузен негонен бяга Crazy .
A иначе, не знам защо става, но поне се редуваме.

# 417
  • гр. София
Много ми е любопитно кой е прародителят на всички зли същества (според сценаристите).
Ако се придържаме към Библията, в "Книга на пророк Исайя" е написано следното „Аз създавам светлината и творя тъмнината, правя мир и причинявам бедствие. Аз, Господ върша всичко това”.
Според юдаизма всичко, и доброто, и злото в този свят, е създадено от Бог - т. е. и всички гадини, но на човек не му е дадено да знае каква е Божията промисъл и защо са създадени и те.

# 418
Ааааа, за това ли....Е не може да отречеш, че понякога (много рядко  Mr. Green) ни се случва да изтървем нещо такова. Показателно е, че не може да задържим мъж за по-дълго в темата. От време на време някой се завърти и като почне да ни чете лигоцаденето - избяга та се невиди.  Laughing

но на човек не му е дадено да знае каква е Божията промисъл
Бих добавила: и промисъла на сценаристите също  Grinning

# 419
Хм, няма да се учудя, ако екипът сценаристи на SPN се съобразят с тази истина: че и доброто и злото са създадени от Бог. Те отдавна са му ‘вдигнали мерника’ или по-скоро на илюзиите, които много хора имат за него. Прочетох по-назад, че в последният епизод, който аз така и не изгледах Blush , са споменали за ‘майката’ на вампирите и другите зли същества. Тук очаквам да ме изненадат.

Ааааа, за това ли....Е не може да отречеш, че понякога (много рядко  Mr. Green) ни се случва да изтървем нещо такова. Показателно е, че не може да задържим мъж за по-дълго в темата. От време на време някой се завърти и като почне да ни чете лигоцаденето - избяга та се невиди.  Laughing

Дамм, аз досега само мъже съм привличала към SPN каузата, но само с вас, мили мои Heart Eyes , обсъждам сериала и основно момчетата по този начин. Представям си ако пред група мъже започна да обяснявам за връзване, наказване, къпане и т.н.  Crazy Crazy Crazy . Ще го закъсам.

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 14:21 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт