Творим прекрасни плетки - шапки, шалове, жилетки

• 180 889
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Намислила съм да организирам плетачески срещи във Варна, при мен в салона! Simple Smile Simple Smile
Плетки, прически, маникюри, кафенце кой що душа му сака! Ако сте навити да се организираме!

Егати кефа  Shocked какво по-хубаво - жалко, че съм толкова далече.

Да, обаче освен IDG, другите мълчат. Предлагам примерно всяка първа неделя на месеца, от 14,00-17,00, кафе имам, кой каквото иска може да донесе за почерпка, който иска да ползва услуги в в салона ще ползва 30% отстъпка. Това мога да дам като идея. Чакам желаещи! 

Ехаа SISI предложението е повече от съблазнително. Hug
Аз съм с един  малък разбойник който не ходи на градина и с ученичка 2 клас и ми е доста трудно с уговорките. Tired
Ако имам баба на разположение бих дошла с голямо удоволствие(пък съм ти и фенка   bouquet) за мен ще е удоволствие да се запознаем на живо.За това не поемам никакви ангажименти защото айде каката ще слуша тя е голяма пък и я влекат фриз.салони но малкия разбойник ще пренареди салона  Mr. Green.
Ще следя за срещата ако ми излезе късмета ще дойда на кафе и плетка пък знае ли човек може и някоя глезотия да си направя  Blush Blush.

bouquet

# 511
SDJ аз за такива куки питах във Варна на ул.Роза в магазинчето и жената ми показа че има само че са твърди целите не са с обръч накрая

# 512
Момичета в този форум не съм влизала, доста ви почетох но не видях да има като в другите занаятчийски форуми нещо като меню на  първата страница.
Например:
Шапки
Палто
Рокли и т.н.
В случая се опитах да намеря модели шапчици за новородено Thinking ooooh! не успях.
Моля за помощ Praynig

# 513

В случая се опитах да намеря модели шапчици за новородено Thinking ooooh! не успях.
Моля за помощ Praynig

http://lh4.ggpht.com/_12gxWoZ3AOk/Ryb6vZsApwI/AAAAAAAAAkA/fNlDR3 … s640/IMG_1207.JPG

бебешка шапчица започнах с 23 бримки но е дебела прежата на всеки ред от едната страна наддавам по една бримка,  а от другата страна свивам по една бримка и редувам 2 ред опакова бримка, 2 ред права  Peace
накрая се получава нещо като успоредник  Crazy  завършвам плетката и навивам връв от страната(по цялата дължина) която съм наддавала и след това набирам на връвта и така се получава горната част на шапчицата   Party и зашивам двете страни

Много е лесна

# 514
SISI_VAS страхотно се е получило

Амели радвам се, че ти е харесала шапката, аз съм публикувала повечето неща, ще кача и останалите, но някой от тях съм ги плела на око и затова не ги показвам защото някой ако прояви интерес как са станали немога да обясня. От скоро съм при вас във форума и се възхищавам на нещата които правите. Ето ги и някой от по-старите ми творения http://picasaweb.google.com/105569037943653961399/aEYnNB#5540082668796686434

Рая, Разкошни творения! Най-много харесах шапката с цветята, отдавна имам желание да направя на малката такава, но не умея все още да правя цветята. Би ли ми обяснила горе-долу как стават. А също и бежовата шапка с плетениците, как получаваш този обем отгоре? Поне горе-долу ако можеш да ми кажеш как си наддавала и свивала Praynig Предварително благодаря.

# 515
Шала е готов  Mr. Green Малко къс, но пък толкова ми бяха остатъците... Ето я и моделката току що събудила се Heart Eyes

И последната прежда не съм отрязала още  Laughing

# 516
Момичета в този форум не съм влизала, доста ви почетох но не видях да има като в другите занаятчийски форуми нещо като меню на  първата страница.
Например:
Шапки
Палто
Рокли и т.н.
Моля за помощ Praynig

Какви модели търсиш на една или две куки?

