Творим прекрасни плетки - шапки, шалове, жилетки

• 180 897
  • 748
  •   1
Отговори
# 465

П.П. Пак забравих да питам, с каква прежда ще е най-удачно да се изплете ангелче от този тип?

Точно това ангелче днес захванах да плета с Хармония.

# 466
  • Варна

Видях чудесен бебешки комплект,мъжки шал-шапка,ръкавичка и доста интересни шалчета. Hug

Идеята ми за пончо е следната в голям студ(какъвто имаше последните зими), да го слагам над яке ,което не е много дебело и ми е страшно удобно.Аз пътувам доста до моята работа и имам мръзнене по спирки и ми се иска нещо толкова пухкаво и топлещо да ме пази от отвратителния варненски вятър,затова държа много и на поло-яката, вместо шал.Пък ще видим и при мен може да е поредната дреха , която отлежава в гардероба Joy

Додо  дава добра идея, ако някой друг ще плете рибки или квадратчета можем да оформим една пратка до София.Пишете кой плете да се преброим  Laughing

# 467

Ето по-голяма, не исках да заемам място само. Малко кофти качеството на снимката, ама... Mr. Green
Аз плета по малко бройки, черният чифт и без друго го глътнаха веднага.

И аз пръстите по на Додо схемата, само плетениците си ги импровизирам.

Додо, благодаря за поканата, ако имах време, с удоволствие, но се разправям с магазинчето в момента, имаме и поръчки...

Тук има много плетачки, с които ще наваксате.

Щом използваш и едно пръстче от моята схема, трябва да ми се отплатиш!  Twisted Evil
С две рибки и две квадратчета!
Като те гледам каква си чевръста ще отделиш два часа за четирите парчета.
Нали! Mr. Green

А наваксването никак не върви, ако всички мислят като  hahaha теб.

eat. sleep. knit...
Къде са ви условията и схемите и преждите, които ползвате, да не ровя по страниците.
И двете квадратчета до София ще излязат златни Laughing Ще видя, но нищо не обещавам Mr. Green

(блузата от на Кати цитата е уникална, такова нещо не мога да направя, гарантирам)

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 19:19 от Мечка Малинарка

# 468

Къде са ви условията и схемите и преждите, които ползвате, да не ровя по схемите.
И двете квадратчета до София ще излязат златни Laughing Ще видя, но нищо не обещавам Mr. Green

Започва да ми нагарча. Изпросено благодеяние не носи добра енергия.

Идеята ми за пончо е следната в голям студ(какъвто имаше последните зими), да го слагам над яке ,което не е много дебело и ми е страшно удобно.Аз пътувам доста до моята работа и имам мръзнене по спирки и ми се иска нещо толкова пухкаво и топлещо да ме пази от отвратителния варненски вятър,затова държа много и на поло-яката, вместо шал.Пък ще видим и при мен може да е поредната дреха , която отлежава в гардероба Joy

IPG! Само идея Wink

еat. sleep. knit...

# 469
Именно. Факт е, че съм чела, щом не съм се отзовала, значи имам своите причини. Човек не може да огрее навсякъде.
На първата човешка покана бе отказано културно. На втората бе отговорено в същия тон Grinning  bouquet

Цитат
Щом използваш и едно пръстче от моята схема, трябва да ми се отплатиш! Twisted Evil 
С две рибки и две квадратчета!
Като те гледам каква си чевръста ще отделиш два часа за четирите парчета.
Нали! Mr. Green

А наваксването никак не върви, ако всички мислят като    hahahaтеб

# 470
Много ви благодаря, момичета! Аз започнах шалчето - даже съм вече на педя и малко дължина  Heart Eyes
За мен съм си намислила да оплета шал-яка... Само дето не ми е особено ясно дали се плете един дълъг и широк шал, който се съшива или има друга техника?

На баба ми пък ще дам да ми оплете това http://3.bp.blogspot.com/_41nuj1AOjEc/Svm_l6tMU7I/AAAAAAAACfw/sv … 1600-h/knits9.jpg .. Онзи ден го видях и не мога да спра да мисля за него  Rolling Eyes

Май ще взема да се преселя трайно в редиците ви... стига да не ви пречи един тоооолкова начинаещ  Rolling Eyes

# 471
Можеш и на обръч, в кръг, така няма да има шевове. Аз лично плета винаги с обръч, защото шишовете ми тежат и ...ми се пяркат насам-натам и ме дразнят. И и не заемам много място на дивана Grinning

# 472
Мдам... по-удобно ще ми е, ама май трябва да си купя от по-късите обръчи? Моя сега е от дългите и нещо много ми се разтяга като тръгна да обикалям.  Rolling Eyes

# 473
rag,   bouquet 

сърдечно благодаря за разясненията и схемите. аз определено ще трябва да изгледат някои клипче как се плете на една кука за начало...
и мама може да ми покаже, въпреки че и тя е по-добра в плетенето на две куки, пък и като вече н живея при нея, трябва като отида на гости да използвам да ми покаже

# 474
Намислила съм да организирам плетачески срещи във Варна, при мен в салона! Simple Smile Simple Smile
Плетки, прически, маникюри, кафенце кой що душа му сака! Ако сте навити да се организираме!

# 475
# 476
Бубичка,миналата зима плетох такова елече,да те предупредя  много е интересно,но е малко неудобно Wink,не мога да си движа ръцете спокойно-еее не ги движа, като съм с него,хихи

# 477
  • Варна
 Додо идеята ми харесва твърде,заглеждала съм модели щипнати с такава шик игла.  Hug

И да,да,дааа аз съм за плетачески срещи във Варна  Joy

# 478
Намислила съм да организирам плетачески срещи във Варна, при мен в салона! Simple Smile Simple Smile
Плетки, прически, маникюри, кафенце кой що душа му сака! Ако сте навити да се организираме!

Искам и аз, пък!! Лятос съм във Варна! Joy

Додо идеята ми харесва твърде,заглеждала съм модели щипнати с такава шик игла.  Hug

И да,да,дааа аз съм за плетачески срещи във Варна  Joy

И ще ти търчи, каквато си фина дама! Heart Eyes  Две педи по-дълго, че и да топли.

eat. sleep. knit...

# 479

На баба ми пък ще дам да ми оплете това http://3.bp.blogspot.com/_41nuj1AOjEc/Svm_l6tMU7I/AAAAAAAACfw/sv … 1600-h/knits9.jpg .. Онзи ден го видях и не мога да спра да мисля за него  Rolling Eyes

Това е много красиво  bouquet Покажи го после. Успех в плетките  Hug

От мен един шал  Blush Напоследък само шалове и шапки си плета, за да съм готова за тежката зима, но уви все още не се е налагало да ги понося Laughing  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт