Дългото чакане след трансфера-5

• 90 597
  • 771
  •   1
Отговори
# 420
Успех мила, и дано всичко мине нормално в следващите 9 месеца, а сега се пази повече от всякога и емоционално и физически.

# 421
Здравейте момичета!Стискам  палци на всички да видите две чертички.И аз като вас едвам дочаках деня за теста и имах 2 чертички,но от болницата(която сега е в коледна почивка) не са ми казали какво да правя.Даже започнах да кървя леко.Свърши ми и Utrogestan   и няма кой да ми даде информация .Моля Ви ,посъветвайте ме какво да правя.

Мила, първо при кървене се заковаш на легло без мърдане - ако си на работа намери болнични за две седмици от личния и да не ти пука - ние сме забременели по изкуствен път и трябва да се пазим доста повече от естественно бременните. Второ - прати някой да ти купи утрогестан (каква ти е била схемата?) аз все още съм на 3х3 (2 периорално, 1 вагинално), Но-шпа 3х2 за отпускане на матката (съвет ако имаш контракции е по-добре да се бият инжекции - Папаверин или ношпа, към таблетките, а и да нямаш при кървене поне една няма да ти попречи), купи Nutri Mag, немски е (магнезий - отпуска мускулатурата) 2х1 и разбира се фолиевата по една. Лекарствата се пият доста време, за да можем да си запазим вързопчетата.
Виена е прекрасна, но лежи -  не рискувай, пак ще отидете. Сга е най-важно да запизиш бебчето, със сигурност ще пътешестваш в бъдеще (моите пътувания съм ги спряла поне докато прескоча 20 седмица поне, а там ще видим - самолета не е много хубаво място за развиващия се организъм)! Сега приоритета ти трябва да е живота в тебе, всичко останало минава на заден план. Не се шегувай с това. В аптеката обясни какво е положението, че си след инвитро и че кървиш.

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 11:38 от IrinaB.

# 422
  • Sofia, Bulgaria
Успех мила Ariel777 , дано всичко да е наред Simple Smile

# 423
Ariel, ако в аптеката откажат да ти дадат утрогестан без рецепта, потърси някой лекар - дори GP, който да ти я напише. Знам как е с аптеките, и аз живея на запад, и трудно правят компромиси.

Стискам палци всичко да се развие добре.

И на останалите чакащи резултат момичета  Praynig

# 424
Здравейте момичета!Стискам  палци на всички да видите две чертички.И аз като вас едвам дочаках деня за теста и имах 2 чертички,но от болницата(която сега е в коледна почивка) не са ми казали какво да правя.Даже започнах да кървя леко.Свърши ми и Utrogestan   и няма кой да ми даде информация .Моля Ви ,посъветвайте ме какво да правя.
Кървенето в начална бременност е доста чето явлвние / особено след инвитро/- това да не те притеснава толкова по - обезпокоително е че нямаш Утрогестан или подобен Прогестерон, който да поддържа бременността. Лежането не спасява проблема без прогестерона търси начин да си намериш, ако трябва от БГ да ти пратят ули да помагаме, но ще минат дни - може би фатални.
Успех и Късмет.

# 425
Момичета сега като чета и препрочитам постовете на всички изниква въпрос-винаги ли при имплантация има прокървяване ?една ли няма дето да е пропуснала този момент!10 ден след ЕТ ми е-никакво прокървяване -никакви признаци-нищо специално не ми си яде-пие.Не ми се спи -даже съм като навита пружинка вечер...нека някой ако има инфо да пише моля ви ?
Ivetinka    а ти как си днес?

# 426
Здравейте,мъжът ми сутринта  купи utrogestan с голяма мъка от аптеката.Даже сега се връщам от лекар.Не е специалист по инвитро,но все пак.И тя ми даде рецепта.Взе ми кръв и на 1ви пак ме вика.Сега се надявам този един ден без прогестерона да не е фатално.

# 427
Браво Ариел-успокой се и взимай хапчетата .почивай и се опиташ да се разсееш с нещо.Звучи трудно знам но ще се справиш Peace

# 428
  • Sofia, Bulgaria
Момичета сега като чета и препрочитам постовете на всички изниква въпрос-винаги ли при имплантация има прокървяване ?една ли няма дето да е пропуснала този момент!10 ден след ЕТ ми е-никакво прокървяване -никакви признаци-нищо специално не ми си яде-пие.Не ми се спи -даже съм като навита пружинка вечер...нека някой ако има инфо да пише моля ви ?
[/quote
 Здравей Любопитка , добре съм и аз нямам никакви симптоми освен че ми минаха ПМС , даже и гърдите ми спаднаха и вече не ме болят и това още повече ме притеснява.
Ариел браво, много се радвам за теб , дано всичко е ок.

# 429

не, напротив - по-често няма прокървяване. смята се че всяка трета или четвърта жена прокървява - което означава че мнозинството жени нямат такъв симптом. и при мен нямаше. аз съм вече в началото на 7ма седмица и до момента нямам никакви признаци на бременност (освен липсващия МЦ) - така че успокой се, нищо не означава.  Hug

# 430
  • Sofia, Bulgaria
Днес мислех да ходя на кръвен тест, но много ме е страх и реших да изчакам още до датата на теста /дано не полудея до тогава/

# 431
Момичета прокървяването не е задължително симптом, така че спокойно.

ariel777не мисля, че ще имаш проблем за няколко часа без Утрогестан, но ако можеш се зареди с него.
Все пак мисля, че е добре да вземаш и медикаменти за отпускане на матката, но решението е твое.
Пожелавам ти безпроблемнна бременност до край! Пази се!

ivetinka спокойно, отпусни се, дишай и се забавлявай на НГ. Не се отдавай на притеснението - гледай весели филми или каквито и да те забавляват, чети приятни книжки (например сега е момента да се заредиш а положителна енергия от Джералд Дарел), плети, бродирай и не позволявай нищо да те притеснява. Пожелавам ти едно хубаво ЧХГ след няколко дена.  Hug

# 432
ivetinka аз също нямах никакви симптоми само гърдите ме боляха много ,а сега не ,така че не се притеснявай.Стискам ти палци

# 433
Сладуранки Hugзнаете ли че бях почти сигурна че щом до днес 10 ден не съм поркървила значи нищо не е станало!даже вече леко започнах да отписвам ситуацията-днес бях пред лабораторията да си пусна кръвен -стоях там 10 мин и накрая реших да не си причинявам това преди нова година -и така ще си изчакам датата 3ти януари! Praynig Praynig

# 434
не е задължително да прокървиш при инплантация, аз не съм кървяла, само на 6 и 7 ден след ЕТ имах доста силни болки долу ниско и то само през нощта, което в същност беше и причина да си направя уринарен тест на 8 ден и той беше +++. след това не съм имала никакви симптоми до края / освен корема де/ и до като усетя движения едвам изчаквах да мине седмицата до поредния преглед за да се уверя, че всичко е на ред.
По препоръка на лекаря ми Но шпа съм взимала само при нужда т.е. само в двата дни когато имах болки, защото колкото и да е добре да се отпуска матката / гладката мускулатура/ толкова и не е добре защото прави органите лениви и освен запека може и да не се кръвоснабдява добре матката и така да причиним страдание на бебето.

Общи условия

Активация на акаунт