# 517
Покана! Ще ходим на гости на Майстор Мариета Недкова.

Вземете си куките за плетене, ще плетем рибки и квадратчета. В събота и неделя от 12 часа в Мраморното фоайе, НДК на изложението Произведено в България.

бързи снимки от днес

Затрила съм файла с програмата за съботните срещи на плетки, направена от pufana - ред е на рибките за одеялцето на надеждата.

Да, обаче освен IDG, другите мълчат. Предлагам примерно всяка първа неделя на месеца, от 14,00-17,00, кафе имам, кой каквото иска може да донесе за почерпка, който иска да ползва услуги в в салона ще ползва 30% отстъпка. Това мога да дам като идея. Чакам желаещи! 

косата ми плаче за глезене Embarassed

Сис, няма ли някоя подобна добра душица като тебе в София?!

Реторика, реторика ...

нъц
ще търчим до Ваааарна, мореето, сините вълни...   Joy

еat. sleep. knit...

# 518
Сиси аз също съм за събиранията във Варна
свхристова шапката с цветята е много лесна а цветята съм ги плела от една схема но до понеделник немога да я пусна че не съм на моя компютър. Основата на шапката е само крачета без наметки, наддаваш за кръг и после колкото дълбока я искаш. Всяко цвете съм го плела и закрепяла по отделно. Колкото до шапката с плетениците за да се получи този обем съм плела първо ластика след това наддадох на няколко места и съм плела почти до края на шапката без да свивам и накрая в около три четири реда съм свила и съм свивала само  на едно и също място мисля че в основата на осмиците, нямам много голям спомен, нито помня каква е преждата и номера на обръча за да ти помогна повече. Ако имаш още въпроси и нещо не съм обяснила правилно не се притеснявай да питаш, колкото мога ще помагам

# 519
Например:
Шапки
Палто
Рокли и т.н.
Моля за помощ Praynig

Какви модели търсиш на една или две куки?
На две куки.
Може и на руски.

# 520
  • Варна
Намислила съм да организирам плетачески срещи във Варна, при мен в салона! Simple Smile Simple Smile
Плетки, прически, маникюри, кафенце кой що душа му сака! Ако сте навити да се организираме!

На мен също ми харесва идеята, къде е салона.
Може да си писала но не чета всичко подред.  bouquet
Тъкмо ще ме научите да плета тези рибки, че нещо не върви. Mr. Green

# 521
Меню си нямаме, но пък си имаме библиотека.  Mr. Green
Модели за новородени, на руски, предполагам че има и шапчици.  Thinking И разни шапчици за деца.

Бубичка, браво! Добре се е получило шалчето!   bouquet

kalinka-malinka  Hug

# 522
  • Варна
Бубичка,моделката е толкова сладка и изглежда много доволна от новата си придобивка   bouquet

Carmela Biscuit, страшно ми хареса твойто комплектче и като изпълнение и като цвят

Сиси къде е салона, горе-долу в кой край на града.Казвайте кой иска среща да видим колко ще се съберем.
Аз отдавна нямам малки деца покрай мен (щот аз съм голяма  Laughing), но пък работното ми време е по-шантаво ,доста често съм на работа събота и неделя,но когато човек има желание му намира лесното.

Додо грабвай косата дето е за глезене и идвай във Варна,ще ти напишем извинителна бележка за пред домашните  Joy

# 523
  • Варна
ивка27, май не съм се справила с обяснението  Embarassed, пиши на лични кое не е ясно ще се опитам отново да обясня

# 524
Да се запиша и аз с няколко неща:
http://mbr1.snimka.bg/hobby/pletivo.345820.21329517 пуловерче за една приятелка
http://mbr1.snimka.bg/hobby/pletivo.345820.21329468 шал за друга приятелка
http://mbr1.snimka.bg/hobby/pletivo.345820.21329458 пуловерче за малкия
Може и да се включа в неделя за Произведено в България.

Общи условия

Активация на акаунт