Дългото чакане след трансфера-5

• 90 591
  • 771
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета ! Продължавам да споделям моя опит от инвитро...Днеска е 10 ден от трансфера. Три дена назад започнах да се подувам, от ниско долу чак до диафрагмата, не мога да си обуя обувките,дрехите не ми стават. Налитам на солено и кисело като за световно-изпих маринатата от един цял буркан пиперки/ аз съм в шок/....доядоха ми  посред зима ягоди. Бързо се уморявам. Разкажете-при вас имаше ли такива симптоми? Трябва ли да кажа на доктора ми за това подуване? Благодаря на всички отговори !
Стискам ти палци, мисля, че е станало. Търпение му е майката сега и гледай да не оставаш много много сама да те разсейват хората и по бързо да мине времето.

# 406
Lubopitka, мила защо се стресираш с пикливи тестове осбенно толкова рано. Както бях казала преди - ако искаш да научиш дали или, просто пусни кръвен, ще ти покаже истинската картина на нещата и поне ще знаеш дали да се стреситаш или не. Но пак да кажа дри и на 10 ден кръвния резултат може да е доста стресиращ и след няколко дена да е положителен, така че ти решавай. Според мене избягвай да се стресираш, защотот това вреди на бебчето/тата. Само оптимистични мисли и никакво отчайване - кажи си аз съм успяла! Hug

ivetinka ПМС и аз си го имах и даже прокървих на 9ти ден след ЕТ. А сега ме виж - майка квачка без мърдане  Joy

Ей, бъдещи мамчета (всяка една трябва да се държи като бременна след ЕТ  Naughty) - не позволявайте да се съмнявате, трябва да вярвате до мозъка на костите си в успеха. Не се вкарвайте в глупави филми. Има информация за много неуспехи, но винаги след съмнението - ами ако и аз... -трябва да казвате "Аз съм успяла, аз съм сигурна в това".

edamianova - аха! за подуването или изправянето на вдлъбнатината под диафрагмата и аз го имах! И чесно казано не казвах на никой, но бях сигурна, че съм бременна.  Hug Иначе друго подуване нямах. Имах газове. Уморявах се бързо - 30 мин бавна разходка и падах на леглото, а преди бременноста бях фурия - всичко бавно ме изнервяше. А сега са ме заковали на легло - е всяко зло за добро.  Чакам резултати от кръвния.  Wink

На останалите тихо чакаи - успех и вяра в двете чертички.  Hug Praynig Peace

marisil от сърце ти пожелавам да получиш своето чудо през януари!

kartiche много съжалявам за неуспеха този път, но съм сигурна, че ще успееш, трябва да стане!  Hug

# 407
  • Sofia, Bulgaria
ivetinka аз като новак в тази тема не мога да те успокоя с опита или със знанията си -но ще ти кажа за практиката.имам приятелка която след трансфера непрекъсното  казваше -ето днес ще ми дойде,ако не днес утре-и какво стана-ми не и дойде !!и сега сменя пелени на малката си пикла!така че.........дано  практиката да се увилича с още една такава бройка Praynig

Дано да е така, че болките ми са толкова реални точно сякаш ми идва , а после реших, че заради  утрогестана и другите лекарства няма да ми дойде и ........ох незнам ще стискам палци за мен и за всички ни още малко остана по=голямата част от чакането мина  Simple Smile

# 408
  • Sofia, Bulgaria

ivetinka ПМС и аз си го имах и даже прокървих на 9ти ден след ЕТ. А сега ме виж - майка квачка без мърдане 

IrinaB - Дано да е това, аз нямам никакво прокървяване или зацапване , само ПМС Sad

# 409
Здравейте мами-днес съм с друго настроение-все още пред очите ми е отрицателния тест от вчера но... newsm78сега вече си казвам че кръвния ми ще е юхууууууууууу -завиден резултат! Praynig Praynig :pray
ivetinka  имам омменти миличка когато имам едно гадно придърпване само в лявата си област -яйчник,кръст,и всичко в ляво- но доколкото чета тук във форума докато не спрем лекарсвата няма как да ни дойде !така че...спокойно миличка -за добро ще да е -изтрай  оше малко

# 410

ivetinka ПМС и аз си го имах и даже прокървих на 9ти ден след ЕТ. А сега ме виж - майка квачка без мърдане 

IrinaB - Дано да е това, аз нямам никакво прокървяване или зацапване , само ПМС Sad

Споко мила, трябва да вярваш и дори да си сигурна. Много момичета нямаха зацапване и пак са си бременни. То ПМСто както ми казаха докторите са от хормоните дото сме ги пили и ги пием. Така че споко, всичко е наред. Hug

# 411
Къртиче, отидох в профила ти и видях последните ти публикации, вкл и тази в темата за Плевен.
Ако кажа че съжалявам за теб, както и за всички момичета с отрицателни кръвни тестове, ще е твърде малко. В момента ми е трудно да намеря каквито и да е думи, а да не говорим за най-милите и утешителните, за да ти кажа колко съжалявам и колко кофти се почуствах и се чувствам в момента  Hug Hug Hug . А така ми се искаше да позная какъв ще е резултата  Rolling Eyes ...
Спирам до тук ...не искам да ровя повече в раните ти. Само искам да ти пожелая да си най-вече жива и здрава както и хората около теб които те уважават и ти помагат, дано да успееш да намериш сили да се изправиш отново на крака , кураж за да се бориш за мечтата си и силна вяра че през 2011 година ще видиш така желаната малка точица в утробата си  Hug Praynig Praynig Praynig Peace!

# 412
Момичета   bouquet, вместо да ви минават разни лоши мисли през главите докато чакате датата за кръвния тетс, ето ви една голяяяма тема, само за първи ранни симптоми --> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=18377.0 Темата е достатъчно голяма за да ви отнеме толкова време за четене, колкото време ви остава до теста  Mr. Green .В нея може да намерите симптоми сходни с вашите и това да ви зареди с надежда и  положителни емоции. А ако не успеете - нека това да не ви притеснява  Naughty, защото както не веднъж е писано в форума - при всяко момиче симптомите са различни, индивидуални, при едни са силно и ярко изразени, при други - липсват каквито и да е.

# 413
Здравейте момичета!Стискам  палци на всички да видите две чертички.И аз като вас едвам дочаках деня за теста и имах 2 чертички,но от болницата(която сега е в коледна почивка) не са ми казали какво да правя.Даже започнах да кървя леко.Свърши ми и Utrogestan   и няма кой да ми даде информация .Моля Ви ,посъветвайте ме какво да правя.

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 22:47 от ariel777

# 414
  • София
ariel777, коя ти е болницата?
Нямаш ли някакъв телефон за връзка с лекаря си?

# 415
Честити ти две чертички, купи си утрогестан и продължаваш до прегледа. Не спираш никакви лекарства докато не каже док. Успех  Hug

# 416
ами аз съм във Виена и не знам дали ще ми дадат лекарството без рецепта,а на телефона ,който са ми дали не вдигат.Явно няма никой там.Утре ще се пробвам в аптеката.Ох дано да ми да ми дадат да си купя лекарството, че вече не знам.

# 417
А ако отидеш на място в клиниката? Пробвай в аптеката, дано ти дадат  Praynig Стискам палци  Praynig

# 418
ariel777, дано от аптеката да ти дадат утрогестан без рецепта и щом казваш че имаш леко кървене го взимай през устата, а не вагинално на мен така ми казаха след като казах че имам зацапване.

# 419
Благодаря много за подкрепата.Сега поне знам че трябва да се продължи с лекарствата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт