SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 23 978
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • # супернатурална #

Много го харесвам Сами откакто престана да се преструва, а Дийн е супер като му се ядосва. Освен това е голям лицемер - все едно той не е свалял сервитьорки докато светът около тях се разпада.  Mr. Green

О, той Дийн направо не може да повярва, че мадамата се лепна на Сам. Даже като им подаваше сметката се прокрадна стария Дийн, като се обръщаше към нея, ама -изненада!!! Дийн все едно беше невидим за нея Laughing Нправо си се учуди, не е свикнал да го пренебрегват жените, та затова мрънка по високото грозде Laughing

А това ми прилича на Фейски крал. Май добре се е погрижил за Феята Grinning

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 15:52 от Г. Краули

# 556
  • В средата на времето

Joyпонякога гаврите се получават страхотни Joy

Tова като го видях се сетих за една реплика на Дийн от тук  Crazy  Grinning

# 557
Tова като го видях се сетих за една реплика на Дийн от тук  Crazy  Grinning

И аз за това се сетих  Joy. Направо си е Гейски крал  Mr. Green

# 558
А това ми прилича на Фейски крал. Май добре се е погрижил за Феята Grinning

Хм, на мен ми прилича на Джаред Лето така.

# 559
  • # супернатурална #
Tова като го видях се сетих за една реплика на Дийн от тук  Crazy  Grinning

И аз за това се сетих  Joy. Направо си е Гейски крал  Mr. Green

Twisted Evil Joy Joy
Лошотии! Crossing Arms Аз като му избърша моливчето с устни и като му пооскубя перата, няма да е така Grinning

А това  изявление на момчетата  предполагам е по повод вчерашната информация, доставена ни от Агента. Аз разбрах на 100 % само последната реплика на Джаред Laughing

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 17:28 от Г. Краули

# 560
Не им обръщай внимание на 'лЬошотиите'  Laughing .

Ръкавиците остават обаче. Нали, нали?

Хи-хи, 'WE love you' - знаех си Mr. Green .

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 17:33 от Impala

# 561
  • # супернатурална #
Ми как? Даже обмислям включването на допълнителни аксесоари, с функциите на които не мисля да ви оттегчавам Whistling
Е не мога да напиша тук и като се цъкне да се види клипа Crossing Arms ooooh!

# 562
 Joy  Точно Гейски Крал  ма пък красив.  ръкавиците са ключов момент  Mr. Green   Да, прилича на Лето, аз го помня от Александър.

Да ви питам нещо. Къде се появяват скринкапсовете  от новите епизоди? Толкова много ми е красив Сам в днешния, че не мога да се успокоя, докато не си копна лошото Сами.  Имам идея и за смяна в подписа.  Heart Eyes  А сама не мога да си сътворя.

Промото е хе хе  Тъкмо съм под влияние на обездушения Сам от серията. Нищо ново под слънцето, момичетата си падат по лоши момчета, а добрите - още повече  Grinning  И как сега да вярваш на Сам  Crossing Arms  Не че не искам да се събере с душата си  Grinning, но така ми е много магнетичен. Врътнах серията 2 пъти, защото в началото само него гледах, а с английския съм малко на "Вие"  Grinning

Чудя се какво общо има с душата липсата на нужда от сън. Това е физиологична потребност най-вече, що го постигна и това нещо?

# 563
Да ви питам нещо. Къде се появяват скринкапсовете  от новите епизоди? Толкова много ми е красив Сам в днешния, че не мога да се успокоя, докато не си копна лошото Сами.  Имам идея и за смяна в подписа.  Heart Eyes  А сама не мога да си сътворя.

На много места ги има, но ето от поста на jaredina Hug : http://supernatural.rawr-caps.net/index.php

Ди-й-йн във финалната сцена - smile3544 .

# 564
На много места ги има, но ето от поста на jaredina Hug : http://supernatural.rawr-caps.net/index.php
Ди-й-йн във финалната сцена - smile3544 .
Импалка, благодаря, че ми отвори очите за този сайт!  Hug
Дааа, и на мен мноооого ми хареса Дийн накрая на епизода  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Много ми хареса и докато седяха със Сам на масата и го разпитваха този как-се-се казваше, първият път като отидоха в къщата на мацката. А бе, нещо извънредно хубав ми се видя през цялото време  Blush.

Самито, не беше зле, само някой да му постриже тези стърчащите косици отзад.

# 565
# 566
  • # супернатурална #

Самито, не беше зле, само някой да му постриже тези стърчащите косици отзад.
Нека аз! За бакембардите-тоже Laughing
абе не исках аз да започвам, да не кажете, че критикувам Дийн, ама по-скоро упреците ми са към сценаристите. Относно Сам нямам възражения, може да го подържат без душа до средата на сезона, както каза Импалка е забавен, на мен ми прилича на расово животно, с много разум, но единствено с първични инстинкти-за оцеляване и за размножаване, последното особено ме радва, като самец за разплод Blush Обаче Дийн! Е може ли да го изкара това огромно смъртоносно орУжие и да не го вкара в употреба! - ще стрелям, няма да стрелям! Да не говорим, че даже го заклещи! И според мен не беше нужно да дават, че гледа номера на Лиса, и без това щяхме да се сетим, че като говори на скинлокъра за жената и детето прави аналогия с Лиса и Бен! Ако не ме нападнете много, ще продължа Laughing

# 567
Aбе не исках аз да започвам, да не кажете, че критикувам Дийн, ама по-скоро упреците ми са към сценаристите. Относно Сам нямам възражения, може да го подържат без душа до средата на сезона, както каза Импалка е забавен, на мен ми прилича на расово животно, с много разум, но единствено с първични инстинкти-за оцеляване и за размножаване, последното особено ме радва, като самец за разплод Blush Обаче Дийн! Е може ли да го изкара това огромно смъртоносно орУжие и да не го вкара в употреба! - ще стрелям, няма да стрелям! Да не говорим, че даже го заклещи! И според мен не беше нужно да дават, че гледа номера на Лиса, и без това щяхме да се сетим, че като говори на скинлокъра за жената и детето прави аналогия с Лиса и Бен! Ако не ме нападнете много, ще продължа Laughing

О-о-о, Гале, не, не спирай: да знаеш аз как прочетох частта за Ди-й-йн. Предполагам така, както ти си я написала Mr. Green .

Не знам дали понеже гледах два епизода наведнъж и ми е липсвал сериала, но ми харесаха и двата.

# 568
  • # супернатурална #
Хабсолютно правилно предполагаш, както и преди съм казвала Фройд не е бил глупав Wink
На мен също ми хареса серията, финала беше много...реален и човешки, но до скоро чаках нещо да разтърси Сам, та да се оттърси от тази безчувственост. Сега, като знам причината за нея ми е по-спокойно, намирам логика. Но сега чакам Дийн да се оттърси от тази мега-чувствителност, а не знам кое може да е причината за нея. Де да знам, това ме плаши, първо, защото ми липсва Ди-й-йн, и второ, защото не ми изглежда да е щастлив по този начин.

# 569
Да, предишната подобна финална сцена беше в 5.02, когато се разделиха и ми стана много мъчно. Сега в известен смисъл се събраха: ще се обединят, за да върнат душата на Самито, а ако могат и да трепнат по някое време, към края, татко ти, много ще се зарадвам (знам че звучи зле и съжалявам, но така го чувствам). Може и да не съм права, но ми се стори, че недоверието на Дийн към брат му го няма или поне е намаляло много. Искам си братята заедно, пък Crossing Arms .
Новото, не по-добро или по-лошо, а различно Сами Heart Eyes много ми харесва. Което е донякъде странно, защото ми харесваше и когато беше по-чувствителния и състрадателeн от двамата Crazy . Е, ако беше заради това, че е по-зрял след всичко преживяно, щеше да е друго, но и сега съм доволна, въпреки че причината е че няма душа.

PS. Ох, не мога да се въздържа: Лъки е от любимата ми порода кучета, като моите два 'звяра', които о-би-чам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 19:03 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт