Рита мъничко детенце в АПРИЛСКОТО коремче

• 21 635
  • 674
  •   1
Отговори
# 480
i_valentinova благодаря за отговора аз съм от пухкавите мами макар с 6 кила по-малко, а и в живота на тези мъничета разлика от три седмици си е доста Laughing Гледам да не се вкарвам във филми още повече, че на консултацията в Петък беше много активно човечето Wink Ама пусто опустяло като ми бръмне мухата Embarassed
За витамините Мamavit тъкмо се върнах с нулев резултат.В три аптеки нищо не са чували за тях и дава че няма наличност Thinking ще потърся още малко и ще ги сменяме май, а прочетох добри отзиви за тях.
Хубав ден на всички  bouquet

# 481
  • sofia
Здравейте,
Аз със спането нямам проблем за сега. По принцип съм си пиклива и без да съм бременна и ставам поне един път през нощта до тоалетна. И сега е така и не ми прави впечатление. Лягам и отново заспивам.
А за мързела да не говорим. По принцип съм си мързелива, а сега съм поне на трета степен. Laughing

# 482
Мирта, понеже си спомням, че имаш ФЕ при Томова, можеш ли да ми кажеш колко струва, че аз другата седмица ще ходя, а забравих да питам за цената? Не, че е кой знае колко важно, но все пак да съм подготвена Wink

# 483
Да върна малко темата за количките - аз също съм чувала, че триколките, че  са по - маневрени, но нямам личен опит. Въпреки това ми се струва, че другите са по - устойчиви и съм си харесала тази - http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2283. Моля, за мнения за нея.
Иначе тази на Hauk ми изглежда добре, но ми се струва малко евтина - в смисъл на фона на останалите де, в пълен комплект, та не знам дали няма да е за сметка на качеството. Ако някой я е ползвал може да сподели лични наблюдения Simple Smile

# 484
Момичета да ви помоля да ми кажете името на групата във Фейса, че не знам как е. И аз от време на време спадам към отбора на будещите се. Дори и Ники да си спи по цяла нощ. И много ме мързи, изоставила съм всичка, чак от време на време ме хваща срам като видя какво става покрай мен. Играчките на малкият са навсякъде, кухнята е с краката на горе. Онзи ден мъжът ми ме пита кой бил правил крем, че майка му миела шприца еми стана ми супер кофти, че жената върви след мен да оправя, при това след като 8 часа е бачкала. ДА не говоря колко пъти забравям да извадя прането от пералнята. Поне все още ми се занимава с готвене, че иначе щяха да ме изселят  smile3514

# 485
sosmy прати ми на ЛС линк към профила си и ще те адна в групата, че тя е скрита и няма а я намериш Simple Smile

# 486
До сега съм имала няколко колички - една ми откраднаха, една продадох, една все още е жива и четвъртата я подарих. Само една от тях ми беше триколка и не мога да кажа, че е била по-маневрена от останалите. Дори напротив - на трудни терени -неравности, е направо гадно да си с триколка. За мен може би най-важното условие е,да е лека. А 13 кг (последната на е.дамянова) си е доста, повярвайте. Като сложиш бебето вътре, и всичкия багажлък отива към 20 кила...нищо че я буташ. Важно е също да има голям кош за всички боклуци, които мъкнеш със себе си... Останалите неща като че ли са горе долу еднакви... Важно е също дръжката да се регулира на височина. Аз лично не смятам да купувам количка със зимен кош, защото април - докато се минат 15-20 дена и айде идва лятото, за какво ми е зимен кош. Харесала съм си ето тази количка  - http://www.biberon-bg.com/product/146/jet-black-e.html  струва ми се маневрена, лека, става за новородено... Аз имам столче за кола, така че екстри не ми трябват. А цената си е като за 2 сладоледа  Mr. Green

# 487
и аз това щях да ви питам, какво мислите дали ще ни необходим кош за новородено, чувам различни мнения и не знам кое е по-добре  Rolling Eyes

# 488
mishelaa ,количката е хубава,изглежда маневрена и не е скъпа...А и нашите бебета ще са пролетни,времето ще е топла и зимния кош не е толкова нужен,така че добър избор си направила....

# 489
  • Варна
Ей,ще ви се карам:)
Тъкмо харесам количка-и то на нормална цена-и вие ми "скапвате" решението. Сега зимен кош-ама верно като помисля не е необходим.
Събрах си всички изисквания-лека,маневрена,различни положения на гръбчето,ФЕШЪН естествено и излезе една,дето втора употреба е 1300 лева:) Забравих името,беше нещо с К...триколка. Оф,като се сетя ще пиша. Сега отивам на ЖК,да видим какво ще ми измисли този път.

# 490
  • Варна
Пфу,бременен мозък...мерси за израза на този,който го беше казал.
Количката е Stokke.  
Моето братче-на 25-каза,че ще я разхожда,само ако количката е Рекаро, а кошчето за кола Спарко.  Количката-ок,ама кошчето струва повече от нашето МПС.

# 491
 и аз съм си харесала ето тази количка
http://www.mothercare.com/Quinny-Zapp-Xtra-3-Wheeler-Stroller/dp … 5041&mcb=core

ама има много време и още си се чудя

# 492
Аз не мисля, че зимен кош е излишен. Плюс че само в България го наричат зимен. Това си е кош за новородено, тъй като е по-удобно първите месеци да лежи, а не да е сгънато като черво в седалката. Аз лично не харесвам тази гледка. Кошът, който съм харесала става и за колата, така че е перфектният вариант за мен. Още повече че ние имаме дълги пътувания и ще е по-удобно за бебчо в легнало положение.

# 493
Нашата количка си е с кош за новородено,но най-много да го ползваме 2-3 месеца,после няма да има нужда,още повече че и времето ще е топло...А след това бебето ще порастне и ще му е тясно в коша,но не знам...

# 494
Моля, Дручка веднага да се отчете от прегледа  Laughing. Хайде, че всички чакаме  Hug.

За количките - май все още съм навита за Peg Perego Uno http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2010/Uno. Даже и цвета май ще е този, защото ми се струва, че ще отива на всякакъв цвят одялца, пеленки, дрешки и т.н. Кош за новородено няма да взимам. Кошче за кола или ще ми дадат за същата количка или ще си купя някакво евтино - за първо кошче не мисля да давам много пари. За следващия размер съм си харесала на Рекаро  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт