Рита мъничко детенце в АПРИЛСКОТО коремче

• 21 600
  • 674
  •   1
Отговори
# 525
Дручка, а ще идваш ли на
 срещата в събота?

# 526
Добро утро и от мен! Минавам само да Ви видя и ще поработя малко Simple Smile
Аделина81 - в коя седмица ти казаха за сините гащи, които се оказаха розови Simple Smile Не знам защо, но имам подобно вътрешно усещане, че и с мен ще се случи така Simple Smile А някой беше питал за имената и на кой ще ги кръщаваме - ние сме измислили и двата варианта - ако е момче, както уж казаха, ще бъде на дядо си  Георги, а ако е  момиче, май ще е на себе си, но все пак с буквата на другата си баба - Дамяна, но и на цялата бащина рода де - видно и от моята фамилия Simple Smile

# 527
  • Варна
Аз мисля да е с П...ама име на момиче с П не ми харесва. Единствено Преслава, много ми харесва, ама се сещам за чалгаджийката само. Надявам се, докато детето стане поне на 5,тази жена да не пее вече. Ще видим,има време.

# 528
силно се надявам да съм в Бг,много искам да дойда.тия дни ще видя накъде върви организацията и кога ще се пътува.ще пиша спевиално

# 529
За женско име е хубаво Паулина, Пламена..

# 530
А за  соф. среща трябва да се доразберем с всички, да не се окажа самичка пред билетния  център Simple Smile)). ..

# 531
Добро утро!
Аз да напомня пак за срещата, че има тема в Календар, където досега 14 момичета сме изявили желание за срещата и мисля утре да звънна да запазя маса.
Да ви кажа пък моята госпожица вчера как добре се представи. Точно когато исках да я "покажа" на татко й, тя започна да мърда много усърдно и се виждаше как се разгрява   261uu А таткото хем се радва, хем е супер уплашен. Каза, че ако бил жена, никога нямало да ражда. Струвало му се много страшно  Mr. Green Ами то затова не раждат мъжете.

# 532
ДобрЮтрЮ, как спахте  Wink

Хи хи, ама те мъжете верно са големи бъзливци. Няма да ви разправям моя как пребледнява като съм ходила да раждам... Ще ми се да го взема в родилна зала и да му гледам физиономията...

Дру, айде, честит ти мъж, няма как ще сформираме отбор  Party
Ако мойто все пак излезе женско ще се казва Белла или Изабела. Ако е мъж  newsm78  изчерпах се...  Големия се казва Дамян (на баща ми), а малкия Иван (на свекито). На мен ми харесва детето да е кръстено на някого. За мъжко име ми харесва Лазар, но още не съм го споделила с мъжо.
За женските имена върви да са малко по-така екстравагантни, но за мъжко име смятам, че трябва да е стегнато и сериозно. Например имам една позната, детето й се казва Жулиен - ами не мога да го възприема нормално - и ми е смешно, и ми е леко педераско.

Варненски момичета, ние среща ще правим ли или ще се излагаме? Хайде, ако искате сега в петък, или другата седмица понеделник-вторник.

# 533
Добро утро и от мен !
Mwpo разкажи повече за очите и аз имам проблеми, но не съм ходила на преглед още от преди да забременея, защо е необходимо всеки месец да се ходи, аз знам за задължителен преглед в края на бременността, на който се мери околоочното налягане, но за друго не знам. Само това ни липсва сега и на очен да ходим всеки месец   #Crazy

И аз да кажа за имената ние се бяхме приготвили за момиченце и щеше да се казва Ивет на двама ни с татко й, защото и двамата сме с буквата И, или Емма име, което страшно харесвам. Нооо сега мислим мъжко име и ми е много трудно, бях харесала Адриан, но след консулт се оказа, че няма как да му се вика на галено и засега се отказахме. Мислим също за Емилиан и Даниел, но ще е много трудно, името на кучето ми го избирах няколко месеца незнам за това на бебето. Така или иначе нашето бебе живот и здраве ще е кръстено единствено и само на себе си без баби и дядовци....  Mr. Green
Още нещо щях да пиша, нооо забравих

# 534
Аз за момиче си бях харесала страхотно име,само заради името се надявах,макар и малко да е момиче...Наистина много ми харесва името-Елина,а на галено щеше да е Лина,но ще е Самуил Heart Eyes
А за женско име с П-на мен много ми харесва Паола Whistling

# 535
Добро утро! Преди малко ми се наложи да тичам за трамвая. Уж внимавах, но сега ме боли корема. Дано не съм си докарала някоя беля.

