SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 027
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро!

bichito, благодаря!  Hug Аз ще се почерпя с един шоколад.

Вие четете ли си понякога старите теми? Голямо веселие има там.
Ооо, да! От време на време ги прехвърлям. Любимата ми част е как Фейчето прелъсти Стич.  Mr. Green

Галче, благодарности за костюмарските снимки!  Hug

Да ви поинформирам малко сега - излязло е официалното описание на епизод 10 "Caged Heat". Ето го в бяло:
MEG’S BACK! — Meg (Rachel Miner) kidnaps Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) and tries to force them to tell her where Crowley (guest star Mark A. Sheppard) is hiding. Sam makes her a deal – they will help her find Crowley if she promises to torture him for information about how to get Sam’s soul back. Castiel (Misha Collins) joins the fight but finds it difficult to work with Meg.
Robert Singer directed the episode written by Brett Matthews with story by Brett Matthews & Jenny Klein.

Източник

Сега разбирате, че не мога да се въздържа от коментар, затова отново продължавам в бяло (което сигурно е безмислено, предвид гифчетата, но който не иска да знае - да затваря очи и да прескача поста).

Първо да кажа, че на мен първата Мег повече ми харесваше.
Ето го най-накрая епизода, в който Кас ще get some ass.  Mr. Green Явно въпросната жега ще е между него и Мег  Mr. Green. Самият Миша е споделил на кънвеншъна Asylum 5 - "When we were shooting a recent episode, at one point I had a moment where I was like, 'Oops, I just slipped my tongue in her mouth." Интересно дали само ще се целуват, или най-накрая Кас ще се отърве от девствеността си. Не съм сигурна дали ми харесва идеята точно демон да откъсне цветето на Кас  newsm78. Май по-скоро - не.
От друга старна, ако е по задължение, щом Сам сключва сделката с Мег, защо на Кас ще му се налага да я целува?  newsm78
Те си имаха заигравка още от епизод 10 на пети сезон - Abandon All Hope. До момента, в който Кас не я изпече.  Twisted Evil

Също така се чудя - дали няма да й видят сметката накрая на епизода?  newsm78

И за накрая един поздрав с прекрасния лош Сами, докато беше обладан от Мег  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 10:09 от Злата с метлата

# 466
Да ви поинформирам малко сега - излязло е официалното описание на епизод 10 "Caged Heat". Ето го в бяло:
MEG’S BACK! — Meg (Rachel Miner) kidnaps Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) and tries to force them to tell her where Crowley (guest star Mark A. Sheppard) is hiding. Sam makes her a deal – they will help her find Crowley if she promises to torture him for information about how to get Sam’s soul back. Castiel (Misha Collins) joins the fight but finds it difficult to work with Meg.
Robert Singer directed the episode written by Brett Matthews with story by Brett Matthews & Jenny Klein.

Източник

Сега разбирате, че не мога да се въздържа от коментар, затова отново продължавам в бяло (което сигурно е безмислено, предвид гифчетата, но който не иска да знае - да затваря очи и да прескача поста).

Първо да кажа, че на мен първата Мег повече ми харесваше.
Ето го най-накрая епизода, в който Кас ще get some ass.  Mr. Green Явно въпросната жега ще е между него и Мег  Mr. Green. Самият Миша е споделил на кънвеншъна Asylum 5 - "When we were shooting a recent episode, at one point I had a moment where I was like, 'Oops, I just slipped my tongue in her mouth." Интересно дали само ще се целуват, или най-накрая Кас ще се отърве от девствеността си. Не съм сигурна дали ми харесва идеята точно демон да откъсне цветето на Кас  newsm78. Май по-скоро - не.
От друга старна, ако е по задължение, щом Сам сключва сделката с Мег, защо на Кас ще му се налага да я целува?  newsm78
Те си имаха заигравка още от епизод 10 на пети сезон - Abandon All Hope. До момента, в който Кас не я изпече.  Twisted Evil

Hug Мерси ЗЛате за инфото. Наистина е интересно, хем Ще видим Кас (като невинния ангел) в малко по различна светлина.
 smile3508 хайде да идва вече и този епизод ....

# 467
Галя, това си е официално промо, доколкото разбрах CW са го излъчили за първи път по време на снощния епизод на Вампирските дневници. Ето го с хубаво качество - http://www.youtube.com/watch?v=3Ok86USdROw. Много ми харесва!  Heart Eyes

Ето го и на гифче

# 468
  • # супернатурална #
Злате, мерси Hug и на мен много ми харесва, въпреки, че пак са изкарали Самито като лош, идващ изпод земята. Ей, тази Сара не спря да му угажда Laughing

# 469
Ох, какви трапчинки има, беее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy

Какъв препариран броненосец  Rolling Eyes Laughing
И аз това искам да запитам Rolling Eyes Аз на снимките от тази сцена виждам само лява гърдичка Blush Е, и малко теракот отдолу Blush А като стигна по-надолу, си мечтая за рентгенов поглед Blush

Ооо, да! От време на време ги прехвърлям. Любимата ми част е как Фейчето прелъсти Стич.  Mr. Green
Верно ме прелъсти маймуната, ама и аз не й се дърпах много, де Rolling Eyes Ако ми беше в природата, бих се посрамувала колко съм лесна Twisted Evil Laughing

