Рита мъничко детенце в АПРИЛСКОТО коремче

• 21 659
  • 674
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
ДУ момичета,дано имате хубав ден. Аз от днес съм отпуска за две седмици  Crazy
Провокира ме поста на Дани и Емо за сестра и. И аз съм почти на 30,от Варна съм,но с ММ живеем на квартира-по ни е добре сами. Излиза ми се, живее ми се, не бях готова да се затворя в нас. Първата ми бременност дойде неочаквано и приключи така бързо. Помислих си,че някой е видял че не съм готова.
Всяка година си правя екскурзия на някое хубаво място. И тази имах план,но дойде бебче. Коренно различно приех новината. Май искам да се затворя в нас:) И ми харесва промяната.
По принцип съм малко вманиачена в чистотата-пердета пера всеки две седмици, стирка-сутрин и вечер-да не би докато сме на работа нещо да се напраши. Мразех,ако нещо не е на мястото си.Чистила съм баня посред нощ,щото ми се привидяло петно от водата. Мразя неизмита чаша до мивката,чаша сложена без подложка. Сега май не ми пука. Не съм мила банята от 2 дена,пердета не съм прала от 2-3 седмици, прозорци също не съм чистила от толкова. Сега след вечеря сядам с ММ и си говорим, а преди той задрямваше докато аз изчистя ПАК.
По добре пълна и разхвърляна къща,отколкото празна и подредена. Пък ти си знаеш, че си добра майка. На детето надали му пука,че не си измила чинийката-нали е изведено,щастливо. Важно е ,че и на теб не ти пука.
Пък един ден и тя ще има бебе и ще започне да те търси повече,да повтаря твоите стъпки.
Аз за добро утро много се отплеснах, ама съм горда с тази промяна,която изнервяше май всички около мен.
Хубав ден  bouquet

# 451
  • Варна
e.damyanova и аз така. Ставам доста пъти да пишкам-това ме разсънва. Позите не са ми удобни-обичам по корем. И като цяло нямам здрав сън-ама май при всички тук е така.
Някой беше казал за спането на лявата страна-ама на мен ми изтръпва целия ляв крак. Докато с дясната страна нямам този проблем.
Аз днес съм само на ЖК„ ама ще чакам вашите резултати от ФМ

# 452
Добро утро и от мен. Стискам палци на Дручка за момиченце. Да се отчете веднага след прегледа.

Аз пък днес сутринта ако знаете какво си причиних - ставам и отивам в кухнята да пия едно от хапчетата, което се пие преди хранене. В просъница съм взела от Пренатал-а. Глъгнах го и докато затварях шишито се усетих. Пих и другото хапче. Легнах си за 15-20 мин и като станах така ме засили към банята, че не можах да повярвам. Повърнах и двете хапчета. Такъв горчив вкус не съм имала през живота си. Ужас. Сега пия фреш и той не може да го оправи.

И след този "хубав" пост пожелавам слънчев и усмихнат ден на всички.

# 453
  • София
Добро утро и от мен.

Присъединявам се към групата на лошо спящите. Понеже и аз обикновено спя по корем, а сега не мога, голямо нагласяне пада - то са възглавници, то са "напъни" да спя на лявата страна. Разбира се, по някое време ми омръзва и трябва да си намеря ново място и поза и се започва цялата процедура по нагласянето отново. Отделно, ставането и пишкането са допълнителни фактори за разсънване нощем. И от дълбокия ми сън няма и помен.

Поздравявам Mwpo , за това че е осъзнала най-важното и не робува на разбиранията си за чистота повече. Не става въпрос за занемаряване, а просто за по-спокойно отношение. Браво!  bouquet
Иначе утре съм при моята си лекарка за консултация. Успех на всички, които ще имат новини за бебчетата днес.

# 454
Здравейте и от мен!
Включвам се само, за да пожелая много положителни емоции при срещата с бебчетата ви днес на консултациите. Отбийте се да кажете как са сладурите  Party

За съня - какво да кажа, будя се през около два часа, от които само веднъж ходя до тоалетна, а през останалото време просто отварям очите и гледам в точка  Crazy Много странно, преди имах спокоен сън, но пък го приемам и като "суха тренировка"  Laughing

Хубав и усмихнат ден   bouquet

# 455
Добро утро, мами! Всички май сме с нарушен сън... няма как. Все пак и на бебока трябва да му е удобно Simple Smile Я си помислете на него какво му е  Crazy
Иначе аз вчера бях на ФМ и малко се поуплаших, затова не писах веднага, но сега след като премислих нещата съм по-споко. Оказа се, че кръвоснабдяването на бебчо не било много добро, та ми изписаха и на мен Магнерот. А заради това, че не качвам килца хранителна добавка Дева Плюс. За Магнерота знам, че много от вас го пият, ама я кажете тези витамини взима ли ги някой  Rolling Eyes те са за смучене и за пиене. Освен това ми препоръчаха и ехокардиография, но за това друг път. За пореден път доки потвърди, че е мома, но вече няма никакво значение  Laughing
И така ...Хайде сега ви пожелавам един слънчев и усмихнат ден !

# 456
  • София
AlexNM, честити розови гащички!!!  bouquet

kuester, прегръдки и прекрасен положителен ден и на теб!!!  Hug Hug Hug

Дани и Емо, изобщо не обръщай внимание на сестра си! Някой ден ще разбере, а ако нер толкова по-зле за нея! Всички мои приятелки, между тях има такива със страхотни кариери, доста добри доходи и пътували почти навсякъде по света, накрая казват, че нищо, ама нищо не е по-важно от децата и нищо не може да замести тази радост!!! Но просто, тези които нямат деца (то и аз съм от тях), не го разбират докато не се сдобият с такива!!!  Hug Hug Hug

# 457
  • София
Добро утро, мами  Simple Smile
как не ми се работи в този слънчев ден...но набързо ви изчитам и се захващам със задачките.

Само да си кажа, че и аз продължавам да се будя поне по 2-3 пъти през нощта и вече към 4 часа - край, няма заспиване...брутално е просто. Иначе други оплаквания нямам  Blush

vania_svet аз няколко пъти съм повръщала от прентал-а и за това всеки път го пия по различно време, когато преценя...даже не го пия всеки ден.

До скоро и хубав ден!

# 458
Eл Би Ен, както и всички други мами, де - това за чистенето, децата и кариерата също смятам, че е точно така - и аз съм на Вашето мнение. И макар да съм страшно амбициозна по принцип - имах едни планове след Правото да записвам още една магистратура или доктарантур и не знам си какво, но..... сега като бебо е на път да се появи, май нищо вече няма значение и толкова не ми се занимава с нищо друго - даже и не ми се работи, което е много странно за мен - винаги съм обожавала работата си, а сега се чудя как да се скатая и да си пиша с Вас, за да се чуваствам по - близо и до бебо  Peace

# 459
E не ма да се плашите ,аз ви водя по безсъние от 3 ч съм будна,
а колко мързелива съм станала ,преди пусках прахосмукачка 3 пъти дневно ,и аз като една луда всичко да е на мястото си ,както съм го сложила така да го намеря ,моят мъж горкия си разбира какво е да живееш с луда жена ,но сега банята не съм я пипала въобще ,не си давам зор ама никак ,единствено с прането и гладенето не мога да се разделя ,гладя всичко ,но това е навик ,така съм живяла до сега ,не мога да си легна дори ако чаршафа ми не е изгладен или какво то и да е ,но за другото съм си дала почивка и бани и мани ,ще чакат като родя kato имам време ще го направя кат не  NeWS78,мъжо то да се хваща ,без това помощ от никъде  :Мwpo
, и аз като теб след едно раждане на 16 ,реших че ако родя няма да е преди 30 .
аз вече бях наистина готова за дете в всякакъв смисъл .

# 460
Добро утро!
За безсънието-нощеска съм ставала 5 пъти до тоалетна,а сутринта последно се събудих в 5 часа и повече не можах и да заспя,а в същото време пък ми се спи,но не мога...Не знам какво става....
Иначе и аз съм станала доста мързелива,понякога имам чувството,че ме мързи даже да гледам,преди като че ли не бях така с предните бременности...
Ама другия проблем е,че забравям много,много....А няма да ви казвам колко затъпяла се чувствам ooooh!

# 461
Това с безсънието го карах с първата бременност.Слава богу сега спя като буба.По изморена се чувствам.Детенце подсмърча,май и аз натам отивам.Боли ме гърло и ми се лежи.
Времето се развали,а боба ми неще да се свари.Хубав ден ви пожелавам.Отивам да се поизлегна,че всичко ме боли

# 462
Добро утро и от мен милички, покрай този ремонт дух не ми остава събота и неделя да напиша някой ред. Едвам смогвам да ви изчета. Можете и мен да ме запишете в групата на събуждащите се нощем.А на всичкото отгоре събота и неделя вече не мога да си поспивам както до преди до 9 - 10 сега в 8 се ококорвам и немога да заспя. Или кръста ме боли или ми е дисконфортно.......чудо направо Simple Smile А и се старая вече да спинкам на ляво - ама е много трудно.Преди спях по коремче, в началото на бремеността, се стараех по гръб- а сега било добре на ляво - аз към края мисля че най-добре ще ми е на закачалката.......Wink
Дручке стискам палци за розови гащи.

Мами да ви питам някой има ли наблюдение върху следните колички, разглеждах ги и една приятелка ме посъветва да си купя триколка, нейната количка е на бертони и е много доволна. Аз харесах тези модели и не знам кое е по-удобно.Друга приятелка с Hauk ми каза че не е доволна и ме посъветва да си избера друг модел, не била маневрена и т.н
аз се спрях на тези модели и се чудя много-ако някой има наблюдения моля нека да ги сподели :http://www.kolko.bg/bg/hauck-condor-bg/p/1179465 (има я и в Малечко на околовръстния за същата стойност - само за инфо) и http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … ae99b0f278616a24b

# 463
Мама Лиа-на мен по-удобна ми изглежда тази на Хаук,а и моя приятелка каза,че не е доволна от триколката....Аз лично нямам големи наблюдения,понеже не съм ползвала триколка....
Може би като ги видиш на място и ги пробваш ще си решиш най-лесно и правилно.

# 464
Добро утро и от мен в този мрачен ден, дано само добри новини да имаме  Praynig Нека и аз да се отчета, че вчера не ми се пишеше бяхме на късната ФМ при д-р Яков в МД, всичко с бебо е наред огледан е доста обстойно отвсякъде ръце, крака, органи, лице има си всичко и всичко му е на мястото мъж е на 100 %, а вече го имаме и на запис. Доста е енергичен не се спря за момент. И за друго съм доволна бяха ми казали, че плацентата ми е закрепена доста ниско и пия магнерич за да не рискуваме с контракции, но вчера док каза, че е започнала да се вдига и според него няма да има проблеми с нея , силно се надявам да е така.
Да кажа и аз за съня понякога не мога да спя по цели нощи и се въртя, а друг път спя непробудно цяла нощ и даже не чувам алармата сутрин за работа, ноо така ще е явно. Хайде хубав ден от мен и чакам да прочета хубавите новини от Дели и другите момичета на преглед днес  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт