Рита мъничко детенце в АПРИЛСКОТО коремче

• 21 622
  • 674
  •   1
Отговори
# 495
  Здравейте и от мен! Пътувахме за четири дена и от снощи се опитвам да ви изчета, във фейсбук направо се отказах, но тук току-що успях  newsm44  Оф, голяма упоритост се искаше от моя страна, че малкия е болен в къщи, времето е хубаво за разходки, но успях!
  Сега да се включа в темата със спането- аз по принцип не мога да спя добре покрай малкия, че му никнат последните зъби, а сега и с тази кашлица... Той мъжа ми, милия, го отнася най-много нощем, че аз да не го нося (все пак е 13 кг, а и имам контракции), но покрай тях и аз не мога да спя, от съвест сигурно  Simple Smile Както и да е, сега избива вече последния, да излиза и той, че малко да си отдъхнем преди следващия маратон април месец...  Grinning Но и с тази бременност не мога да се науча да спя на една страна- все се схващам, изтръпват долната ръка и крак, а бе въобще ужас. И насън без да се усещам се обръщам по гръб. Да, ама като поспя по-дълго време по гръб и ме заболява страшно кръста, че ме държи и през целия следващ ден  smile3511 Не съм пробвала тези възглавници за бременни, може пък да ми помагат  Thinking Иначе с пишкането при мен засега се поуспокоиха нещата, не ставам нощем, стига да не съм пила много вода преди лягане.
  Вчера бях на преглед в Плевен, всичко е наред с бебо, расте си точно в седмицата, плацента, води, всичко е о.к. И най-важното- потвърдиха мъжкия пол. Какво да се прави, не ми било писано да връзвам опашчици и да слагам фибички, освен ако не потретим...  Mr. Green , ама ако и то е момче, не знам... Та, да ни е живо и здраво, ще падат големи борби с баткото  newsm62
  Мони , виждам днес си по-активна тук, дано се стабилизираш, стига с тези болници!   bouquet Дрешките от кръстницата ти са много сладки, особено костюмчето с шапчицата и обувчиците  Peace
  Лек ден на всички! Ние пак излизаме навън.

# 496
  • София
Момичета,
вижте на каква информация попаднах доакто си ровех за разни неща. Може тези, които се интересуват повече вече да я знаят, но все пак споделям. Аз все се чудех къде има що-годе пълна информация за тези дни на отворените врати...

Дни на отворени врати през ноември http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3

Програмата на С “9 месеца” на училище за месец ноември http://www.9m-bg.com/?p=news_inner&sub=170

# 497
Здравейте и от мен.Първо за ставането-ами има нощи ,в които ставам по 2-3 пъти,други пък хич,но няма как.Сега каката ми е с ангина та приплаква нощем и ставам и заради нея,така,че съм във форма за бебето. Grinning.За чистенето аз съм маниак.Ако не ми е чиста или подредена къщата и мислите ми са така.Дори както сега ако детето е в къщи полудявам ако не е оправено.Играем игри,подреждаме и така започваме нови.Не винаги ми се помага,но тя като гледа в един момент започва да се усеща и сама да го прави.Според мен така се градят навици-с показно,а не с мелене.За количките  мога да кажа за триколките,че аз бях доволна.Имах Куини спиди и беше много маневрена ,можеше да се управлява с един пръст-големи гуми,широка ,удобна,Но ние пътуваме много и в сгънато положение ми идваше големичка.Килограмите и за мен са от голямо значение ,повече от 11 е зор-бебе,покупки и ти идва да ревнеш по нашите  " гладки " улици.За коша за новородено съм категорична,че е необходим.Бебето трябва да е на твърда равна повърхност.Говорила съм и с ортопед за кошовете за кола-аз мислех така да карам първите месеци-той категорично ми забрани.Въпреки всички нови разработки и форми  на кошовете беше много краен.Дори мислех за вариант за ефтина зимна количка-все пак се ползва само 3-месеца и една по-добра за след това.
Аз съм добре за сега,даже успявам да потренирам.Корем ту имам-ту нямам.С апетита съм ок,даже опитвам да се върна в зоната.Това е за сега от мен.Хубав ден!

# 498
  • Варна
Здравейте Hug

Аз изтървах има-няма 2 теми и въобще нямам шанс да наваксам ooooh!

Минавам,да помоля да ми сложите един  stork-girl.Доки каза 99% момиче Mr. Green.

На кого трябва да пиша,за да ме адне във фейса?

# 499
здр априлки мами.аз съм на 27 години,и запърви път ако е рекал господ,ще ставам мама април Grinningтерминат ми е на 18,и вече знаем че са ни сини гащите Laughing

# 500
Ето ме и мен отново, в края на работния ден  ooooh! За количката принципно съм ок, че е не добре да е тежка, но просто не си харесах друга Sad А пък и се успокоявам, че живеем в къща, в центъра, всичко ни е под носа, таткото ни е здрав мъж, така че ще я носи ако трябва, така че.....Simple Smile А за кошчето за новородено според мен е необходимо - не мога да си представя как ще спи иначе милото малко мишле спокойно  newsm78 . А за столчето за кола, много ми се иска да е в комплект с другите неща - аз съм малко педантична в това отношение, та за това май е по - добре да е тези с многото неща, обаче същите са доста скъпи, почти като за една кола - не разбирам защо са тея цени ??? И някакси няма да ги дам, така че ако някои има предложения за комплекти, но до 400 лв. , Моля да ги сподели.
А и привет на новата мама   bouquet
И хайде какво стана с мамата с прегледите от днес, чакаме инфооо за цвета на гащите и колко са пораснали бебоците!

# 501
  • Свиленград
Здравейте и от мен.За ставането аз ставам по 5-6пъти и после започва едно въртене.Вечер ми е много тежко имам чувството,че целия ми корем е подут.Четох какво сте писали за количките, аз нямам никакъв опит, но сега усещам че май за мен най-важно ще бъде да е лека и лесно да се управлява.Не бях се замисляла, но като прибавя килограмите на количката, две бебета и целия багаж май ще ставам култорист.Добре че ми отворихте очите.
Пожелавам на всички една спокойна вечер.

# 502
За количките - май все още съм навита за Peg Perego Uno http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2010/Uno.
И аз така съм решила засега, ако не излезе някой нов модел нещо подобно.Иначе първата ми количка беше такава и я продадох.Единственият минус на количката предната имам предвид,че от към големите гуми имаше бъг.Надявам се да са се поправили и да са ги направили по здрави.
Цветовете им също не ги харесвам много са мрачни,а първата ми беше оранжева на точки.Беше много хубава  Grinning

# 503
Днес бях на ФМ и имам новина  Mr. Green  трето МОМИЧЕЕЕЕЕЕЕ   Joy Ходих в Торакс на 4Д  -   всичко си му е наред на човечето , трябва да си следя плацентата при прегледите от нея ми било кървенето и болежките - ниско била казаха ... можело да не раждам нормално а малко по рано секцио ако се наложи . Но да се надявам , че ще се нареди всичко добре  Praynig  

Купих си от варненската фирма Рени много хубав вълнен панталон и мека плътна туника .

Кош за новородено и аз се чудя още дали въобще да си взимам -  по скоро клоня към не този път, колкото и да ни се иска да си лежат дълго те си искат своето - още третият месец си клюкарят надигнати и ако има кошница закола която да пасва според мен е най удачна след третият месец .
 Едно чувалче за кошницата за кола като за начало - те са толкова малки човечетата , че не им излизат крачетата отвън , а за легналото положение слагам една мека кръгла възглавнича на извивката на дупето и става много малка извивка ...  

.

# 504
Е колко хубаво,нови попълнения.Добре сте ни дошли момичета!
И аз не мога да спя спокойно,пък и с това ставане нощем,направо кошмар,но няма начин,трябва да търпим!
Бебчо си го усещам всеки ден,обикновенно долу ниско,някой път при пъпа.
Обаче от вчера като съм изправена усещам някаква твърдина,точно над пъпа,на около два-три пръста над него, и леко ме придърпва и наболява.Като натисна също тъпа болка.Като легна и твърдината изчезва и не ме боли.На някой случвало  ли се е такова нещо и какво може да е според вас?Даже си мислех да не е бебето,но със сигурност не е. newsm78

# 505
Здравейте и от мен,майчета и бъдещи такива!Не пиша редовно,но за това често  ви чета Simple Smile Вчера бяхме на ФМ на 4Д.Като чи ли от вчера вече съм по спокойна че всичко ще е ок Peace с бебчо всичко е добре и даже сменихме гащите от сини на розови Grinning а термина на 3 април.Вече се бях настроила за момче и даже име имах.Не че момата ще я върнем,но почна дилемата за името и.Та като стана въпрос,гледам че това не сме го коментирали.На кой ще кръстите детето и ако някой е решил да сподели ако иска Wink Иначе за нерасположенията които пишете важат май за всички нас.Само дето не мога да се оплача нямам никакви болки,дай Боже и за на пред Praynig  А относно мързела не смея да кажа Embarassed но поне съм си вкъщи и мога да му се отдам,че след април няма да има начин.За леглото съм си харесала Аделина лукс,някой беше дал линк,даже и гардероб и скрин.Защото бебка ще си има отделно стая и няма проблем да я оборудвам от сега.Даже днес като питахме за мебелите в магазина се загледах по розовите роклички,но за сега не смея.Целувки от мен и почивайте си повече!

# 506
Еххеее,момиченцата взеха да се разкриват!!!
adelina81 ,ние име сме избрали,даже понякога направо по име му казвам на бебо,ще се казва Самуил,означава измолен от Бога,много желан,а на галено ще му казваме Сами.

# 507
Моето ще се казва Анастасия - означава възкресение а термина ми е точно на великден така че ...

Ще ми станат Стефани - кръстена е на дядо си ... но и на мен ми допадна като име , Ева - означава живот , и принципно има буквата на свекърва ми ... майка ми надава ъхо какво ще е третото - ама тя милата Цветанка се казва и няма начин да си кръстя с Ц детето

# 508
  • Варна
Аз още количка не мога да избера, за име ще мисля:)Започна вълната на момиченцата май.
Дели да се показва бързо

# 509
абе и аз нея чакам . Laughing

Общи условия

Активация на акаунт