Творим прекрасни плетки - шапки, шалове, жилетки

• 181 107
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ако условията са добри, опиши ги тук - може и друг да се интересува. Не че и9ма някакъв проблем да си дам мейла - просто няма да е коректно с/о другите. Ако нещо е добро, е за всички. Ако не е удачно... е, тогава няма смисъл да го обсъждаме като вариант.

# 226
  • Варна

Ти си виновна,   bouquet ако не ни беше зарибила....  Crazy

а не не...........мен тука ме зарибиха миналата година........ама не помня точно кой......... newsm78 ,ако не се лъжа Драги ми досподине........ newsm78

така......ако не ви затруднявам искам да ви помоля,ако някой има съкращения на руски за 2куки кое какво значи,че бързах да завърша всичко почнато(е,остана една безрукавка,ама по не има мн още да се плете) и голям мерак,ама сега набрах бримките и до там..........

иначе моделът е това(кафявото елече):
имам описанието,ама мн съкращения,мн нещо.........цифра,буква,точка,цифра,буква,точка,запетайка,тук таме някоя дума.........аз нали все на око и по картинка плета на 2 куки и сега съм като индианец........ Joy

# 227
Наистина и аз мисля,че не е редно да се обсъждат тези въпроси тук- темата е за плетене, не за въртене на търговия, допускам,че по някакъв начин се нарушават правилата на форума, така че, моля заинтересованите лица да водят разговор с Мечка Малинарка на друго ниво.

# 228
Абсолютно, ще ме баннат Mr. Green Joy
Който иска, да ми пише на имейла.

# 229
Мечка Малинарка, благодаря за поканата! До колкото познавам съфорумките, доста голяма част от нас искат да продават творенията си. Дори знам за успешни опити.
Учудвам се само на цените на готовите изделия. Струват ми се твърде ниски, навярно имаш цяла банда баби, които плетат и начин да се снабдяваш с евтини прежди.
Желая ти успех!!

Подсещам ви за одеялцата на надеждата! Всеки може да се включи и с едно рибоче/квадратче само! Колкото повече, толкова повече!

Joy

eat. sleep. knit...

# 230
Додофит. Нещата не са мои, моите отдавна се продадоха, а нямам време за сега...Останалите подарих Само покривката, кошничките и яйцата са от мен там в момента.
Част от дамските са на момиче от темата, другите са на една мома с магазинче за прежди, която плете. За ръчно плетиво наистина са ниски, ама нали знаете и колко лесно се продават Tired
Аз пък ти искам официално разрешение за ръкавичките "Додофит", ако решиш да правиш. Grinning

Стига съм спамила, след малко ще кача обещаните модели.

# 231
Мечка Малинарка, благодаря ти! Приемам думите ти като огрооомен комплимент.

Относно ръкавичките "Додофит", иска ми се да намеря няколко човеци, с които да ги правим заедно и да си ги продавам аз. Тая работа е по-сладка от оная работа Wink Като калкулирам търговска отстъпка и нещото се обезсмисля.

Пак плета сто неща Embarassed

eat. sleep. knit...

# 232
Ок, ти си знаеш.

Аз съм плела това http://tinypic.com/useralbum.php?ua=L2AetgKjYC795oXTfGqsOg%3D%3D. Още обработвам снимките, че съм снимала направо списанията Crazy. След малко ще ги пусна, ако някой нещо си хареса, мога да му снимам и схемата за плетене.

Ето ги моделчетата

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 15:06 от Мечка Малинарка

# 233
Момичета, аз не успях да се регистрирам в liveinternet.ru, но поне се ориентирах горе-долу как и каво да търся, та попаднах внезапно на този Свитер+шарф «Sciarpone» и съм изключително впечатлена!
http://www.liveinternet.ru/users/lyulion/rubric/1597026/
на мен лично често ми се налага в преходни месеци да имам нещо такова под ръка,което лесно да "донадя" към тоалета си,ако ми стане хладно и лесно да сваля и напъхам в торбата,ако ми стане топло. Обичайно разнасям едни черни ръкави,но те са малко по-претенциозни, а и вече се поодърпаха. Тази идея за шал-ръкави страхотно ми хареса и ще я реализирам!

# 234
  • Варна
Здравейте,

влизам много набързо, не съм чела всичко,пак видях хубави неща   bouquet .Едно пончо много ме впечатли,пък и темата пончо в момента ме вълнува.

Някой се мъчеше с ръкавички аз лично съм си свалила това http://www.crocheting.ru/models/12 и това http://www.magiya.com.ua/master_class/mk_spokes/70.html   и всеки път от там се ориентирам.

Имам вече две кълбенца Джинс(резидаво и жълто нямаше никакъв избор на цветове) за рибоци,ще се пробвам да ги заплета.

Попаднах на нещо интересно тук   http://www.zlatoshveika.com/forum-f31/tema-t442.htm

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 15:48 от IPG

# 235
Момичета, аз не успях да се регистрирам в liveinternet.ru,
И аз така, нещо не ми върви с регистрации в руските сайтове  Rolling Eyes
B12, страхотно пончо!
За обърканата ръкавичка, случи ми се първия път, когато плетох ръкавички и вместо да разплитам просто после направих две десни. Идеята е, че при лява имаш отвор/конец/ за палец, след това плетеница и обикновена плетка при дланта, а при дясната се редуват отвор за палец, обикновена плетка за дланта и плетеница. Еми трудно се обяснява в писмен вид  Heart Eyes
Snejana_G, благодаря за хубаво направените преводи, много прегледни, дано намерят място в библиотеката, биха били полезни на много хора

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 16:19 от Драги ми господине

# 236
По-ровещите в осинка може ли да ме подпомотнат?
Търся една тема за рокли тип Мисони. Заглавието й беше нещо точно такова- рокли тип Мисони, на руски,разбира се,не мога да го пресъздам.
Търся,търся и намирам само дена тема "Зиг-заг а-ла Мисони"- не е това. В онази тема имаше основно рокли и имаше схеми на всякакви варианти на Мисони,т.е онова специфично шарене с цветовете. Аз даже от там си бях дръпнала една схема и започнах блуза( която не довърших), а сега имам друга идея,но ми трябва и друга плетка, същата няма да свърши работа.
Ще съм благодарна ако някой намери темата и ми я покаже!

# 237
# 238
Ау, тити, страхотна си, много ти благодаря!
Многоцветье в платьях от Миссони...да, помня,че имаше думичките "рокля" и "Мисони" Laughing, де да помнех повече....

# 239

Имам вече две кълбенца Джинс(резидаво и жълто нямаше никакъв избор на цветове) за рибоци,ще се пробвам да ги заплета.

newsm10

шал                      от ALIZE ANGORA SPECIAL Batik Design, Color 1732

eat. sleep. knit...

Общи условия

Активация на акаунт