Първата брачна нощ и обичаите...

• 40 428
  • 150
  •   1
Отговори
# 90

Да, моля! Предполагам не стоят религиозни вярвания зад това решение щом не сте си "първите".

# 91
Simple Smile Да бяхме заедно близо година преди да се оженим, дотогава не бяхме се радвали един на друг по този начин. Но това са нашите възгледи, на никой не ги натрапваме.
P.S. Понеже знам,че ще се зачудите ! Не сме си били първите така да се каже.

Би ли обяснила?
Кое по-точно ?Това,че така сме решили ли ?
Ще го обобщя-религиозни християнски възгледи.
Иначе и аз има само булчинската рокля на следващия ден.Ходих с неговите дрехи  Mr. Green

# 92
А тези християнски възгледи са се появили у вас след като сте правили секс с други хора или преди това?

# 93
Защо нападате така? Тук е за да си споделяме, не да се надаме.

# 94
Защо нападате така? Тук е за да си споделяме, не да се надаме.

Кой напада, бе шматка?! Питаме най-възпитано и непредубедено, ако не й харесва може да не отговаря.

# 95
А тези християнски възгледи са се появили у вас след като сте правили секс с други хора или преди това?
След това, но е просто фактология няма никаква връзка между едното и другото.
Просто живееш по едни правила, после решаваш по други.Това е ...

# 96
Просто живееш по едни правила, после решаваш по други.Това е ...

Така е! Поздравления, че си намерила човек, с който да споделиш новите си разбирания. Няма много двойки като вас, не знам дали сте изчезващ или новозараждащ се вид. Peace

# 97
Благодаря, надявам все с всеки да е така Simple Smile.Аз предполагах,че ще ви заинтригува, но какво казах това е въпрос на личен избор.
Всеки сам решава за себе си  кое е правилно и не Simple Smile. Не знам колко има такива като нас, но то и не се афишира. Wink
P054_GRL  Heart Eyes

# 98
И аз по християнски се опъвах и чаках първата брачна нощ,но бързо се разбра,че съм попаднала на черен арап,а не на християнин.

# 99
И аз по християнски се опъвах и чаках първата брачна нощ,но бързо се разбра,че съм попаднала на черен арап,а не на християнин.
Mr. Green
Нищо , уж по-хигиенично е Wink

# 100
Хигиена ли?Имах предвид арап по душа.А черен беше поставено за по-образно.За цвят един вид.

# 101
 Laughing
Тогава на печелившите честито Simple Smile

# 102
Не бих поела този риск.

# 103
Rolling Eyes
Кой по-точно ?

# 104
Да не познаваш бъдещия си съпруг откъм тази, хм, доста съществена част  от семейния живот.

Общи условия

Активация на акаунт