Рита мъничко детенце в АПРИЛСКОТО коремче

• 21 578
  • 674
  •   1
Отговори
# 510
И аз се нареждам на опашката с чакащите,ама забележете само как ни измъчвааа Crossing Arms Mr. Green

# 511
  • Варна
LadyDidi,моля сподели за универсалното кошче  bouquet

# 512
Добро утро и от мен. Аз винаги най-последна се включвам, ама с тази часова разлика....Но поне пък смогвам да ви прочета.
Криси, благодаря за линковете. Много са ми полезни. Споменава се в една от статиите за натриване с морска сол по време на баня....Някой пробвал ли го е? И каква точно е целта?
Добре дошла на новата мама.
И честити Розови гащи на другите две мами!!!!
Ние тази сутрин се събудихме с 10 см сняг, и кучо и аз място не можем да си намерим от радост. Мъжът ми и майка ми само ме гледат и цъкат език и се чудят на ентусиазма ми. Ама така е, като съм зимно бебе.
Вкъщи сме аз стрелец, татко рибка, и бебе може би овен. Ще е интересна комбинация. Дупе да му е яко на татко с 2ма огнени:)
Не виждам Дели да е писала.......предполагам полива момиченце:)
Прегръщам ви и отивам малко на бърза квартална разходка, че като гледам какво е бяло и пухкваво и направо ми подскача сърцето от радост!

# 513
  • sofia
chorlamata, аз ще ходя при Томова на 01.12. така, че май ти на мен ще казваш цената  Laughing. Предполагам 80-100 лв.

# 514
  • Варна
ихааа, девойките отговарят на предизвикателството, ама още сме далеко от момента с "дами канят", така че да видим  Laughing
Тук гледам едни гащи се обърнали от сини на розови в 20-та седмица, та викам си може ли и нашият младеж да се окаже...хахах, подмятам на таткото, а той ме уверява, че и мома нямало да върне  Mr. Green

# 515
  • Plovdiv - Thessaloniki
Здравейте априлки!
Минавам да се похваля, че днес изядох първия (лек) ритник от бебо, даже леко подскочих от учудване като се случи  Wink
За съня - поне по един път през нощта ставам до тоалетната.
Още въобще нямам на представа какви колички и легълца ще взимам, но събирам мнения.
На мен коремът почти всеки ден взе да се втвърдява, на вас случва ли се?
  bouquet

# 516
  • София
Здравейте априлки!
Минавам да се похваля, че днес изядох първия (лек) ритник от бебо, даже леко подскочих от учудване като се случи  Wink
За съня - поне по един път през нощта ставам до тоалетната.
Още въобще нямам на представа какви колички и легълца ще взимам, но събирам мнения.
На мен коремът почти всеки ден взе да се втвърдява, на вас случва ли се?
  bouquet

относно втвърдяването на корема, случва ми се, за съжаление  Sad Доки каза, че са контракции и ми изписа хапове  Confused

# 517
И моя взе много често да се втвърдява ,като мине известно време се оправя ,аз ще питам нещо да ми изпишат и на мен .
tutti frutti ,направо ме пренесе в една красива зимна приказка.НЕЛИНКА ,честито ти първо ритниче.

# 518
ох,най накрая се включвам. stork-boy,ама кво пък няма да го връщаме.пазарувах и правих тортичка,че тати си каца утре,ще си ни прибира вече към ниската земя.някак си ми олекна като разбрах,че ще е Пламенчо.аз съм си свикнала с момчета,а и си е моичко,тати е умрял от кеф,че ще има наследник.по важното е че му видях сладкото личице с чипо носле и пухкави устнички,като на баща му.всичките му органчета са супер, Димитрова наблегна повече на сърчицето,отговаря си по всички параметри на седмиците.
totoven и на мен ми се получава това втвърдяване Laughing това е главичка или дупенце,споко,погали го лекичко и ще се размести.Мони,миличка щом си по активна значи си по добре,което е много хубаво.нелинка имаш контракции и трябва да пиеш магнезии и каквото ти предпише докито.Галенце,не можах по рано да се включа,ох ама брат ти да вземе да купи количка не знам си каква Laughing и да си я бута.Криси и аз си бях харесала Анастасия,прекрасно име е,ама на Пламен ще е,на татко си.двечки ги измислих,третото,реших,че няма да се мъча да го мисля. добре дошла на новото майче.Мони,вярно,че доста отсъстват напоследък.мамето от Пилзен не се обаждала и много други де.цунки на всички и лека нощ   bouquet

