Първата брачна нощ и обичаите...

• 39 457
  • 150
  •   1
Отговори
# 135
  • София /Абсурдистан
Гледам и не вярвам на ушите си...

# 136
  Дервишовото семе на Николай Хайтов Heart Eyes

# 137
Препоръчвам порция сурови охладени пилешки дробчета. Или в краен случай - порастване и поемане на отговорност като възрастни хора.  Rolling Eyes

И аз за пресни пилешки карантии съм чувала,ама чак охладени..Да не му вземе на юнака бърже,бърже да му спихне мъжеството.. Grinning  

# 138
Препоръчвам порция сурови охладени пилешки дробчета. Или в краен случай - порастване и поемане на отговорност като възрастни хора.  Rolling Eyes

И аз за пресни пилешки карантии съм чувала,ама чак охладени..Да не му вземе на юнака бърже,бърже да му спихне мъжеството.. Grinning  

Ами представих си ги двамата умници как вадят една замразена тухла с дреболии и я джаскат по чаршафа. Simple Smile

Мъжът да бъде мъж и да се пореже на скришно място. Ама че драма, кръв има навсякъде. Кой знае колко генерации лъжат родителите си, а родителите се правят, че им вярват.

# 139
  • Между гори и планини
Пълно неспазване с обичаите - синът ни беше на 1г и половина. Подписахме на обяд, сложихме детето да спи следобед и консумираме брака 😁

# 140
  • София
Добре и какво го правят тоя гълъб.. Като имам нужда от това нещо щото сме го правили с моя приятел и сега дойде време да се оженим а не искам да разочаровам нашите... Sad
Ваканция ли ви пуснаха или?

# 141
Гледам и не вярвам на ушите си...

Слушам и не вярвам на очите си Simple Smile

# 142
Първата брачна нощ преброихме парични подаръци и легнахме. Толкова уморени ние бяхме Grinning

# 143
След сватбата се прибрахме повече от изтощени, мъжът ми махаше фуркетите от косата, говорихме си и четохме картички с невероятни пожелания, някои от които направо ни просълзиха, и накрая на разсъмване полуживи-полуумрели уважихме традицията. 😁😁😁
Не сме спали в различни къщи преди сватбата, стори ми се нелепо, като живеем заедно 2 год преди това.

# 144
  • пловдив
преброихме парите и заспахме:)

# 145

Това се очертава като новата традиция.

# 146
  • София
Въиййй, инак ако не ги бяхте преброили веднага същата вечер, сигурно нямаше да можете да заспите?!  hahaha Joy Joy Joy

# 147
  • пловдив
Нямаше да, всички вече така правят. Кой ще прави секс в 3-4 ч през нощта след цял ден лудница. Броиш мангизите и отнасяш плувката

# 148
  • София
Нямаше да, всички вече така правят. Кой ще прави секс в 3-4 ч през нощта след цял ден лудница. Броиш мангизите и отнасяш плувката
Ма как ще заспиш, ако не си си преброила мангизките, нали заради тях си я дигнала тая сватба  Laughing?! Къф ти секс, мангизите са важни - за тях умора няма 3-4-5 часА - няма значение  Joy!

# 149
  • пловдив
Ми че как... заради мангизките се взехме и като ги разделихме на две и то направо не си заслужаваше....Броим и после спим

Общи условия

Активация на акаунт