Ту наляво, ту надясно, януарско бебче ритка бясно! -14 тема

• 23 933
  • 747
  •   1
Отговори
# 585

Ох,тези тазови болки ooooh!Момичета почнахте ли да вървите като патета,или съм сама в начинанието? Laughing

Не, не си сама и аз съм така. Като се застоя седнала повечко и после като стана е ужас  Sad. То като се замисля, тази бременност нито едно от неразположенията не ме пропусна  Crazy. То не беше гадене и повръщане, не бяха контракции, после киселини /които продължават/, болки в кръста, таза, сега и гъбички си имам   Close, ужас направо. Отделно си ме рита редовно в ребрата тая бебка  Crazy, тя и каката все там ме риташе, ама почна по-късно, към края вече. Нямам търпение вече да се роди /не че ще ми е по-лесно де  Rolling Eyes/.
Да втората бременост и при мен е придружена със всички екстри..без повръщане,но не е късно тез киселини понякога могат да ме изненадат насън Sick
Момичета ,кога смятатате да изперете бебешките работи?Днес се загледах в магазина по бебешките прахове ...
И още нещо,продавам дървена кошара с люлеещ се механизъм ,ракла и плот за повиване.Кошарата се превръща и на детско легло. Ето такава,но без зеления цвят: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2335/637439467703419225128974 … a07RkWjV5HhOk.JPGза 150лв.Извинявам се предварително за спама,но имам проблеми и не мога да вляза да се регна в продавалника Sad

Монки,с удоволствие,но имам вече 2-3 космонавта

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 15:48 от elenia

# 586
Днес съм много уморена. От сутринта все правя нещо. Изтощих се, а смятам и да готвя. И на разходка не моах да отида. Sad

Сол- АБСУРД. Не знам мен дали са ме солили, но аз децата си не бих. В началото няма да мажа с нищо пък да видим, може да се наложи нещо.

Щях да пиша още , ама забравих какво.

# 587
  • София
И аз като се застоя повечко време седнала на едно място и после съм много смешна при ставането. Успокоявам се с мисълта, че само 2 месеца остават  Crazy

Продавалника дали го пуснаха вече? Все се каня да пиша там, че сменям дрешки за бебе момиче за такива за бебе момче. Някои са ми унисекс и тях ще си ги оставя, ама разни розови рокли с дантели са ми в повече.

# 588
Продавалника дали го пуснаха вече?
Отвориха го! Hug

# 589
  • София
хм, нещо не успявам да вляза, ама ще го мъча... като натисна "вход" и до там...  Thinking

# 590
Здравейте. Да се включа и аз за мазилата. Една приятелка роди преди 6 месеца и ми каза че най-ефикасно е да се къпе бебето с бръснарски сапун а за мазането след това с преварен зехтин, майка ми също казва че това е наи- добро. Така че аз мисля да ползвам тези неща.

# 591
Каква е идеят за с преваряването на зехтина?  Thinking
Бръснарски сапун?  Shocked

# 592
хм, нещо не успявам да вляза, ама ще го мъча... като натисна "вход" и до там...  Thinking
Е там и аз не успявам да вляза Tired..Пуснах си обявата в продавам.... TiredЗа пръв път го чувам. newsm78А за преваряването на зехтина има много теми тук в мамата PeaceНо с каква идея се преварява и аз точно незнам....сигурно за да е по-лек за бебтата. Rolling Eyes

# 593
Че са много темите-ясно Simple Smile както за солта, маста, сокчетата на 40 дневно бебе и т.н.
Принципно най-полезен е студенопресования зехтин-който не е минавал термична преработка( съхраняват се полезните в-ва) и не е обработван с разни химии.
 Високата Т, независимо дали ще е на водна баня преваряван или не, убива всичко полезно в зехтина(студенопредования).
Та затова питам каква е идеята? Може някой пък да ми каже.
А това, че чинка, стринка и една сюрия приятелки са го правили-за мен не значи нищо  Peace

Бръснарският сапун ми е доста хард  ooooh! Имайки предвид, че е предназначен за зряла, мъжка кожа, че и да омекотява космите- и това да го сложа на няколкодневно бебе...Ми  Shocked

# 594
За мазането, аз да кажа, на лекциите за бременни акушерката от неонатологията ни каза за нашите зимни бебета е хубаво да се използва олио, а не тоалетно мляко или лосион.
В болницата ползват бебешката козметика на Саносан.

# 595
Минавам да кажа, че бях на училище за бременни в Щерев, темата беше раждането. Честно да кажа нищо ново не казаха, ама и то с това четене и този интернет, вече май няма тайни за никого. Хубавото беше, че ми вдъхнаха още оптимизъм, че не е толкова страшно  Wink, то всъщност страхът е един от основните проблеми и вредители. Така че спокойствие, никаква паника и слушане на съветите от акушерката  Laughing

За мазането, мисля че бих ползвала мас, защото съм видяла сама какво прави с кожата на деца и възрастни, за вреди не мога обаче да се сетя.  Иначе  за козметика бих ползвала Weleda но нещо при нас в Надежда  я няма.

# 596
 Laughing Мила, много взеха да ни се препокриват мненията и май  много скоро ще ходим на кроасани   Joy Crazy

# 597
За соленето тук го чух за пръв път. За мас съм чувала, но няма да пробвам. Мисля на Мустела да е козметиката, но не съм още на 100 процента.  Иначе такава е и в неонатологията на Шейново - или поне беше преди 2 години

# 598
  • В две тъмни очички
Зехтинът се преварява за дезинфекция до колкото знам. Аз сега се мажа с зехтин и да ви кажа съм много доволна. До 6-тия месец нямах никакъв корем ....ама никакъв! С влизането в 7-ми месец се получи ефекта "УАУ". А да не говорим за 8-ми месец. Та за толкова кратко време , такава голяма промяна със сигурност щях да се нацепя ако не се мажех със зехтин Много ми е гадна кожата - супер неразтеглива  Tired До сега в пубертета при най-малките промени в кг и се нацепвах по дупето и гърдите! Определено виждам,че зехтина си оказва влиянието! Мажа се от 3-я месец с преварен зехтин-студенопресован

# 599
Против мазане с мас, защото:
1. Защото всички токсини,които е приемало прасето с храната или разни лекарства,се отлагат в маста.И като се ползва за мазане всичките боклуци отиват в кожата на бебчо.Освен това гадно запушва порите.
2. Понеже маста се претопява, се отделят канцерогенни вещества при самият процес на претапяне. Те преминават през кожата на бебето и е много вредно. Предизвикват алергии и т.н

Дезинфекция на зехтин?  Thinking  Странно ми звучи. А водата като не е стерилна?

Общи условия

Активация на акаунт