Дручка, добре дошло в отбора  stork-boy. Въпреки това, което беше писала преди известно време съм сигурна, че много ще обичаш и ще са радваш на Пламен. Пожелавам ти готини снахи и след време много внучки. Дано да успееш за срещата.

chorlamata, татковците са много смешни когато стане въпрос за бебета. Даже някои малко се плашат. Наистина се "влюбват" в децата чак когато станат на 2-3 и започнат да разбират /особено ако са момиченца/. Поне това е моето наблюдение. Има и такива разбира се, които се справят много добре с бебетата, но са рядкост.

Относно името - нашето ще е един малък Георги или Борис или нещо такова. И на мен ми харесват сериозни български имена за момче. Богдан също ми хареса много, но Богдан Богданов ми звучи като Иван Иванов Laughing. Има време да мислим.

# 536
Добро утро момичета!
 Исках да попитам момичетата,които пият витамини Pregnacare+Omega 3 да са забелязали да имат главоболие,кръвното да им пада?След последния преглед докторката ми ги изписа и от както ги пия кръвното ми е мноооого ниско и имам главоболие.Вярно,че са витимани,но знам ли нещо може да не ми влияе добре.Защото друго в режима на хранене не съм променила.
 Ехеее Дели сини гащи пак!Нищо де,да ти е живо и здраво,пак си е твое и ще си го обичкаш!Значи съня ти излезе истина.Така де, аз сънувах,че моето е със срамни устни,може иаз да съм познала  Laughing

# 537
  • Варна
i_valentinova незнам какво да ти разкажа, аз самата незнам много. Знам,че от май-когато ми беше последния преглед- до сега съм качила 1,75 диоптъра,което е адски много. Отдава го на бременноста. Което не ме успокоява. Аз усещах напрежение в очите,мислех,че е от кръвното. Ходя с лещи целодневно, само вечер в нас с очила. Усетих,че не мога да прочитам много добре субтитрите, но вечерта го отдавах на уморени очи,все пак съм цял ден на компютър. Резултата-всеки месец н преглед,но-не дай Боже-да се качва още,нищо не могат да направят.
petia47 на мен от обикновенните Прегнакеър ми падаше кръвното и ги спрях. Вземам по 1-фолиева,вит.С и гледам да хапваме повече плодове и зеленчуци-въпреки,че не са много стока, ама от тези синтетични витамини малко ме е страх.

# 538
Здравейте мами, скоро не съм писала, ама ето ме на отчет Embarassed
Вчера бях на лекар бебока расте и е ок, потвърдиха сините гащи  Laughing за радост на тати.
Мони Самуил е страхотно име  Peace
Иначе съм по цял ден на педал имам страшно много работа и после се занимавам с малката, че нещо и идва труден писмения английски и гледам да и помогна, та почти нямам време да пиша, но пък Ви чета почти редовно.
Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 539
Варненски момичета, ние среща ще правим ли или ще се излагаме? Хайде, ако искате сега в петък, или другата седмица понеделник-вторник.

Аз съм за варненска среща само да не е в работно време, че няма да мога да избягам от работа  Laughing Laughing Laughing

petia47 аз пия чистия Прегнакеър и не съм забелязала такива неща, моето кръвно си е ниско по принцип, а главоболие имах веднъж, но много сериозно. Лекарката, при която ходя ми каза, че главоболието е възможно да е от липса на магнезий в организма  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт