Първата брачна нощ и обичаите...

• 39 459
  • 150
  •   1
Отговори
# 30
Три дни преди сватбата се прибрах у нас,за да организирам моминското си парти.Ето,първата традиция,която спазих.видяхме се в деня на сватбата,когато дойдоха в къщи.Значи три дни е бил на пост,молитви,уиски и стриптизьорки.Той също имаше ергенско парти.Искаше по някое време да ги слеем,след полунощ.Казах му:хайде престани,ама че глупости!!!Той и до сега не знае,какво правихме на моето парти.А то беше незабравимо.В първата брачна нощ не спазихме традицията,защото бяхме ужасно уморени.но на сутринта уважихме обичая.

# 31
Да, имахме първа брачна нощ, макар и не във вида на девствеността или в клишето на секси-бельото! По-скоро ставаше въпрос за трепета на това ВЕЧЕ да сме женени, а не просто гаджета. В деня след сватбата имаше празнуване втора серия с родителите и най-близки гости, та го отнесохме почти като втора сватба.

Това звучи толкова прекрасно! Ето това е един прекрасен начин да се опише първата ви брачна нощ.

# 32
Трепет от това да сме женени?Аз една година след сватбата забравях,че съм омъжена.И всеки път,когато мъжът ми ме представяше като:жена ми,за секунди не загрявах,че говори за мен.

# 33
Към авторката: Да, имахме първа брачна нощ и макар и уморени пак имахме време и желание за секс и ласки... Бельо не ми трябваше кой знае колко Wink Въпроса е до желанието и на двамата! А на следващата сутрин беше супер, събудихме се, бяхме в нашия си апартамент, в който влязохме вечерта на сватбата (имахме само матрак, маса с 4 стола и хладилник) и бяхме женени... АМи сладко беше.... Относно ритуалите и особено девствеността - отживелици....

# 34
  • Sofia
Пихме блага ракия

# 35
# 36
  • Sofia
Блага е ракията, която се раздава след ритуалното дефлориране на невястата в първата брачна нощ и която символизира прехода на девицата в жена. Аз съм женаааааааааааа  Hug
Женаааа  Hug

# 37
Не ми казвай, че си била девствена!

# 38
  • Sofia
Е ква да се омъжа - недевствена  Shocked

# 39
Е ква да се омъжа - недевствена  Shocked

Разбирам те, ти все пак, вече си една популярна личност, трябва да пазиш имидж  Wink

# 40
Преди -айсет години интригата вече не дали булката е девствена, а дали е бременна. Сега интригата е дали малкото шаферче е дедето на младоженците.  Laughing
Модферно е да е бременна или да не е?

По скоро, вече с дете.

# 41
Имаше ли петелска кръв? Нали знаеш какъв е обичаят? Показва се чаршафа и ако има кръв, коли се най-големия петел и от кръвта му се капва в ракията. И чак тогава се пие "блага" ракия.
Та имаше ли петел при вас?

# 42
Показва се чаршафа и ако има кръв, коли се най-големия петел и от кръвта му се капва в ракията.

Това звучи ужасно! Като оставим факта, че е нехуманно убийство на животно, останалата част звучи като рецепта за някаква отвара, доста вещерско.

# 43
Е, на Гергьовден по-малко вещерско ли е да се коли агне и да се мажат праговете на къщата с кръвта му?

# 44
  • Sofia
Имаше ли петелска кръв? Нали знаеш какъв е обичаят? Показва се чаршафа и ако има кръв, коли се най-големия петел и от кръвта му се капва в ракията. И чак тогава се пие "блага" ракия.
Та имаше ли петел при вас?
Имаше  Grinning и свекървата пусна златна пара затуй, че имат честна снаха!

Общи условия

Активация на акаунт