Рита мъничко детенце в АПРИЛСКОТО коремче

• 21 656
  • 674
  •   1
Отговори
# 465
mama_lia, за триколката не мога нищо да ти кажа, но за Хоук мога. По-добрият вариянт е Малибу, а не Кондор, т.к. Малибу е с единична дръжка и единични колелца, което май е за предпочитане. Аз я изпробвах и съм доволна и засега съм се спряла на нея.

# 466
Здравейте и от мен мами.Май си сформирахме група на безсънието и аз съм й член.Но ако не можех да спя от неудобство щях да се радвам,лошото е че не спя заради тези пусти контракции,надявам се скоро да спрат,защото вече се плаша.
chorlamata защо са ти изписали магнерот за кръвоснабдяването,той се изписва за контракции,а аспирин протект се изписва за него?  newsm78
mama_lia за Hauk нищо незнам,но една моя приателка има същото Bertoni само че не е триколка а с 4 колела и е страшно доволна,но все пак най-добре лично да си ги пробваш. Simple Smile
Прегръдки на всички коремчета и много успех на мамите които днес са на прегледи,а на мен утре ми стискайте палци всичко да неред с моя преглед  Wink
 Hug  Hug  Hug

# 467
Момичета,сега като преглеждах първа страничка и се сетих,че Rosie-Posie не е писала мнооого отдавна,пък беше редовна преди.....
А и много други мами се губят...Дано всичко е ок Praynig

# 468
  • Пловдив
Едва дойде ред да се включа и аз - много ме зарибихте с това мазане на коремчетата, едва снощи се наканих за първи път. Миналия път ползвах маслото против стрии на Икаров, сега съм само на преварен зехтин студено пресован- ще видим, и миналия път на корема не се появиха ама не знам дали от мазането, сега ще стискам палци пак да не останат (стигат ми тия пъ гърдите от цеденето).
Гледам хванали сте любимата ми тема за слинговете - направо са ми слабост от петия месец на малчо. Тогава си направих слинг-шал от най - дългите и с него карах до годинката му - така си изкарахме първите зъбки, много пазаруване и разходки, без него вече не мога. След годинката си направих два с халки, а после по модела в сайта на Бу ги префасонирах на такива без зашиване, че тия моите халки са много тежки и е ужас като ги запера в пералнята, после в сушилнята, едно тракане... сега ми е по-лесно, а и халките се запазват в по-добър вид като не се очукват. На единия даже съм си сложила джобче и си нося кърпички и други леки неща за малчо, че не ми е удобно повечето пъти да мъкна и чанта -  той таткото ако е с нас я върши тая работа, аз си нося само най-нужното. http://aprilki2011.snimka.bg/maternity/delilah-qk.534558.21450782 - това ни е от последното носене, за съжаление фотографа хич го нямаше  Blush
Със съня проблеми нямам - малкия има, особено сега като му се залепи и на него грипа, който карам и аз , с тоя запушен нос почти непрекъснато се буди да ми търси ръката да я хване, че да може пак да се приспи, луда работа... иначе мога да спя до 12ч на обяд ако ме оставят (поне за един ден, ама и за толкова нямам възможност). Спя определено нарочно на ляво - обърнала съм си и малкия да ми се пада в тази посока, че иначе ща не ща ще се наложи да спя на дясно, като ми търси ръката все съм обърната към него, та така- засега нямам проблеми, от време на време се обръщам по гръб и на дясно, но усещам някакъв странен дискомфорт.
С витамините и яз направих подобна глупост да ги пия на гладно, е няма да повторя, какво повръщане падна, да бях хапнала поне една филийка ама...  Sick
Хубав ден- оставям ви ,че малкия ми се сърди, че не му обръщам внимание.

# 469
Да споделя и аз за безсънието,нямам такива проблеми засега,много рядко се будя но не се учудвам,то аз карам такава лека бременност нито повръщах нито ми е било лошо нищо!Обаче как ме мързи....не знам още как ходя на работа-сигурно защото ми плащат Rolling EyesЕ лек ден на всички ви сладурки!!! Peace

# 470
Здравейте мамчета
Мони, мисля че е време да сложим анкета за заглавието на следващата тема Simple Smile Ако ти е по-удобно направо да я сложиш - моята парола е написана в профила aprilki, можеш да я ползваш директно.
Наистина, има много мами, които са се записали, а не са писали. Дано всичко при тях и бебоците е наред Simple Smile

За количка триколка - аз имах и не бях доволна от нея никак. Сега ще си взема с 4 колелета   Peace
За чистотата - абе обзема ме от време на време подобна мания, особено като стоиш в къщи по цял ден все ти се вижда, че тук има прах, там трябва да се поизтърка...но гледам да "притъпявам" тези пристъпи. Иначе се изморявам, а вечер като се върнат диваците и всичко пак е с главата надолу, така че не виждам много смисъл.Особено ако имате 1-2 момчета, ще разберете, че най-важното е МАНДЖА ДА ИМА. Друго нищо не ги интересува, особено като вземат да растат.

Хубав ден на всички, тук е мрачно и доста влажно.

# 471
Мечтателка, магнезият стимулира сърдечно-съдовата система, така че има логика. А и има двойно действие в случая. Simple Smile

# 472
Мишелка,ще сложа анкета,но трябва да се поразровя назад из темите,че имаше и нови предложения за заглавия....
А пък новата тема,доколкото си спомняма Кати искаше да я прави,но ще я помоля като я прави да преброи пак мамите и щъркелчетата,че нещо ни се обърка брайката

# 473
  • Пловдив
А, за чистенето щях да пиша - прозорци не съм мила от една година май почти, пердета пера на половин година веднъж, иначе вкъщи се прахосмуква два пъти в седмицата, всекиднево парцал (ако сколасам, че понякога и това не успявам, особено напоследък толкова бързо се изморявам). реди малкия и аз бях маняк на тема чистота, ама откакто се е родил разбрах колко по-важно е да има повече внимание за детето, отколкото колко пъти съм прахосмукала на ден, та така- приоритетите се сменят
Отиваме на разходка, че не го свърта вкъщи изобщо- да видим къде ще търсим място за игра без много деца, че както сме сополиви...

# 474
Готово,сложих анкетата Peace
Мишелка,ти сигурно отдавна си била пуснала паролата,но не съм я видяла,иначе щях да ти помогна с добавянето на нови мами и щъркелчета,ама....

# 475
Привет и от мен бебока не се беше обаждал от вчера на обяд и тъкмо се бях притеснила вабчето в мен се разпърха. Предписаха ми витамини Мamavit някой пил ли е от тях, дозата ми е една таблетка на ден. Вие колко често усещате бебенцата, сори за тъпия въпрос ама ми е първа браменност Embarassed
По въпроса с чистенето жилището ни е малко и лесно се поддържа но на последък нещо не ми е свежо и все таткото го отнася EmbarassedЧевствам се уморена особенно от както пия лекарствата за кръвно направо нямам желание за нищо ама какво да се прави Rolling Eyes нали е за детенце.

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 12:40 от desimitkov

# 476
chorlamata , права си определено е по-хубава  Thinking. Благодаря ти, предполагам че към нея ще се насоча. Simple Smile Blush

Благодаря ви момичета  Hug

# 477
mama_lia и аз последно се спрях на Hauck, но този модел: Saturn 4 S

Изглежда ми здрава, надявам се и на живо като я видя да остана с такова впечатление, цената също ме устройва  Peace

ЕлБиЕн Hug Как сте с бебчо?

# 478
desimitkov аз бебето го усещам почти постоянно, когато съм седнала или легнала, но явно момчето е доста енергично и затова е така, за витамините аз пия Прегнакеър х1 на ден и май са ми малко тежички, но скоро свършват и май няма да ги подновя, за Мама вит не съм чувала отзиви. За чистенето и аз да кажа откакто разбрах, че съм бременна не чистя банята и тоалетната, тях изцяло пое мъжа ми заради силните препарати, доста ме помързява и мен в чистенето, но прахосмукачка се пуска редовно, защото имаме куче и иначе ще се заровим в косми.... мисля, че от мързел съм на път да си уморя цветята, дано да успея да ги спася  Embarassed

# 479
Добро утро и от мен, съжалявам, че ще наруша веригата, но аз имах чудесна нощ без нито едно ставане  newsm68 Невероятно, но факт! Последните дни си спя доста добре, но преди това имах няколко нощи с будения по никое време, ето сега се компенсират явно  hahaha
За чистенето.... да ви кажа, че апартаментът е в хаос цял ден и оправям за няколко минути преди мъжа ми да се прибере. Основното чистенето е в няколко дни обаче, че 2 бани, 2 спални и хол, кухня и трапезария в едно не мога да ги изчистя посмъртно в един ден без да припадна. Правя го веднъж седмично и ми е ок, и без това сме си двамата, няма кой да цапа толкова  Laughing
Но определено мноооого ме мързи... цял ден правя всичко различно от чистене и оправяне, особено като е слънчево използвам да му се порадвам, пък после като се стъкни към 4-5 мога и да направя нещо... ох, звучи много лошо всичко май хахаха Важното е, че няма кой д ами прави забележки, ако майка ми беше тук щяха да и настръхнат косите  smile3511 Тя е голяма чистница също, но аз не се вманиачавам толкова, може би точно защото от малка не съм харесвала подхода ѝ в единствения си почивен ден да чисти цял ден... каква почивка е това?!?!
Приятен ден на всички и много усмивки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт