Дългото чакане след трансфера-5

• 90 605
  • 771
  •   1
Отговори
# 435
Любоипитка,изобщо не е задължително да има кървене при  имплантацията.Симптоми също не съм имала никакви,единствено ставането до тоалетна по няколко пъти на нощ.Желая ти едно хубаво чхг  на 03.01. и след това най-прекрасната,лека и безпроблемна бременност!

# 436
Благодаря ти ейприл  Praynig-

# 437
  • Sofia, Bulgaria
Момичета, Весело посрещане на новата година и много Успех желая за всички ни  Praynig дано и нашето чудо е станало Simple Smile

# 438
На всички пожелавам топла ,спокойна  уютна вечер в компанията на любимите хора . Нека това бъде последната година когата да сме двама!Пожелавам го и на вас момичета и mishi tatko    Simple Smile -Блягодаря ви че макар и нова в този форум намирахте време да отговорите и да ме успокоите когато  се е налагало.

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 11:38 от Lubopitka

# 439
честита ви нова 2011.Нова година казват хората -нов късмет -ако наистина такъв ще ми е късмета през цялата година -то да взема да се замразя.Ставам в 8,00 на първия ден от новата година (по скоро събуждам се )от ПМ болки-влизам в банята и каква изненада ми е подготвила съдбата -прокървих!засега слабо но усещам че се засилва-наревах се в банята рано сутринта -сега , часове след това очите ми са подути и се движа хаотично и механично.Та ако се води някакъв "протокол " да се запиша -Първи опит ИКСИ- 15 извадени  яйцеклетки -9 от тях  оплодени -3 върнати на 3тия ден
Краен резултат-НЕУСПЕШЕН newsm45 newsm45

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 17:43 от Lubopitka

# 440
Lubopitka недей така, стегни се - това че си прокървила и че имаш ПМ болки не означава отрицателен резултат! именно затова докторите казват с МЦ или без МЦ да се прави кръвен тест. така че докато не направиш кръвен не прави заключения  Hug

# 441
Lena всичко съм отписала вече-и по лошото е че от самота начало колкото и позитивна да се опитвах да бъда все  съмненеито взимаше превес !току що даже си изпих хапчетат и се зачудих  за какво го направих? навика казват е втора природа..

# 442
Lubopitka   Hug стегни се  Peace пий хаповете и ЛЯГАЙ! Няма да ставаш Peace освен за WC! Сега е много важно да запазиш, както самообладание, така и позитивизма у себе си и пълно спокойствие! Той, дядо Божи - гледа и си знае работата  Praynig! Желая ти късмет от сърце!!!

# 443
Desdemona аз и преди съм го казвал че се възхищавам на позитивизма ти но не мислиш че днес 11 ден след ЕТ е късно вече за каквото и да е-да беше 5-6-7 ден да прокървя ми то направи си ми е време за цикъл -който винаги е на 2ро число -демек утре??идва си нахалника -и никой не може да му попречи!Каква имплатнация -какъв късмет-какъв позитивизъм-всичко отива в канала  newsm12 newsm12

# 444
  • София
Lubopitka , преди да си правила тест тия ти изводи нищо не означават. В много случаи се случва да има кървене около 10 ден от ЕТ, и май в повечето е добър знак.

# 445
честита ви нова 2011.Нова година казват хората -нов късмет -ако наистина такъв ще ми е късмета през цялата година -то да взема да се замразя.Ставам в 8,00 на първия ден от новата година (по скоро събуждам се )от ПМ болки-влизам в банята и каква изненада ми е подготвила съдбата -прокървих!засега слабо но усещам че се засилва-наревах се в банята рано сутринта -сега , часове след това очите ми са подути и се движа хаотично и механично.Та ако се води някакъв "протокол " да се запиша -Първи опит ИКСИ- 15 извадени  яйцеклетки -9 от тях  оплодени -3 върнати на 3тия ден
Краен резултат-НЕУСПЕШЕН newsm45 newsm45

гадна работа......
само не си написала къде е опита...........

# 446
Lubopitka , преди да си правила тест тия ти изводи нищо не означават. В много случаи се случва да има кървене около 10 ден от ЕТ, и май в повечето е добър знак.

Бамба -правила съм два пикливи единия на осмия ден -другия днес като се прибрах след "новогодишното  веселие" и двата минус-кръвен ще пусна само да се запиша -
сега съм се поосвежила малко -то от толкова сълзи ще взема да се обезводня  smile3506

# 447
Lubopitka абсолютно те разбирам  Hug скоро преживях същото,с разлика,че така изпратих старата година,Но и това пък ми беше "подаръка " за празниците  smile3518
Дано Новата година не ни натъжава повече Praynig Praynig

Момичета коя темичка да пиша за ЗЕт или предстоящ такъв  newsm78 за АРТОХОЛИЦИТе ли е продължението от предната за ЗЕТ,че няма даден линк  newsm78 Whistling

# 448
Desdemona аз и преди съм го казвал че се възхищавам на позитивизма ти но не мислиш че днес 11 ден след ЕТ е късно вече за каквото и да е-да беше 5-6-7 ден да прокървя ми то направи си ми е време за цикъл -който винаги е на 2ро число -демек утре??идва си нахалника -и никой не може да му попречи!Каква имплатнация -какъв късмет-какъв позитивизъм-всичко отива в канала  newsm12 newsm12

Не миличка ... при мен беше сходна Rolling Eyes много сходна ситуацията Peace Peace затова и ти казвам да ЛЯГАШ и САМО ДА ЛЕЖИШ!!! За инфо и твое успокоение, на 10-11 ден след ЕТ имах кървене, същото, като това, което сама описваш, че има при теб Rolling Eyes, нооо на 14 ден след ЕТ теста бе положителен и бях бременна - чуй ме бях! Peace Факт е, че бебо не се задържа, после,  Rolling Eyes......но, по-важното е да повярваш, че чудото се е случило, сега и с теб!
Моля се от сърце! Моля те, не отписвай нещата, те не винаги те са такива, каквито изглеждат!

# 449
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, Любопитка сега влизам и чета, и съм на мнение като останалите да не си посмяла да спираш хапчетата , лягай си и утре на кръвен, на мен също ми е за първи път ИКСИ, но съм чувала точно за това кървене и после бременност. За разлика от теб аз съм страшно уплашена, че не съм прокървяла а отново  имам предменструални болки /чак откачам/. Стискам ти силно палци миличка и чакаме кръвния ти тест  Praynig Hug

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 12:56 от ivetinka

Общи условия

Активация на акаунт