Първата брачна нощ и обичаите...

• 39 451
  • 150
  •   1
Отговори
# 45
Е, на Гергьовден по-малко вещерско ли е да се коли агне и да се мажат праговете на къщата с кръвта му?
Ужас! Това в днешно време ли се случва? В Европейска държава? Какво е това зверство, бе хора!?
Моля, нека се придържаме към първата брачна нощ без животниски жертви
Отвратена съм , направо ми се реве, честно ви казвам.

# 46
  • София
Хайде, стига си се гнусила! Добре че не виждаш какво се случва с животните в месопреработвателните заводи, дори там, където живееш! Направо би ти се отяло месо! В убийството няма нищо хуманно, защото си е убийство! Между другото, всичките тези приказки за хуманното убиване на животните не е за доброто на животните, а да не се били отделяли стресовите хормони, т.е. за благото на всизкателния потребител!

# 47
На 4 сеп.беше сватбата и нямаше романтична брачна нощ.Точно тогава за лош късмет бях неразположена. Mr. Green
По повод обичая с кръвта по чаршафа...Когато загубих девствеността си нямаше капчица кръв и тъй като не се считам за изолиран случай  Mr. Green ми е любопитно.Как ли са процедирали навремето в такава ситуация.Уж девствена пък няма кръв а трябва да показва чаршаф обагрен newsm78

# 48
Когато загубих девствеността си нямаше капчица кръв и тъй като не се считам за изолиран случай  Mr. Green ми е любопитно.Как ли са процедирали навремето в такава ситуация.Уж девствена пък няма кръв а трябва да показва чаршаф обагрен newsm78
Eто това и аз се чудя! По принцип мъжете казват, че се усещало когато е девствена. Но ако е неопитно момче, което не знае какво трябва да усети? И особено ако мама и тати са му подшушнали да гледа за кръв? Илил пък ако той не е достатъчно можещ за да си двърши работата? Тогава момичето ли е било виновно и пращано с магаре да обикаля!?

Обаче има и друго-еволюцията! Помня, че мама се притесняваше, че нямам последните ми 4 зъба, които трябва да порастнат след 18 години, но се оказа, че нямам карени изобщо. Зъболекарят обясни, че все по-често се случва, защото са закърнели и не са нужни на тялото вече. Дали и химена не закърнява с еволюцията? Аз съм чувала от баба ми и от майка ми, която не е много млада, че при тях имало доста кръв. При мен нямаше, само после леко щипеше като се измих. Химените са толка различни, колткото жени има по света, но все пак повече и повече жени казват, че не е имало кръв или ако е имало то е било капчица, две.
Нека не забравяме, че от както са се появили първите хора до сега всяко поколение е било по-добро от предишното, като версиите на Уиндоус-всяко ненужно нещо вече почти го няма само тук таме се среща.

# 49
P054 GRL,а ти месо ядеш ли?

# 50
....По повод обичая с кръвта по чаршафа...Когато загубих девствеността си нямаше капчица кръв и тъй като не се считам за изолиран случай  Mr. Green ми е любопитно.Как ли са процедирали навремето в такава ситуация.Уж девствена пък няма кръв а трябва да показва чаршаф обагрен newsm78

И при мен нямаше. И при много момичета. Навремето са ги нарочвали. Не са им вярвали и нали знаеш ритуала- по нощница върху магарето (с гръб обаче, не като да се язди) и водят момата у дома да я върнат на баща и.  Sick Добре, че не живеем в тези времена.

Ние спазихме традицията да спим отделно преди сватбата, въпреки, че от години вече живеехме заедно. Първа брачна нощ имаше в хотела на ресторанта в който празнувахме. Бяха ни дали апартамент и ние си оползотворихме часовете до сутринта много романтично. И първа брачна сутрин имаше....  Embarassed

ПС На никого не позволявам да ми се вре в чаршафите, да пита и разпитва и т.н. Това не е нормално!

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 09:22 от Женя 83

# 51
Хм, аз бях почти в 6-тия месец на сватбата, така че ако някой беше извадил блага ракия, щеше да стане доста смешно Simple Smile
Бабичката ми, лека и пръст, много я обичах, та тя много се интересуваше от сексуалния ми живот, но понеже ме беше срам да се обяснявам на баба ми, и все и казвах, няма никой бабо, сама съм си. Когато я запознах с бъдещият ми мъж, и съответно трябваше да преспим в нейната къща, тя го прати да сече дърва (баба използваше всяка мъжка сила, попаднала дори за кратко в дома и Simple Smile )
А мен ме привика в нейната стая, и изрови от един сандък една бяла нощница, едновремешна, ръчно такана, и заяви, че ще сложи бели чаршафи, да си сложа нощницата да си легна, и той като дойде лекичко да я повдигна, ама не съвсем, той щял да свърши работата не било страшно. Умрях от срам  Embarassed  Бабето можеше още детайли да описва, това и беше любимата тема, все пак беше фен и на еротичните издания от рода на "Аз и ти" и т.н. , но аз избягах, то срамота....баба ти да ти дава акъл как се прави секс....

# 52
  • Linz
Сигурно и трапезата ще ви е веганска... или поне вегетарианска.

Каква първа брачна нощ, ние имахме 13-годишен съвместен живот и две деца на 8 и 5 г. А някои булки са били бременни- срам, срам...
Никакви традиции и обичаи, просто си узаконихме връзката.

# 53
Рени, не знаех, че сте подписали. Честито   bouquet

# 54
Ужас! Това в днешно време ли се случва? В Европейска държава? Какво е това зверство, бе хора!?
Отвратена съм , направо ми се реве, честно ви казвам.

Ах, ужас. При вас на животните сигурно първо им обясняват колко ще им е хубаво на онзи свят.

# 55
  • Linz
Ескарина, мерси. Направихме една година брачен живот Simple Smile
Не било толкова страшно.

# 56
Аз мога да се похваля с прекрасна първа брачна нощ  bowuu

Сватбата нарочно направихме дневна, а вечерта имахме резервация в хотел извън София. Сватбата беше организирана така, че ние да не се занимаваме със събиране на подаръци, прибиране на маси и т.н.т. точно в 19.00часа се преоблякохме, взехме микрофона на диджея , сбогувахме се с гостите и отпрашихме към хотелчето. И да! имах първа брачна нощ в стая с джакузи, украсена с рози, шампанско, плата с плодове и сирена и т.н.т. и ДА! правихме любов и си направихме бебе! Може би не съм единствената забременяла в първата си брачна нощ, но при мен беше факт, седмица преди сватбата бях при майка, а на следващия ден заминахме на сватбено пътешествие, което беше изключително натоварено като програма и няма как да е станало бебето там))))))))))

Колкото до традициите - не бях девствена естествено, но направихме годеж по старите традиции и сватба по наши определени правила. Доволна съм и вече 6-7 ма година си спомням с усмивка за прекрасния ден Hug

# 57
И аз нямах кръв при първият полов акт. Даже си спомням, че много се учудих, очаквах кръв, болки, а нищо такова не се случи. Явно съм от новото поколение жени със закърнели химени Laughing И дано да закърнеят на всички жени, че толкова е унизително и несправедливо това изискване за доказателство за девственост Sick. От къв зор Rolling Eyes

# 58
По повод обичая с кръвта по чаршафа...Когато загубих девствеността си нямаше капчица кръв и тъй като не се считам за изолиран случай  Mr. Green ми е любопитно.Как ли са процедирали навремето в такава ситуация.Уж девствена пък няма кръв а трябва да показва чаршаф обагрен newsm78

Бях чела книга за едно момиче, което беше изнасилено от турчин, та тя в първата си брачна нощ с любимия си, за да не се посрами беше скрила до дюшека сърцето от заклан същия ден петел и в него се беше запазила свежа кръв да накваси чаршафа. Не знам дали наистина може да се направи.

Но ако си "честна" и очакваш кръв, пък няма ...  не знам, кофти  Rolling Eyes

# 59
  • София
Ние имахме хубава брачна нощ. Мъжът ми не пие алкохол и на сватбата не беше пиян като прасе, а  съвсем леко почерпен и затова беше в кондиция да си изпълни съвестно задълженията. Сватбата ни беше вечерна и продължи до 3 и половина през нощта, но въпреки това имахме сили. Както каза съпругчето - "Не всеки ден ми се случва да правя секс с булка"  Laughing Аз пък се бях издокарала под роклята с дантелени бикини, бели жартиери и чорапи и само свалих огромната пола и останах по тях и корсета на роклята. Доста секси комбинация беше  Blush Единственият минус на брачната нощ беше безобразно сктрцащото легло в хотела  ooooh! Направо ми скъса нервите в началото, но после го обърнахме на смях  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт