Реших да пиша тук тъй като през последните две седмици обикалям от лекар на лекар и вече не знам какво става с мен.Всичко започна от последните изследвания на кръвта и урина който ми пуснаха в края на осмия месец.При урина излезна че имам белтък 3.00 при норма 1.00, левкоцити и масово епителни клетки.От там ми пуснаха изследвания на черния дроб,стерилна урина и за загуба на белтък.След тези изследвания излезна че АЛАТ-а ми е 185 при норма 40 и ГГТ-то също беше повишено.Та от там започнаха съмнения за хепатит ( няма да казвам как се чувствам през цялото това време). Пуснахме нови кръвни изследвания за АЛАТ,Холестерол,Триглицерин и ГГТ.Всички е извън нормата.АЛАТ е 144 при норма 35;Холестерола ми е 10,17 при норма 5,17;Триглицерина ми е 3,9 при норма 1,7 и ГГТ ми е 60 при норма 38.Та сега след последните изследвания утре съм на кардиолог.Това за което моля след този дълъг и подробен роман(за което се извинявам) искам някой ако се е сблъсквал с подобен проблем да ми каже на какво могат да се дължат тия огромни отклонения на изследванията.А съм в 9-ти месец бременна, на 23 Ноември ми е термина.До сега всичко ми е било наред,нямам оплаквания никакви.А в крайна сметка ме изкарах болна я от Хепатит,а от заболяване на черния дроб и не знам си още какво.А никой не казва бебчето как е и дали при евентуален проблем има някаква опасност за него.
Предварително благодаря на всеки който има търпението да прочете всичко това и да ми даде най малкото кураж че с бебето ми всичко е наред