Злате, мерси за инфото, много ме зарадва Hug И гифчето е много яко, ама очаквах Самито по-палаво и лукаво някак си да се усмихне Twisted Evil

# 470
  • В средата на времето
В Кас има Страст Party Погледа му от гифчето - все едно аха..аха...и не е преструване.  Grinning Сладур Heart Eyes

Гифчето от промото също е идейно. Но забелязвам едно побутване на Сам в най-предна позиция някак. Първо на оня снимка Сам е пред Дийн и Кас. Сега на това гифче - показват лицето на Сам отблизо, а Дийн е почти като силует. Crossing Arms

Добро утро от мен и благодарности на Злата с котките Hug за инфото   bouquet

# 471
  • гр. София
 55
Здравейте! Някой да иска чаша зелен чай?

Усмивки и хубав ден на всички!

# 472
Злата с котките  Grinning, и аз   bouquet  И на Краули също.  От Сами се излъчва такаава жеега    Както са ги позиционирали братята и както ги врътват, ми напомнят за валетата от картите. Да си взема и зелен чай, що не, благодаря  Hug    Много са ни хубави момчетата костюмирани, но то на готин мъж какво ли не му отива  Grinning

# 473
  • # супернатурална #
Стиче, и на мен подрипването на гърдичката ми е любим момент Heart Eyes Ама още по-готино ми става, като си помисля, че го прави абсолютно съзнателно, нещо като облизването на устните на Дийн. Даже малко се подхилква, сигурно си мисли за ефекта върху тези луди, луди фенки Joy
Има една снимка, бях я показвала, та на нея се вижда, че освен лоша хавлия има и още по-лоши черни шорти. Ето я:

А това с прелъстяването ти, на коя тема беше точно, все пак е част от неделното училище за Градинарки, трябва да съм подготвена Whistling

# 474
Eee, Краули, ти ме разби направо с тая информация в червеното кръгче  Rolling Eyes  Колко съм била наивна. Но поне видях на заден план животното  Sunglasses

# 475
  • # супернатурална #
Да бе, и аз така...наивна. Даже си мислех, че наистина е ударил един душ, а то.... Laughing

# 476
Laughing Изи, мерсаж за новия ник!  Hug Харесва ми, щe обмисля дали да не се прекръстя. Звучи ми малалко като комбинация от Злата с метлата и Лудата с котките  Laughing. Демек - пасва идеално!  Wink

А, да, сега се сетих, че сме ги обсъждали черните шорти.  Grinning Лоши, лоши шорти!

Ох, какви трапчинки има, беее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy
Стиче, специално за теб
Пий един валериан и цъкай смело.  Wink
Ей тука ги има и другите големи - http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2494834/jensen-ackles … rnatural-suit-01/

# 477
  • # супернатурална #
Златоооо, сега как ще стана от компютъра, каааак? ooooh! Laughing

# 478
А това с прелъстяването ти, на коя тема беше точно, все пак е част от неделното училище за Градинарки, трябва да съм подготвена Whistling
Гале, ами аз си спомням, че след нова година се появих ей тука, Фейчосах Fairy-то, и след 3 дни ми беше връчена мотиката. Какво се случи в тея 3 дни, Бога ми, така и не разбрах #Crazy Все едно ми е сипала нещо в питието Crazy Joy

Стиче, специално за теб
Пий един валериан и цъкай смело.  Wink
Ей тука ги има и другите големи - http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2494834/jensen-ackles … rnatural-suit-01/
Ох, не можах да дочакам валериана и се усмъртих Crazy Злате,  Heart Eyes bouquet Hug

# 479
  • гр. София

Злате, убедена съм, че си го виждала, но не мога да не ти поднеса цвете с благодарност за линка  Hug

Ха, от това цвете, цвете няма да остане. Ако го доближи Злата ще го направи на салата Joy

Така както аз го разбирам Луцифер си му е името, а след като е паднал, започнал да прелъстява(души), да разрушава, са започнали да го наричат и Сатана. Демек, тъова му е ник-нейма Wink Може и да греша и да са двама различни newsm78
Зимна роза, ако е така, както казваш, няма да е първото нещо, което се е загубило в превода Laughing

Дам , Луцифер си му е ангелското име...ест Господ няма да си кръсти ангела - зло, коварно и не знам какво си....обаче , като е паднал, благодарение на своята завист и т.н. и е станал това, което е - сатана, дявол, Самаил...и още колко ли имена има....

Всъщност теории и пречоти разни.... но на мен този ми е най-присърце, така да се каже...

Ама той изобщо не е бил ангел.
Лицето, което в Стария Завет е наименувано Луцифер (и то само в латинската версия на Библията е използвано това име, в нашата е написано "денница, син на зората") не е Сатаната, за който се говори в Новия Завет (и за който пише, че е паднал от небето).
Доктрината за падналия ангел е създадена от Августин Блажени с цел да се "докаже" връзката между Стария и Новия Завет (а такава връзка няма - Новият Завет е писан от християните, когато са си измислили религията, а Старият - от юдеите мноооого време преди това. Това са си две отделни книги, които за целите на християнството са събрани в едно по-късно)

Общи условия

Активация на акаунт