Творим прекрасни плетки - шапки, шалове, жилетки

• 180 906
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
"Хоби" също от скоро имат он-лайн магазин. И при тях се предлага Меджик. Аз днес си получих пратката от тях със страхотни прежди, забравих за Меджик обаче. Нищо, другия път.

Дани, великолепна е! И като размер се е получило много добре. И аз напредвам, но доста бавно, че имах работа последната седмица. Предстои ми обаче да съм по-свободна и ще имам възможност и да поплета. Точно по описанието ли го прави или увеличи някъде? Впечатлена съм от разхода на прежда. Как се чувства детенцето като си вдига ръцете? Сега видях, че "бабунките" при теб са 9 реда, доста работа е паднало! Браво още веднъж!

# 346
  • на брега на реката
Чудесна е! Браво, чак и на ме ми се доплете такава. Само дето моето момиченце е на 23 години, но нищо, само да стана баба, ще видите вие!

# 347
Страхотно си се справила,Дани!
И аз като Снежи имам само това притеснение дали дрешката реално е удобна за носене и не ограничава движенията на детето.
А на Цануша мога да кажа,че моделът е подходящ и за порастнало момиченце- мисля,че Марчелита миналата година плете подобна дреха за себе си и много ми хареса.

# 348
Благодаря момичета Heart EyesСнежи,плетох точно по описанието,но ми дойде по-малка!Затова на два-три реда съм наддавала и по средата по няколко бобинки повече,за да се разшири достатъчно.Даже последният ред разплетох,защото падаше много надолу и си губеше ефекта.Малката като я облече,не искаше да я свалям,много си я хареса.Достатъчно свободна е при ръкавите и не пречи на движението.То на дете хареса ли му нещо,нищо не може да му попречи Laughing
canu6a ,случайно ми се мерна почти същият модел,но за голями.Намерих го

# 349
  • Варна
мисля,че Марчелита миналата година плете подобна дреха за себе си и много ми хареса.

аз,аз Wink......и при двете такива ми е неудобно при носенето на чантата на рамо,но с тях нося чанта на лакът.......... Crazy

Дани,страхотно е !!!!!!!!!!!Иначе при азиатските каталожни моделчета има доста такива за големи. Peace

# 350
Малее пак разкошотии  Simple Smile  bouquet

Дани, на колко години е твоята принцеска и ти по кой размер ь прави, който е даден на схемата ли я плете, че аз искам да я плета за едно бонбонче на мои приятели което е  на 2 годинки и се чудя   newsm78

Момичета, извинявам се ако ви досаждам, че напоследък само с въпроси влизам тука и питанки, но съвсем скоро ще ви покажа какво съм сътворила - плета в момента едно бебешко болерце.

Спорна работа   bouquet Hug

# 351
daniela_34, нежно, много нежно и красиво. Първо - браво на двете ти ръчички за розовото изделие и второ -  браво на теб и половинката ти  за основното изделие – страхотно момиченце!

# 352
ankas, мойта кукла е на 5 годинки.Можеш да го правиш по описанието,но поне на  игли №4,а горе бието и колана на игли 3 или 3,5/мое мнение/.Успех и ако имате въпроси с удоволствие ще споделям опит
 Heart Eyes
 bovilowa ,благодаря ти  Heart EyesСнимките ги правих снощи към 10,30ч.,но милата не ми отказа фото.А относно "основното изделие – страхотно момиченце"правена е с много любов  JoyБлагодаря ти още веднъж Hug

# 353
# 354

Биг Пуфи,страхотно поло  bouquetби ли споделила като грамаж колко отива горе-долу?

# 355
Биг Пуфи,страхотно поло  bouquetби ли споделила като грамаж колко отива горе-долу?

Благодаря, Дани. Точно 450 гр. за чироз. Размер L.

# 356
Пуф, де се загуби бе? Полото е супер. И това розовкото е трепач Simple Smile

# 357
  • София
Дани, много ми хареса жилетката-болеро   bouquet
И моите очи все на такива модели се лепят, особено сред азиатските каталози, но 12-годишната ми
госпожица категорично отказва такива "непрактични" предложения
(да се чудиш кой е на 12, кой на 40  Rolling Eyes)

Big Pufana, полото е ЧУДНО  Hug, много нежна разцветка
Интересно ми е какво е усещането за кожата с тази нова вълна  newsm78

# 358
  • между морето и небето
daniela_34,  много е красива жилетката  Hug.

Big Pufana, поздравления. Полото много ми хареса. Аз също облислям да си спретна нещо с такъв тип прежда. Изкушенията са много и още не мога да си избера конкретен модел.

# 359
Big Pufana, полото е ЧУДНО  Hug, много нежна разцветка
Интересно ми е какво е усещането за кожата с тази нова вълна  newsm78

Не я усещаш, дори на голо отдолу, адски мека и топла.

Общи условия

Активация на акаунт