Дългото чакане след трансфера-5

• 90 593
  • 771
  •   1
Отговори
# 390
Вивиян Господ да те ощастливи за отговора ти .мислех че никой няма да ми отговори и ръцете ми нервно взеха да треперят.Сега ето че пак се появи усмивката на лицето ми  Hug

# 391
A така,усмихни се.И друг път сме коментирали ранните уринарни тестове.И винаги си даваме едни и същи съвети.Да не се избързва с тях,защото отчитат стойности мисля,че беше над 50.В такъв случай,ако е под 50 показват една черта,а всъщност след 2-3 дни теста показва бременност.А като направиш кръвен на десети ден и е над 25 се счита за бременност.На всеки 48 часа стойността на ЧХГ-то се удвоява.Днес щом ти е 8-ми ден,имаш точно два дни за кръвен на десети да се удвои.Уф,малко объркано май ти го ибясних.Дано си ме разбрала.

# 392
много добре си го обяснила даже -само дето главата ми е  корава и все бързам-и все от това си патя.честно казано искам на мине Новата година и тогава да направя кръвен -да не развалям празника на момчето ми ако е (-)той толкова вярва че "сме "бременни  Praynigта чак ходи да проверява родилните домова наоколо Peace

# 393
Дано имаш търпението до след празника Thinking.Ама да не ходиш пак да препикаваш тайно,тайно Naughty..Ами ако е +,защо не помислиш и за това Peace.Обещай,че няма да мислиш за отрицателни тестове.Само положително до доказване на противното.Положителното мислене,води до положителни резултати Peace.

# 394
Хей Lubopitkе, ама наистина си била голяма любопитка Simple Smile .
Я сега да ти се накарам аз Simple Smile . Бива ли такова нещо - от нетърпение, от любопитство да си причиняваш сама ,такова безпокойство и то точно в период в който трябва да си много спокойна  Naughty Crossing Arms. Сигурен съм, че преди да си направиш теста си прочела няколко мнения от тази тема и си била напълно наясно, че е твърде рано за какъвто и да е тест, камо ли пиклив.И въпреки това си взела това решение и най-вероятно с ясното съзнание че ако излезе теста отрицателен ще се успокоиш с факта че е било твърде рано за него.
И защо въобще си причинявате такива неща момичета, знам че е трудно и мъчително чакането, но поне изчакайте да мине някакъв разумен период от време след трансфера, дайте шанс, време и спокойствие на ембриончето да се загнезди и да започне да се развива в утробата ви.
Извинявам се че така ти се карам, но чак ми иде да те нашляпам с пръчката по дупето Simple Smile  Joy ... само дето забравих вече къде ми е "пръчката" и за какво се използваше  Mr. Green Joy Mr. Green
Хайде Lubopitkе, чакаме те след Нова година с положителен тест, а до тогава се отдай на почивка и на положителни мисли ... и никакви пикливи тестове, поне до 12-14-я ден!
И къде изчезна Къртичето   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ?

# 395
Здравейте момичета ! Продължавам да споделям моя опит от инвитро...Днеска е 10 ден от трансфера. Три дена назад започнах да се подувам, от ниско долу чак до диафрагмата, не мога да си обуя обувките,дрехите не ми стават. Налитам на солено и кисело като за световно-изпих маринатата от един цял буркан пиперки/ аз съм в шок/....доядоха ми  посред зима ягоди. Бързо се уморявам. Разкажете-при вас имаше ли такива симптоми? Трябва ли да кажа на доктора ми за това подуване? Благодаря на всички отговори !

# 396
Mishi_tatko ,така ме разсмя Laughing това което си написал-вече какво ли не четох,какво ли не търсих-ами просто нищо не се случва и реших да"проверя"аз положението.Тук някои ги боли нещо,сърби,яде,и кво ли още не -а аз нищо-чакането минава с книги,книги и от време на време с филми.но си прав де -в момента в който видях (-) започнах да се самоуспокоям че е твърде рано за тест и то пиклив.Е -освободих  напреженето с два три реда сълзи- и благодериние на първите добри думи които прочето тук.Иска ми се моите 3 ембриончета кръстени "бисквитка,карамелка и шоколадка"да са все така там Praynig -както на 20 когато си ги прибрах в мен  Grinning

# 397
  • Sofia, Bulgaria
Любопитка миличка и аз вървя заедно с теб /8-ми ден мие/ и умирам от страх даже за това, че наближава време за теста. Толкова ме е страх че даже не искам да го правя.

# 398
  • Sofia, Bulgaria
Забравих да кажа , че до вчера два дни имах силни предменструални болки /и сега ме понаболява , но по-малко/.

# 399
Иветинка,ПМ болки в тези дни,аз бих ги свързала с едно чудесно инплантиране.Дай Боже да ти се е случило Praynig.

# 400
  • Sofia, Bulgaria
Иветинка,ПМ болки в тези дни,аз бих ги свързала с едно чудесно инплантиране.Дай Боже да ти се е случило Praynig.

Дано vivian Praynig , че толкова се уплаших , а и то е само едничко и през цялото време си мислех че ще  ми дойде

# 401
ivetinka аз като новак в тази тема не мога да те успокоя с опита или със знанията си -но ще ти кажа за практиката.имам приятелка която след трансфера непрекъсното  казваше -ето днес ще ми дойде,ако не днес утре-и какво стана-ми не и дойде !!и сега сменя пелени на малката си пикла!така че.........дано  практиката да се увилича с още една такава бройка Praynig

# 402
Момичета ..тука съм ,редовно ви следя  Hug Hug

Lubopitka   ivetinka   Praynig за едни живи и здрави  baby_neutral baby_neutral и моля ви не правете като мен,несе обременявайте с тези тестове
Аз не съм убедена ,че на това се дължи моята макар и много кратка бременост,НО и тези вълнения са оказали до голяма степен отриц.въздействие  Tired

Сега аз си чакам кротко да минат празниците и да си пусна изследванията (генетични и имунологични) Praynig Praynig дано всичко е ОК и да продължаваме Peace

# 403
Дано нещата да се подредят в най-добрата посока за вас marisilДнес след като поплаках за кратко си задодох въпроса ще гушна ли някога мое бебче?и като че ли чух отговор в главата си"да  скоро"- Praynig Praynig Praynigили вече имам тотални отклонения от това чакане или имам знак .....от Него

# 404
Миши Татко писах в темата за Плевен, подробностите са там. Иначе теста ми е отрицателен. А при вас как вървят нещата?

Общи условия

Активация на акаунт