Творим прекрасни плетки - шапки, шалове, жилетки

• 181 019
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Привет на всички дами:hug:Калинка-малинка,чудесна туника.В12 пончото много ми хареса,КатиABV много свежа блузка си спретнала,със здраве да се носят всичките Heart Eyes
Момичета,да попитам Blushнякой плете ли с мен розовата наметчица?
И аз да се похваля Embarassed с една шапка на малката ми кукла,тя много си я хареса

# 241
  • Варна
Дани,мн джиджана шапка!!!!!!!!!! Hug

# 242
daniela_34 аз започнах, но имам готово само биенцето. Някакъв проблем ли срещна? Дай да го обсъдим.

# 243
# 244
daniela_34 аз започнах, но имам готово само биенцето. Някакъв проблем ли срещна? Дай да го обсъдим.
Снежи,всичко е наред LaughingТази вечер ще разплитам биенцето на ръкавите,че не е така както искам и продължавам.Надявам до края на седмицата да  приключа.Радвам се,че и ти напредваш HugТи за каква възраст ще плетеш?
Доста момичета проявиха интерес,затова питам,нали плетем "он лайн"
Калинка-малинка,благодаря  Simple Smile

# 245
Моята дъщеря е на 3 г. и мисля да следвам точно описанието без да го променям.

# 246
  • Пловдив

така......ако не ви затруднявам искам да ви помоля,ако някой има съкращения на руски за 2куки кое какво значи,че бързах да завърша всичко почнато(е,остана една безрукавка,ама по не има мн още да се плете) и голям мерак,ама сега набрах бримките и до там..........

иначе моделът е това(кафявото елече):
имам описанието,ама мн съкращения,мн нещо.........цифра,буква,точка,цифра,буква,точка,запетайка,тук таме някоя дума.........аз нали все на око и по картинка плета на 2 куки и сега съм като индианец........ Joy

Страхотни елечета и на мене много ми допада кафявото , моля те Praynig да споделиш схемата !Благодаря предварително  bouquet

# 247
  • Варна
Страхотни елечета и на мене много ми допада кафявото , моля те Praynig да споделиш схемата !Благодаря предварително  bouquet

# 248
Благодаря на всички!  Hug

Качих и останалите пантофки в албума:
http://kherzog.snimka.bg/hobby/crochet.548299
Парола: herzog

Ще гледам днес да кача и книжката с аксесоарите.

П.С.: Хм, сигурни ли сте, че се чете? Аз като си сваля снимка от албума, и я увелича, става ужасно размазано и нищо не се чете...

# 249
Здравейте ! Харесала съм една блузка  http://www.rukodelka.ru/photo.php?id=4079&num=9&all=25 [  Но ако може малко помощ с плетката?

# 250

бовилова - сладко пуловерче. Картинката готова ли си я зашила?

Zoo, картинката е шита от мен с мулине. Понеже не мога да плета с много цветове, тропосах едра панама с нарисувано куче върху изплетеното. Бродирах картинката и после разнищих панамата - извадих конец по конец и остана само бродираното. Дано съм обяснила добре. Ето я от близо, но не е много добра.

# 251
  • Пловдив
Калинка - Малинка , благодаря!!!Златна си!Ако разбера как се плете ще споделям.

# 252
  • Варна
Ето това е моят първи опит за рибка http://prikachi.com/images/16/2658016j.jpg
Снимката не е много хубава

Това май трябваше да е в другата тема

# 253
тити, мерси много,чудесен модел.Тези дни ще го пробвам.Права си,че не е рано,за съжаление не можем да плетем бързо,като машини Simple Smile.

# 254
  • Варна
Калинка - Малинка , благодаря!!!Златна си!Ако разбера как се плете ще споделям.

aми аз го разгадах(в началото и края на реда учеличаваш с по 1 бримка,а в средата унищожаваш 2),за да стане ръбчето.........ама аз гледам да си го нагодя за брой на бримки и т.н.,че имам една перфектна прежда(Касик лукс на Стенли),което седи буквално като сребро и е супер лускава,ама имам 300г и така........искам да стане идеално,че имам няколко едноцветни ризки,с които ще съм тепач.... Crazy......блясък,блясък,още блясък.......... Joy

Общи условия

Активация на акаунт