SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 23 914
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Аз ще кажа, че това е едно много градинарска снимка на Сам и трябва веднага да се направи на лого и да се ковне на външната порта на градината Grinning
Нали?  Laughing Все едно за тях са я правили.

но намерих това. Качвано ли е тук?
Ами не си спомнам дали от тук, но съм го виждала. Наистина е  добро. Grinning

Щом сподели и предпочитанията си вече, направо си си за темата Grinning Винаги много се радваме на всички нови фенки на Сам newsm03
Точно така  Laughing. Добре дошла!

# 661
Карчева, добре дошла и от мен Grinning
Дали не е време за нова анкета: "Кой ви е любимият герой от Supernatural?" Thinking Подозирам, че резултатът ще смълчи трибуните на стадиона Joy

# 662
3) Е, сега, за какво да ги оставям двамата?! Фейчето ако искаше да е насаме с него, щеше ли да ме измъкне от стадиона и да си ме прибере в градинката Flutter Joy

Много ясно, тримата ще ни е къде-къде по-интересно.  Flutter А и по-лесно се броят звездите, ще си ги разделим на три Joy

Въх, фейско-демонски – градинарско-пан-Самски – извънземно-кучовски разврат #Crazy ! Е те т’ва трябва да се види от всички, по NG или по-добре на живо, кацнали на оградата на градинката. Като имаме предвид и множеството професионални инструменти, със сигурност ще има какво да научим Peace . Галче, може би ще е наистина по-добре да не влизаш, 'щото място не остана незапълнено, а да си останеш с мен Wink . Можеш обаче, като щатен отговорник по озвучаването, да развинтиш фантазията си, тръгвайки от базовите зън-зън-фиууууу – СССССССС-коп-поволи, бите, имаме целу ночу – ‘идвам с мир’-рррррр-ръф елементи.

КАРЧЕВА, Hug

Добре дошла в гореописаната градинка Mr. Green !

Поне три неща ми харесаха в ‘Здрач’: колата на вампира, ‘Linkin Park’ и идеята за аромата на друг човек като ‘наркотик’ (тук аз съм и пристрастена и дрога Peace ).

Хайде ако изгледаш "Новолуние" и "Затъмнение" да споделиш ще блестиш ли или ще бягаш? Grinning Wink

Izida,

Почти те разбрах, но ако изгледам продълженията съвсем ще ми се изЯсни, нали? Ще се постарая, но не мога да обещая. Благодаря   bouquet на всички, които ми помогнаха да разбера закачките от 6.05 и да наваксам донякъде културната си изостаналост ooooh! .

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 15:23 от Impala

# 663
  • В средата на времето
Дали не е време за нова анкета: "Кой ви е любимият герой от Supernatural?" Thinking Подозирам, че резултатът ще смълчи трибуните на стадиона Joy

Joy аха, как не...Може да са смълчани трибуните от недостиг на въздух, не за друго Joy Ние и за това се радваме на всяка нова фенка на Сам, защото на Маракана вече НЕ СЕ диша Crazy Joy

# 664

Joy аха, как не...Може да са смълчани трибуните от недостиг на въздух, не за друго Joy Ние и за това се радваме на всяка нова фенка на Сам, защото на Маракана вече НЕ СЕ диша Crazy Joy

Какво ти не се диша, реално истинските мараканки сте ти и Мириел, останалите са такива лакомии, че не е ясно в кой момент кое място обитават Laughing

# 665
  • В средата на времето
Почти те разбрах, но ако изгледам продълженията съвсем ще ми се изЯсни, нали?

Няма да те мъча Grinning Веднагически ти изяснявам - фенка на Ед ли ще си или на Джейк. Това е вододела в сагата.  Grinning Wink За да ти блесна Джейк кат Слънце обаче, ще трябва да минеш Новолуние и Затъмнение  Grinning Аз за това някак в бъдещето го поставих тоз въпрос Laughing

# 666
Почти те разбрах, но ако изгледам продълженията съвсем ще ми се изЯсни, нали?

Няма да те мъча Grinning Веднагически ти изяснявам - фенка на Ед ли ще си или на Джейк. Това е вододела в сагата.  Grinning Wink За да ти блесна Джейк кат Слънце обаче, ще трябва да минеш Новолуние и Затъмнение  Grinning Аз за това някак в бъдещето го поставих тоз въпрос Laughing

А за да й светне съвсем всъщност трябва да прочете книгите, защото ако чакаме на Затъмнение Джейк да й хареса, ще съмне и ще мръкне стотина пъти Laughing

# 667
  • В средата на времето
Какво ти не се диша, реално истинските мараканки сте ти и Мириел, останалите са такива лакомии, че не е ясно в кой момент кое място обитават Laughing

Ау, ей сега ще влети Злата на метлата, барабар с котките и ще стане кълбовидно положението Joy Да, не е лошо да се пусне една анкета в следващата тема, ей така, за преброяване на пилците Grinning. Но мисля, че за да се спре това разкрачване между Градината и Маракана, отговор тип "и на двамата" (разбирай съм фен) трябва да се изключи автоматически Crazy. Трябва да им се минимизира възможността за избор Mr. Green

А за да й светне съвсем всъщност трябва да прочете книгите, защото ако чакаме на Затъмнение Джейк да й хареса, ще съмне и ще мръкне стотина пъти Laughing

Ма разбира се, че книгите Naughty Филмите за нищо не стават Crossing Arms Crazy

# 668
Izida, Fairy, Hug

Благодаря ви за вниманието. Понеже не искам да ставам причина за спам в темата, ще повторя само, че ще се постарая.

PS. Ох-х-х-х, като ви гледам така подписите един след друг, един след друг... Нямам избор, оставам си ‘разкрачена’ Mr. Green . А дано Praynig !

# 669
  • # супернатурална #
Само ми е чудно Галчето какво ще брои през това време  newsm78  Mr. Green
Галчето ще гледа и ще се учи Mr. Green Joy

Shocked Бря как са се разпищолили Joy Ей, човек да не излезе едно кафе да пие  Crossing Arms ...На звездоброенето останах с пръ(чка)ст в уста! Освен да броя в така представената ситуация...въздишките на Сами Flutter
Може и вие да научите нещо за ...въздишкоброенето Whistling Laughing

# 670
Импала, избери мен  Grinning   (не поглеждай наляво)  Шпагатът не винаги е най-добрата позиция  Mr. Green

# 671
Но мисля, че за да се спре това разкрачване между Градината и Маракана, отговор тип "и на двамата" (разбирай съм фен) трябва да се изключи автоматически Crazy. Трябва да им се минимизира възможността за избор Mr. Green

Ей, усетихте, че Дийн ще вземе да го издуха и веднагически почнахте да мислите стратегии как да запази преднината си Laughing

# 672
  • # супернатурална #
И понеже сама си нацелих слабото място Blush

Ън, ду, троа.....не са звезди, нещо ми скрива гледката Joy ooooh!

# 673
  • В средата на времето
Ей, усетихте, че Дийн ще вземе да го издуха и веднагически почнахте да мислите стратегии как да запази преднината си Laughing

Моля, моля...форсирането на избор е твой патент Mr. Green Joy Просто се възползвам Wink Hug btw, припомни ми на кой въпрос съвсем "невинно" и "без да искаш" ни подля вода на Мараканки с една анкета  Crossing ArmsJoy

# 674
[...] На звездоброенето останах с пръ(чка)ст в уста! [...]

E, като виден кучкар, Градинарят сигурно обича да хвърли пръчката надале-е-ече и после да му я връщат с уста.

lili0909, Hug

Аз ако можех да изберя, нямаше да се мъча вече почти четири години. Но пък колко сладко ми е мъчението.

Вляво нИ моЙ погледна, никога.

Общи условия

Активация на акаунт