25-та младежка бригада по магребско се подвизава!

• 48 930
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Varna
Страшно е било и там, и като гледах вчера по телевизията оня ад......... Sad

# 151
Хей, поспаливки ставаите  Laughing
 Понеже при всички ви е почивен ден, спите и мързелувате до късно.А при нас като е работен ден рано от зарана Тамир се събуди  Simple Smile. Помотахмете се достойно и като затръгвахме за градина- рев и едва го прелъгахме да излезем. Като го оставих на учителката и там имаше сълзи.Надявам се че така ще е само началото на седмицата, иначе в четвъртък всичко беше много добре.
 Да се похваля вече си взехме елхата,с една част от украсите- колета ни пристигна  Crazy.Сега си чакаме и вторият с другата част от украсите, разноцветните лампички и подаръците от бг Дядо Коледа  Wink
 Снощи гледах по бг земи и там потоп- надявам се да се размине Б-Я с най- леки поражения  Praynig Praynig Praynig.
Файма е добре, нета е проблема!
Пращам ви малко слънце, че тук рано рано се усмихна и то   Hug

# 152
  • София
Хей, поспаливки ставаите  Laughing
 Понеже при всички ви е почивен ден, спите и мързелувате до късно.А при нас като е работен ден рано от зарана Тамир се събуди  Simple Smile. Помотахмете се достойно и като затръгвахме за градина- рев и едва го прелъгахме да излезем. Като го оставих на учителката и там имаше сълзи.Надявам се че така ще е само началото на седмицата, иначе в четвъртък всичко беше много добре.
 Да се похваля вече си взехме елхата,с една част от украсите- колета ни пристигна  Crazy.Сега си чакаме и вторият с другата част от украсите, разноцветните лампички и подаръците от бг Дядо Коледа  Wink
 Снощи гледах по бг земи и там потоп- надявам се да се размине Б-Я с най- леки поражения  Praynig Praynig Praynig.
Файма е добре, нета е проблема!
Пращам ви малко слънце, че тук рано рано се усмихна и то   Hug

[той и внучката са цели в брашно, защото месят погача в чест на св. Сава] Моля моля станали сме отдавна, амчи даже тукааа ... налиии ... ъъъъъ .... таковаааа.... бе мъчим се с внучката да правим нещо.  Laughing

# 153
  • по пътеката
и от мене добър ден! аз като 4истя всеки ден и днес не ми се размина, 4е и рано станах! ама пък направих булгур, вместо жито, едно кравай4е с топено сирене и мак, и един сладкиш с два пласта! та се от4етох за  помена на дядо ми и за празниците по тези дни!
белби, това с мързелуването все си го обещавам ,ама не ме огрява! нито в африка ,нито в европа! отделно,сега у нас е  оцъклен студ и е направо ку4ешко време! макар ,4е днес се появи хубаво слънце си е  брррррррр! а се оказахме  и без отопление -и двата уреда сдали тихомълком багажа и сега си търсим техници ,а те са кът!
дидонка, уж у4им, но никой не знае какво имат и всеки ден сме в 4уденка какво ли  ще е! много кофти като не знаем графика на изпитите! а и дребос има много странна логика, май не е традиционното им мислене, а от там се оценява  според тертипа! ина4е си кашлияме, хремата си върви, няма орпавяне, и май се замсилям за едни контра антибиотик! нито сиропи,нито бабешките лекове дадох краен резултат на този грип!  #Cussing out
не знам, няма ли да се  постопли към алжир,4е да дойде  и тука?
тежка зима ще бъде, може би ще познаят !  ooooh!

# 154
Дядо, бравос на вас   bouquet.Вчера гледах пататника , и много се  newsm78 дали да не го спретна на бързо, но ме домързя пък и имаше доволно за хапване.Нали сме си  двамката с Тамир, но тази вечер мога да се пробвам, ако не ме отвее нещо  Thinking.
 Днес цял ден се опитвам да изтегля пари от пощата и не работииии  Close.! Сто пъти ходих, 1 : не разбрах какво точно не им работело,2: нямаха ток!
Дано след обяда да им е наред всичко . че трябва да платя на детето градината- Станах за срам пред хората с тия арабски пощи  Close.
Марси, стига с тия зими- Аз нали за това си останах тук уж на топло да зимуваме  Crossing Arms.Пък напролет да потеглим към Бг-то.
Напече слънцето ама за няколко часа.Сега се смрачи пак  Tired.
 Днес ми е е дно скучно и многооооо уморено и отпаднало- сякаш цяла нощ не съм спала ,а си спах добре  Sad. Дано да се поусвеста до към 15ч че ме чака баир пак да изкачвам до пощата  Peace.

# 155
  • Varna
Ама сте вършали и готвилиии. newsm10
Хаджито ни е за пример, ама на, аз утрЯ след като се приберем от клиниката със сУпрУжието, ще направя нещичко за неговия празник. Може да се чувства зле, но все някаква рибка за курбан, ще му спретна. Няма как, винаги трябва да има на този празник рибка за курбанче.
Тука при нас днеска температурите са си направо зимнички. Но ми е хубаво, защото няма поне сняг със заледено и мога да си вървя спокойно. От студ не ме е страх, облечена съм добре. От поледица много ме е страх, че със моите травми, ако падна, така ще си остана Sad
Големи дъждове и тука въл България, но ние във Варна тоя път минахме метър. Дано и на другите места където беше тоя ужасТ, вчера да е минало вече, дано Praynig

БЕЙЧЕ Hug
Надявам се вече да си изтеглило парички Hug

# 156
Готово  Peace на трето ходене се сдобих с парички.
Мерси ,Делти  Hug
Разплатихме и градината за месец+ застраховка за годината
Сега мога да дишам спокойно такмо до утре-
Стискайте ми палци утре отивам да покажа какво мога на едно място за работа  Praynig

# 157
Стиснати палци за Белбейка и Батку! Praynig Praynig Praynig
Много успех и късмет и на двамата!

Момичета минете да се отчетете, как е минало! Hug

Кафенце за останалите!

Аз отивам с моя батку на коледни покупки. Малко рано ама нямам търпение.

# 158
  • по пътеката
4естита  ви нова арабска година! при нас обикновено се 4ества с  кускус или млухия!

от мене има и парена туршия, страхотно я оби4ат моите, даже мъжо това ве4еря снощи- две 4иния с два  брика!аз харесвам празниците в бг,  но отпреди 20 г поне ,когато си беше събирането някак задушевно, имаше и атмосфера и някак по-весело! сега ми се губи това усещане да си направим ние самите веселото! та днешният ден няма как да се отбележи празни4но, някой работи , друг у4и наужким, кой хванал пролетното 4истене  по декември, 4е пък едно слънце ееееее.. красота и топлинка!
носталги4но ми идва след празниците в бг май! с тези шарани и разни рибни деликатеси от  в4ера  във форума само как не сънувах рибоци!
пускайте снимки с хубавите витрини ,светлинките и шаренийките, усмихнатите деца! малко коледно да се заредим!

# 159
  • Varna
МАРСЕЛИНКА Hug
То по вечерта ще е хубаво със лампичките. Не сме излизали, а и те наскоро накачиха и наредиха по шадраванО във Варна, еленчетата, и другите коледни неща. Иначе има Коледни лампички по дърветата тука при нас на центрУтУ, по лампите, но не съм снимала защото не съм излизала. А и покрай Бате, нЪл знаЙш.
Иначе момичета, първата опИрация е май добрЯ Simple Smile Благодаря за пожелания и позитивни мисли, благодаря ви newsm20 от сърце!

РАЛЧЕ, Hug
Къде ходите да пазарувате със БатЮ ти Wink

МАРСИ,
Пак да питам Душо.
Едно аверче ми донесе агнешко, ама наистина агнешко и го метнах във фризера- във края на Байрама ми го донесе. Та да питам, става ли кус кус със него и как да го приготвя месото, по точно обработката му. Че не ми се прави на скарата. Иначе на скарата когато бяхме на гости за Байрама, беше приготвено на 6. Никакви миризми, крехко и така нататъка. Ама викам да го направя по вашия терпип и да го извикам момчето със приятелката му, и да го хапнем заедно, че сама няма да ми е драго и вкусно. Благодаря ти предварителнУ Hug

# 160
  • по пътеката
да, защо да ен стане добре го размрази и го мариновай малко ,ако те притеснява нещо миризмата! но ина4е действаш по схемата, добре уварено месо и след това слагаш зелен4уците и както ти обясних поред ред на сваряване,да няма каши! изпържи си пипер4е ,ако има ще прясно! тиквата е супер за момента!
радвам се операцията ,4е е ве4е зад гърба и е успешна!
неделя ще ходим на оглед на снахата , днес нау4ихме  името й! гледам да не съм предубедена, дано 6-то  4увство да ме лъже! Thinking

# 161
Привет и честита нова година !   bouquet
Делти   Hug радвам се за Батку, чевсичк е минало ОК
 Да се отчета- Вчера ме харесаха как работя.Клентка даже имах  Party.Не знам колко ще ми дава като процент, но цените с които работи са добри!
Така че стискаите палци да има клиентки, от утре и аз на работа   Crazy.
Марси, как така работите, тук нищо не работи  Peace.Градината на Тамир ще почива днес и следващия четвъртък/ ашура/.Частниците/ салона в който аз ще поработвам/ работят  Peace. Иначе всичко що е държавно почива  Thinking
Тук направо си е пролет- и аз както ти си отбелязала се отдадох на едно леко почистване  Laughing.
Деде, пробвах тияхнията която си описал в блога- ЕЕЕЕ Тамир си облиза пръстите.Пататника нещо не успях да го докарам съвсем, но аз си го хапнах  Peace
Хубав и усмихнат ден!

# 162

ЧРД Дидонче

# 163
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИДОНКА!а! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИ МЕЧТИ   bouquet   bouquet   bouquet

# 164
  • Varna
ДИДОНЧЕ Пожелавам ти преди всичко, много, много да си здравичка.  Всичко останало ти си го имаш Hug Hug Hug

БЕЙЧЕ Hug
Много се радвам за тебе бе Душата newsm44 Късмет от все сърце ти пожелавам, много да те харесат, ама много бе newsm10

МАРСЕЛИНЧЕ Hug
Кажи, къде назад във темите писахме наскоро как става манджарето, че хич не помня по ред на номерата зеленчука как се слага Embarassed Ама тиква забрави да сложа бе Душа, простУ забраИ. Аз ще потърся де, ама ако се сетиш подскажи на старатЪ ДелтЪ Praynig Embarassed  Цунки Grinning

Общи условия

Активация на акаунт