Дългото чакане след трансфера-5

• 90 553
  • 771
  •   1
Отговори
# 30
Стискам на всички ви палци  Praynig Praynig Praynig

# 31
Май скоро ще имаме новина.Дано да е добра Praynig.Нали от ,,кафето,, я очакваме Rolling Eyes.

# 32
  • София
Писах ,писах и къде ми отиде поста не знам Rolling Eyes .Накратко, не ходих на тест, нямаше кой да ме закара,а аз не карам да не ми стане лошо, че нещо ме носи главата  hahaha.Благодаря ви че ме мислите и вие, стискам ви палци Hug

# 33
Десдемона, Шарки 43 радвам се, че ви виждам в тази тема.
Много се надявам да успеете!
Пишете какъв е резултата, че от толкова стискане на пръсти ме заболяха палците. Laughing
Кофии и ти не се ослушвай ами бягай на тест и сподели, че любопоството край няма. Laughing
Успех на всички ако съм пропуснала някоя от вас! Hug  bouquet
Аз сигурно чак другия месец живот и здраве ще се наредя в тази тема за втори път.

# 34
Охооо,световъртежи ли имаме Flutter.Ами,хубавото е ,че не си се спекла ,затова че не си могла да си направш теста.Продължаваме с палците разбира се Peace.

# 35
  • София
Момичета, и аз приключих. Днес пуснах кръвен тест 0.30  Weary. Още не съм се наплакала, че има хора около мене, ама каква буца имам в гърлото..., записах си час за 01.12 ще видим какво правим.

# 36
Кофе01 Sad,ейййй направо вече не искам и да повярвам ooooh!.Поплачи си,поне буцата малко се стопява.Аз те прегръщам силно....Дано док.,има  какво да ти предложи.

# 37
  • Варна
Кофе, съжалявам, миличка  Hug Първият път най-много боли.
Прегръщам те и ти казвам - с гордо вдигната главица - продължавай напред! Ще успееш!

# 38
Много ми е мъчно и болно,когато прочета такива лоши новини,съжалявам Кофе ,каквото и да напиша знам как боли,но събери сили и продължи към сбъдване на мечтата ,не се предавай Hug Hug

# 39
здравейте и от мен, борбени момичета  Hug
Днес пуснах ЧХГ в Плевен ... ами резултата е нисичък 105, доки мн не го хареса предвид, че вс при мен, било супер и лигавица и ембриончета и ме вика пак, на 16.11 за повторно ЧХГ  Peace като силно се надявам да е нарастнало двойно  Praynig Praynig Praynig
Коффи миличка  Hug

# 40
  • Варна
Дездемонка, на кой ден е това? Аз си мисля, че всичко ще е ок и ще се радваш скоро! Praynig

# 41
Коффи съжалявам  Sad
Десдемона все пак си е положителен, дано бързо да нарастне и да се успокоиш малко.

# 42
Дездемонка, на кой ден е това? Аз си мисля, че всичко ще е ок и ще се радваш скоро! Praynig
на 14 ден след ЕТ, той беше на 30.11 Ох дано, дано нарастне  Praynig Praynig Praynig

# 43
  • София
Ох боли не ми е първия път, ама с всеки път май повече боли. Имам една стимулация завършила само с пункция, ние сме с много тежък  мъжки фактор, и сперматозоиди взимат само с биопсия. Първия път в  деня на пункцията не намериха сперм. и така замразихме само 4 яйцеклетки. Втория път стимулациата мина много добре и имах 7 идеални яйчица от тях върнаха 2 на трансфера. Резултат пак беше отрицателен, сега правих ме ЗЕТ  с три ескимосчета, останаха ми две за следващия път..  Мисля  да питам този път да размразиме и яйцеклетките да ги оплодим поне и с тях да видим какво ще стане. Praynig

# 44
 koffe01  съжалявам за неуспеха ти.
desdemona резултата ти е добър.Явно се е хванало само едничко.Сега е важен резултата на 16,просто се въоражи с много търпение.Тепърва почва всичко.

Общи условия

Активация на акаунт