Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 2

• 81 528
  • 734
  •   1
Отговори
# 180

Ани, ако има инфо на хърватски, слагай тук, аз ще се опитам доколкото мога да превеждам. Не е съвсем професионално, но ще се радвам, ако мога да бъда полезна! То се получава много опосредстван превод при Халит - той си превежда мислите от турски на английски, после това се превежда от английски на хърватски, а накрая аз се опитвам да го преведа смислено от хърватски на български - дано да не му изкривявам мислите на човека!

# 181
Алексче, чудесна си, не се притеснявай за превода и приеми моята благодарност, че го правиш.   bouquet

# 182
Добро утро.
Извинете, че нахлувам в темата ви, но искам да попитам дали е вярна информацията, че Фахрие Евджен ще игре Роксолана? Дано да сте по-запознати.   bouquet

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 08:27 от Snejka

# 183
Ами засега това е последната информация. Но дали е окончателна, ще видим може би като започне филмът.

# 184
Ами засега това е последната информация. Но дали е окончателна, ще видим може би като започне филмът.
Благодаря за отговора.   bouquet

# 185
alex има интервю на Халит в сп.,,AZRA,,стр.14до17.
http://www.scribd.com/doc/41882101/Azra-broj-715-10-11-2010/

# 186
Привет Hug

Да започнеш деня с такава красота, чар, обаяние, греят Халит и Берг от любов естествена ,истинска ,приказна-

благословени са с   Една голяма любов колкото света

Алекс  bouquet благодаря и за втория превод. Друго си е Hug Когато пуснах на гугълчо първата статия ,от абзаца за Германия нищо не разбрах Mr. Green hahaha  Благодаря ти  bouquet

# 187

Поне 10 пъти се опитах да го отворя, но не знам защо постоянно ми дава грешка и не успях. Ако можеш да копираш текста тук, ще се постарая да го преведа.

# 188
  • БГ

За всички ранобудни дами,за всички,които правят тази тема любопитна и образователна

Момичета  Hug

Няма да откажете кафенце с Халит - по никое време нали?

този колаж не е мой ,но страшно ми харесва

# 189
Алекс извинявай много за затруднението,но линка го взех от темата за 1001 нощ стр.47пост701.Интервюто е голямо ,но може да има защити и не мога да го копирам.Би ли го прегледала от там и да ни преведеш най-важните неща.Предварително ти благодаря.

# 190

Поне 10 пъти се опитах да го отворя, но не знам защо постоянно ми дава грешка и не успях. Ако можеш да копираш текста тук, ще се постарая да го преведа.

Алекс, свалих списанието на pdf файл и съм го качила ето тук за да може да си го свалиш и спокойно да го погледнеш. Хубавото на този вид файл е че може да го увеличиш колкото искаш за да е по удобно за четене. Ако има проблем ми кажи.

http://www.megaupload.com/?d=NQ5SSMTV

# 191
Лили, благодаря за поздрава. това е една неустаряваща песен  Hug  bouquet

Ето още една снимка от рекламата. Това май ще ми е любимата реклама
  bowuu

# 192

Koliko Halit Ergenc i Bergüzar Korel, glumačke zvijezde serijala “1001 noć”, teško podnose razdvojenost, pokazao je njihov zagrebački susret. Turski glumac prošlog je utorka rano poslijepodne u zagrebačkom restoranu Mano upravo bio završio snimanje kadra za reklamnu kampanju trgovačkog lanca Konzum, u kojem mu je partnerica i hrvatska glumica Marijana Mikulić, kad se na vratima pojavila njegova supruga Bergüzar.

Čim ju je spazio, poletio joj je u zagrljaj i nježno je poljubio. A Bergüzar nije ni pomišljala da se iz zračne luke Pleso zaputi u predsjednički apartman hotela Westin, gdje su bili smješteni, da se malo osvježi, iako ju je tog dana 9-mjesečni sinčić Ali probudio u pet ujutro, nego je požurila ravno u naručje svom dragom.

Prva se snašla Iva Balent, izvršna direktorica mar­­­­ketinga Agrokora i njihova domaćica u Zag­­rebu, koja je slavne glumce i angažirala kao zvijezde Konzumove predbožićne kampanje.

- Jeste li znali da smo prvu zajedničku reklamu Bergüzar i ja snimili ovog ljeta zajedno s našim sinčićem? I to za agenciju koja se bavi prometom nekretnina u Maroku: tako da je naš Ali, iako još nije prohodao, već postao međunarodna zvijezda - smije se Halit Ergenc, koji se poput svih drugih sudionika spota ugovorom obvezao da nikome neće otkriti o čemu se radi u Konzumovoj reklamnoj kampanji. To će ostati tajna sve do premijernog prikazivanja spota potkraj studenog. Zasad se jedino zna da se radnja odigrava na tri lokacije: u kafiću, restoranu i supermarketu u Ivanić Gradu.

# 193
# 194

Общи условия

Активация на акаунт