SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 23 944
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • # супернатурална #
Добро утро!
Хе-хе, това гифче с облизващия се Кас е много яко. Тук разказваше за сцената с голия херувим. Трябвало да снимат как той говори на Дийн и Сам, които били с гръб към камерата. Джаред непрекъснато правел физиономии и Миша се разсмивал. Накрая Дженсън казал: Слушай какво! Не го гледай този, гледай в мен, съсредоточи се, и да я заснемен най-накрая тази сцена. Миша се стегнал, приготвил репликите, погледнал към Дженсън, а Дженсън направил така:

# 601
  • В средата на времето
И аз не съм гледала другите филми или сериали в класацията, но няма как Кас да не ги удари в земята. Няма такъв друг ангел Grinning Heart Eyes

Joy

Joy smile3521

# 602
Оооо Кас, хич не е за изхвърляне Joy
Обаче вече много ми писна от тази липсваща душа, искам ги ей така гушнати

и поздрав с любими http://www.youtube.com/watch?v=W3xVy3LyFiY

Люска, къф е тоя тъжен Сам в подписа бе, що така? Бих ти дала друго предложение за подпис ако искаш... по-различно hahaha

# 603
  Joy Joy

Накрая Дженсън казал: Слушай какво! Не го гледай този, гледай в мен, съсредоточи се, и да я заснемен най-накрая тази сцена.
Голяма е гад Дженсън  Twisted Evil  Joy

# 604
  • # супернатурална #

В предишната "приказна" серия и двамата бяха приказно красиви Heart Eyes Да видим в следващата как ще са Laughing

# 605
Не се и съмнявам, че ще са приказно красиви .... (особено Сам  Blush ... и Тренера разбира се  Heart Eyes).

За да не казват само че на съществата им светят очите ...  Joy Joy Ето едно доказателство  Mr. Green

За да бъде ангелски целият ви ден, една ангелска класация на BuddyTV - http://www.buddytv.com/slideshows/supernatural/sent-from-heaven- … angels-10968.aspxGrinning Нашият любим Кастиел е на първо място!!!!  newsm10

Браво на Кас. Аз специално никога не съм се съмнявала в него ..... Nº 1  Hug
И докато сме на Кастиелска вълна, нещо забавно ...

# 606
За да не казват само че на съществата им светят очите ...  Joy Joy Ето едно доказателство  Mr. Green

Joy Joy Поредното доказателство за Evil Sam  Twisted Evil.

Галя, сега ще са феерично красиви  Laughing.

А това са малко behind the scenes снимки, пуснати от Джим Бийвър миналата седмица. Не е дал никаква информация за тях в коментарите, но най-вероятно са от заснемането на епизод 12 How to Train Your Dragon. Самолет!?  Shocked
Тук ги има отново - http://plixi.com/6039689#/my_photos/home/6039689/page:1. Давам линка само за да се насладите на първите две снимки - каубой Джим на кон  newsm10.

# 607
  • В средата на времето
Давам линка само за да се насладите на първите две снимки - каубой Джим на кон  newsm10.

Убавец Grinning Отива му.

Злате, ти що така се чудиш за самолета? Grinning Сега прочетох коментара на г-ца Краули и ми просветна, че Дийн го беше страх да лети Crazy

Разглеждах снимките на Боби. Снимал той - вратата на своята каравана, а предната снимка е тази:

A colleague's trailer door. Crazy Joy

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 12:34 от Izida

# 608
  • # супернатурална #
Я, ама Джими какви моряшки татуси има Shocked Laughing

Ако Дийно се качи, пак ще слушаме "Металика" в негово изпълнение, щото го успокоява Joy

# 609
Злате, ти що така се чудиш за самолета?
Ами защо им е самолет, като ще си летят на гърба на дракона?  Wink Laughing

А таз снимка на господин режисьора Екълс е от фейсбук акаунта на Kim Rhodes (шерифката в градчето на Боби).

Харесаха ми коментарите, които са оставяли хората под снимката тук - Източник

# 610
  • гр. София
Хей, хей! Simple Smile wavey
Някой да иска плодчета?

За епизада: прекалено ми харесва сериала, за да кажа, че това беше лош епизод, но все пак не беше от най-силните. Липсваше ми някакво, макар и слабо, развитие на основната сюжетна линия, не научихме нищо ново например за чистилището, макар, че Кроули се появи (чудна поява, впрочем  Mr. Green)
Когато докара на Сами онази болезнена рана върху ръката в началото на епизода, неволно се сетих как през Средновековието осъдените, за които не било предвидено смъртно наказание, били дамгосвани с нажежено желязо или по лицето, или по ръката (на видно място), за да знаят хората, че това са престъпници. Бррр, добре, че Краули не прояви голяма жестокост и Сами не се мъчи дълго.
А, да, и Кастиел ми се искаше да покажат.

Между другото, в събота и неделя се поразрових из книгите вкъщи и намерих малко информация за Чистилището от кабалистична гледна точка.
Ако би ви било интересно, мога да напиша.

Слънчев ден на всички!

# 611
  • В средата на времето
Между другото, в събота и неделя се поразрових из книгите вкъщи и намерих малко информация за Чистилището от кабалистична гледна точка.

На мен би ми било Grinning Peace

Ами защо им е самолет, като ще си летят на гърба на дракона?  Wink Laughing

Мислиш ли, че буквално ще обяздват дракон?  Thinking Като във филмчето? Grinning Ще стане съвсем фентъзи Grinning
А на гифчето малко по-горе, от коя серия е тази благо-заплашителна някак физиономия на Сами? Laughing

# 612
Ами защо им е самолет, като ще си летят на гърба на дракона?  Wink Laughing
Мислиш ли, че буквално ще обяздват дракон?  Thinking Като във филмчето? Grinning Ще стане съвсем фентъзи Grinning
Едва ли, силно се надявам да не го правят, макар че с такъв екип сценаристи никога не се знае  Crazy. Просто бях останала с впечатлението, че този епизод ще бъде за това какво се е случило през едната година докато Сам и Дийн бяха разделени и това самолетче не ми се вписва много в картинката newsm78.
Спойлер в бяло - From Chicon: "Someone asked [Jared] about if he knows/will we find out how he got out of hell -- and he said that really hadn't come up in what they were filming so far [as of filming 6.09], though there is an ep coming up [possibly 6.12], that's going to go back in time (whether literally or just via flashbacks he didn't specify) and show Sam and Dean during the year between end of Swan Song and s6 -- and showing Sam watching but deliberately avoiding Dean. He sounded really enthusiastic about this ep so it sounds like it should be one with some answers in it. Someone asked about if we'll find out how he hooked up with the Campbells and he said yes, but that it was more about avoiding Dean than hooking up with them."  

А на гифчето малко по-горе, от коя серия е тази благо-заплашителна някак физиономия на Сами? Laughing
От Swan Song когато  Луцифер си говореше със Сам -  http://www.youtube.com/watch?v=6MyDBKAJBhQ&feature=related

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 14:10 от Злата с метлата

# 613
  • гр. София

На мен би ми било Grinning Peace

Ето тогава  Simple Smile

По време на смъртта си индивидът преминава през няколко различни измерения. Целта на това преминаване е да се достигне следващото стъпало в развитието. При настъпването на смъртта човекът не умира напълно, психологическият му АЗ  кръжи над трупа за кратко докато бъде осъзната и възприета идеята за смъртта. Мъртвият си „припомня” целият си досегашен живот, осъзнавайки постъпките си и последиците от тях. Това „припомняне” може да носи задоволство или много силна болка в зависимост от добрите или лоши постъпки, извършени приживе. По този начин личността прави цялостна преценка за своя живот.
След като това „припомняне” завърши, следва преминаване през т.нар. чистилище, където се отразяват несъвършенствата от отминалия живот. Смята се, че това може да бъде доста труден и продължителен процес, в зависимост от това колко закони са били нарушени. Резултатът от очистването е, че изначалният съд и опрощение биват извършени от собствената пробудила се съвест на индивида и така душите според заслугите си отиват в Небесното царство, Рая, биват инкарнирани веднага в ново човешко същество или отиват в Ада (Гехином).
Ако душите се издигнат до Небесното царство, това значи, че са завършили пълния цикъл от прераждания в постепенна бавна еволюция.

Разликата между Рай и Небесно царство е тази, че от Рая душите биват инкарнирани наново, а от Небесното царство – не.

И за Адът имам нещо интересно (поне според мен), но ще ми стане много дълъг поста. По-нататък ще го напиша.

# 614
  • В средата на времето

Благодаря ти. Това много кореспондира с теорията за прераждането по принцип. Има една хубава книга "Пътя на душите"  на Майкъл Нютън.
Инфото за чистилището беше интересно и ми допада като идея, но в SPN не са се облегнали според мен точно на тази теория.

Общи условия

Активация на акаунт