# 519
честито Дручка
няма да съм единствената с 3 момчета
ще си родим по още едно ... за разкош  hahaha

# 520
Mwpo, единият кош е този, а другият също става за кола и има легнало и изправено положение.
Има и други марки, които предлагат такива, но в момента не мога да се сетя имената  Laughing

# 521
  • Варна
LadyDiDi мерси. И аз искам нещо универсално. И е хубаво,че само с едни адаптори се прехвърля.

Дручка,Дани и Емо, Мишела....много мъже,много нещо. Да ме извинят други,ако и те имат мъже в изобилие.
Мисля Мишела беше казала,че е важно в къщата да има храна-много ми хареса това изречение. Само да са живи и здрави-после Вас ще търсят:)

tutti frutti и аз прочетох за солта, ама не съм го правила. Ползвала съм кафява захар за ексфолиант или утайка от кафе. Морската сол ми се струва много груба,във вида в който я продават,но пък може да се смели малко. Иначе кафявата захар наистина ми харесва и трябва да купя пак. Целта е да се смъкне мъртвия слой на кожата. На мен ми е по приятно с кафява захар-докато търкаш, тя се разтопява. Едно време имаше такъв продукт на Ейвън-масло от шеа и кафява захар,може да го има още. Сега купих на Рефан за ексфолиране на тяло-маракуя. Банята мирише страхотно и е на основата на захар.
На ДСМ-израелски продукти от Мъртво море съм купувала кокос-на основата на морска сол-много ситна беше.
Но е хубаво да ползваш екфолиант-аз ползвам на всяка баня.

Забравих да ви кажа вчера-консултацията мина добре, каза,че изтръпванията били нормални??? Бременната жена не била болна, ама нищо не и било наред. След това отидох на очен,че от известно време усещах напрежение в очите, и диоптъра ми се е вдигнал с 1,75,което е страшно много. Доктора каза,че е напълно нормално да се вдигне от бременноста,но няма падане после. Сега ще търся да ходя на цялостен. Била съм закъсняла с прегледа на очите-трябвало всеки месец.
Отплеснах се като за рано сутрин:) Хубав ден

# 522
Добро утро ,мами .
Наистина много мами ни се губят ,пишем се едни и същи ,дано всичко е наред ,вярно е ,че бременната се чувства се като болна ,поне аз съм така с тази бременност .dru4ka4   винаги съм си мислила .че децата е по хубаво да са от едни пол , имат по близки интереси ,това да са различни полове си е гъдел за родителите .
Дали е момче или момиче като го родиш ще бъдеш най щастливата майка на света . Hug
AЗ също щях да бъда такава майка ,само че на 3 девойки ,но Господ е решил друго .
така ,че само като ми кажат ,че всичко е наред съм най - щастлива .
днес чакам ,свекито да дойде на гости .Така ,че ви оставам и отивам да се приготвям за обеда ,че нали после ще се сяда на маса ,да не се изложа . :Lil:

# 523
Добро утро, момичета!

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 12:51 от Maminka66

# 524
Добро утро мацки.сега вече и аз не мога да спя,но от нерви,че не ми остана много време в Бг и ми е страшна мъка.добре че днес си идва аморето,че не знам как ще преживея раздялата с всички.Дани и Емо,за теб и Мишела си помислих,като ми каза че е момче.кво пък,пак ще вадя казаните,ама малко по натам.добре че,голямата ламя я оставям на бившия,та ще ми олекне малко.Гале,пии сок от моркови или си прави салатки,много е полезно за очите.прави си и гимнастика на очните ябълки и аз съм късогледа и много ми се вдигна диоптъра първите пъти.надявам се този път да се размина.не знам дали ще ми остане време тия дни да пиша.,че ще ме завърти вихрушката.багажи,път и т.н.целувки на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт